2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852820 بازدید | 4297 پست
واسه  کم کردن خواب خوراکیهای گرم و خشک بادوم کشمش خرما کنجد نخودچی  کلا مغزها. قیسی   ...

اره استرس داشتم و وسواس دارو برا اونام میخورم کم کم شروع ب پیاده روی میکنم ی جا خوندم خرما گفته بودین خوبه میخرم امشب برا خودم ممنن ک با حوصله جوابمو میدی

اره استرس داشتم و وسواس دارو برا اونام میخورم کم کم شروع ب پیاده روی میکنم ی جا خوندم خرما گفته بودی ...

عزیز استرس بالا  خیلی از قوت تن میگیره به خاطر همین بیحال و جونی. یه مدت تغذیه ای به خودت برسی بهتر میشی. کارایی که گفتم رو به مرور همه رو انجام بده. شاید نشه یهو  بیاری تو زندگیت. بنویس رو کاغذ که فراموشت نشه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیزی که مشکل اعصاب داری بدن خودتو یه  دیگ فرض  کن کن تهش سوخته. واسه تمیز کردنش نمیشه از اسکاج و مایع  ظرفشویی استفاده کرد چون سوخته و به ته دیگ یا قابلمه چسبیده. 

واسه تمیز کردنش باید چند ساعت این ظرف داخل آب خیس بخوره.  تا در مرحله بعد بشه  تمیزش کرد. 

بدن ‌شما الان موادی درش ته نشین شده. باید این مواد خالی بشن تا حالات شما عادی بشه و حس شادی بدون دلیل داشته باشی.  باید سم زدایی بشه.

خب کارایی که قبلا گفتم انجام بدین به خاط تمیز شدن این ظرف سوخته است. مثل پیاده‌روی و اصلاح تغذیه   و..... هرآنچه گذشته نوشتم.

هرچی فعالتر باشی زودتر حالت خوب میشه. حداقل زمان 6 ماه هست. منتها نا امید نشو هر روز بهتر خواهی شد.   گاهی ته دیگ شما سوخته هاش بیشتره  باید بیشتر صبر کنی. ولی میشه تمیزش کرد و ازش لذت برد.

دوست گلم مواد غذایی وقتی وارد فریزر میشن دیگه ارزش غذاییشون خیلی پایین میاد و میشن پوره  و مواد ...

سلام عزیزممم من تاپیکتون رو دارم میخوووونم مرسییی از وقت و انرژی که گذاشتین

من خونه ی پدرم چون مادرم کارمند هستن همه چیزموم خب فریزی هست

من خودمم شاغلم حرفتون کاملا درسته ولی خب من شاغل نمیتونم همه ش غذاهای تازه بخرم و بخورم نمیشه ک:(داشتم فکر میکردم به زندگی آینده ی خودم دیدم خیلییی سخته:(

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا

ینی در یک کلام عالی عالی

کاش همشهری بودیم با هم تو فضای حقیقی هم دوست میشدیم

واقعا لذت بردم و از ۷۰ درصد یا بیشترش اسکرین گرفتم که انجامش بدم

خدا خیر دنیا و آخرت رو براتون بنویسه

کاش ادامه بدی😍😘

ینی در یک کلام عالی عالی کاش همشهری بودیم با هم تو فضای حقیقی هم دوست میشدیم واقعا لذت بردم و از ۷ ...

ممنون عزیز از توجه شما. ممنون آمدی تایپیکم. خدارا شکر استفاده کردین.💜💜💜

در مورد خوراکی ها منم یه مدته رعایت میکنم ولی حس میکنم عصبی تر شدم😔😔😔زود عصبی میشم و قضاوت مردم برام اصلا مهم نیست در صورتی کا قبلا بر عکس این بودم هوووف

نمیدونم

نظر شما در این باره چیه؟

البته من هنوز معلومه طبعم سرده ولی ازون سردی یکمم که گرم شدم اینطوری شدم😕

سلام عزیزممم من تاپیکتون رو دارم میخوووونم مرسییی از وقت و انرژی که گذاشتین من خونه ی پدرم چون مادر ...

سلام  دوست خوب. بله الان عامل بیشتری بیماری ها غذاهای کاذب هستش. میخوریم ولی تفاله  و  آشغال. 

شما یه سری خوراکیها خام  بذار دم دستت. من همیشه تو خونه خرما زاهدی دارم.  بادوم کشمش آلو خشک   کلا مغزها خام. حتی تو کیف یا جیبتون. تو خونه هم میشه به مرور فریزری رو حذف کرد. من تونستم در طی چند ماه عملیاتیش کنم. فقط باید برنامه‌ریزی داشته باشی از قبل.  عادت کردیم فریزری کنیم  . در خوراکیهای فریزری دیگه ویتامین و پروتئینی نمیمونه که نیازهای بدن رو رفع کنه ودر دراز مدت بدن دچار فقر مواد غذایی میشه. فقر مواد غذایی که الان فقط به اسم کم خونی میشناسنش با  فقط  خوردن قرصای مکمل   قابل جبران نیست.

دوست خوب که خمار  خواب آلودی . خوابت  رو رفتی هنوز خماری و کسل ،   بعد غذا  خوردن حق داری فقط ده دقیقه دراز بکشی بعدش اجباری باید بلند شی  کاری انجام بدی که لازمه دراز کشیدن و نشستن نباشه. ترجیحا پیاده‌روی  ملایم.