2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853102 بازدید | 4297 پست
سلام من دهانم خیلی خشک وته حلقم بدمزه اس مال چیه یعنی روزی 2تاسرترالین50میخورم البته

احتمال بالا میدم از عوارض دارو باشه.اگه درو یه بدم خشکی بده ابجوش بیشتر بخورین با نبات یا عسل. غذاهای ملین بخور. 

. من تجربه این  دارو  رو  ندارم عزیزم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر براى ما روشن شود که هیچ‏کس به غیر از خدا منشأ اثرى نیست و بفهمیم که رزق، عطا، منع، غنا، فقر، مرض، سلامتى، ذلت، عزت، زندگى، مردن و....... همه در دست خداوند است و هر آنچه در جهان هست مقهور امر حاکم بى ‏شریک مى ‏باشد، دیگر دل به دیگران نمى‏بندیم و خودنمایى در مقابل دیگران برایمان لذتى نخواهد داشت وبه آرامشی عمیق وبی بدبل خواهیم رسید

تحقیق کردم دیدم جو و فضا  اثراتی رو زمین دارن.. حالا فرد سالم وقوی این فشارهارو حس نمیکنه ولی ف ...

من مدت ها اینجوری هستم دیگه آدم از دنیا سیر میشه البته زمستان هم اینطوری هستم .وقتی هوا ابری میشه.تابستان هم بیشتر موقع ها اینطوری هستم .اصلا بیشتر فصل ها من حالت افسردگی و غم و اندوه رو دارم.تازه رفتم ازمایش بدم که قرص های افسردگی بخورم.فقط در بهار یه ذره حالم خوبه.بعدش من چون جوش میزدم اونم یکم اعصابمو بهم ریخته و وسواس داده که یکسره جلوی آیینه باشم جوش ها رو ببینم .به خاطر همین به من عطار گفتن چیزای سرد بخور .منم میخوردم .چون گفتید چیزای گرم بخور به خاطر همین نمیتونم بخورم چون میترسم جوش بزنم 

مشکل های دیگه ای هم دارم خوشحال میشم بهم اطلاع بدید که بهتون بگم شاید از تجربتون تونستم استفاده کنم

من مدت ها اینجوری هستم دیگه آدم از دنیا سیر میشه البته زمستان هم اینطوری هستم .وقتی هوا ابری میشه.تا ...

شما چند ماه رو تغذیتون کارکنید. بعصی غذاها خوب نیستن. رو تحرکتون مرتب کار کنید. توجه به نماز و مسائل معنوی و ارتباط با خدا مهمه تو وسواس. کل تایپیکرو بخونیدتا بیشتر دستتون بیا. بعد خصوصی بیا از خودت بنویس

شما چند ماه رو تغذیتون کارکنید. بعصی غذاها خوب نیستن. رو تحرکتون مرتب کار کنید. توجه به نماز و مسائل ...

بهتون پیام دوستی دادم اگر میشه قبول کنید که سوالی ازتون داشتم اونجا

عزیزم چطورسرترالین روترک کردین؟

من دو ماه خوردم وقتی باردارشدم به دکترم گفتم میخام قطعش کنم دکترم گفت واسه بچه مشکلی نداره اما من قطعش کردم با اینکه تازه داشتم خوب میشدم😢دو هفته اول نصف دو هفته دوم یک چهارم بعد قطع کردم. عزیزم حتما زیر نظر دکترت قطع کن قرصتو

من قبل ازعادت ماهیانه به شدت عصبی می شم چکارکنم

روش زندگی سالم رو پیش بگیری  غذای سالم تحرک داشتن و... درست میشه

. ازتجربه دوستان گفتن قبلش نوروبیون بزن. ماست شیرین طبیعی با شیره یا عسل منو آروم می‌کرد. گاهی لازمه آرامبخش بخوری.  اکثر خانمها دارن. فکر می‌کنم پاکسازی بدن در چند ماه مؤثره. طبق تحربه خودم هرچی سودای بدن بیشتره پریود بیشتر اذیت میکنه .

.