2777
2789

بیچاره بچم خسته شد. از دیشب یکثره بدن ذره ای وقفه داره سرفه میکنه.  دیروز بردم دکتر ازیترومایسین.  با شربت اکسپکتورانت. داد.  شب تا صبح یکثره داشت سرفه میکرد دوباره صبح بردم دکتر.  یه امپول زد.  که نمیدونم چی بود.   ولی یه شربت برم هگزین داد  با شربت اموکسی کلاو.  اموکسی کلاو دادم انقدر بد بو بود همون لحظه استفراق کرد.  اون شربتم برم هگزین هم دادم.  انگار نه انگار همین طوری داره سرفه میکنه فقط.   بخور دادم دم نوش ختمی دادم.  اصلا سرفه هاش ارم نمیشه بیچاره گلوش پاره شد.    با قطره بینی هم همش بینیشو تمیز میکنم.    راه حلی ندارید شربتی.  چیزی فقط سرفه هاش اروم بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه شربتی هست  گیاهی سبز رنگ تو عطاری ها هست اسمش یادم نیست ولی اون موثر هست

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

بله دمنوش سراغ دارم معجزه کنه بچه خودم که حساسیت شدید دارویی به آموکسی کلاو و اینا داره از ۱۰ماهگی م ...

بگید اسم دم نوشتون رو.  بچه منم. هر موقع. اموکسی کلاو میخوره استفراغ میکنه

من دارو نمیدم معمولا اگع سنش به مصرف عسل رسیده... شلغم خام و خالی کن عسل بریز توش یه شب بذار جای گرم عصاره را بده بخوره میشه انتی بیوتیک... اگه میتونه قرص بخوره یه سیر ریز جای قرصدبده بهش. نشاسته با اب گرم حل کن میتونی بپزی و یکم شکر میتونی فقط حل کنی بده بخوره که گلوش ترمیم بشه. شبا هم یه لیوان یا استمان اب شلغم پخته با یکم فلفل سیاه بده بخوره 

بگید اسم دم نوشتون رو. بچه منم. هر موقع. اموکسی کلاو میخوره استفراغ میکنه

استفراغ ؟؟؟دختر من یک بار خورد تمام صورت و بدنش تاول ریخت بیرون اصلا تا آخر عمر نباید بخوره وگرنه...‌ بیخیال