2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845314 بازدید | 4290 پست
عزیز دلم حداقوت  خیلیها با این مشکل درگیرن ولی فعلا خواننده خاموشن  من شخصا به مطالب روا ...

سلام عزیز مهربون💜💜💜

. خیلی لطف کردین راهنمایی گذاشتین. راستش بلد نبودم حتما استفاده  میکنم . باز هم از محبت شما تشکر فروان. خیلی وقت گذاشتین.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو طب سنتی میگن از عطر استفاده بشه خصوصا گلاب واسه آرامش. البته گرفتید گلاب خوب بگیرید.  کلا عطر بزنید. حالا هرچی بهت حال داد و کیف کردی. یا میگن دود اسفند خوبه. صبح زود و عصر یا غروب که دلت میگیره اسفند زیادی تو خونه دود کن مغز رو گرم میکنه و انرژی بهت میده. شادتر میشی

من یه تجربه جالب شخصی داشتم. اون موقع که به شدت دمق بودم جمعه ها خانوادگی میرفتیم خارج شهر. این تجربه مال پاییز دوسال پیش بود. افرادی که مشکل اعصاب دارن پاییز بیشتر بهم میریزن که بعدا میگم چرا. من به شدت بهم ریخته بودم افسرده  یا گاهی استرس با. شوهرم و بچه‌ها میرفتیم خارج ‌هوا شهر سرد هم بود. آتیش بزرگی با چوب درست میکردیم  البته تفریحی. گاهی کباب بود گاهی هم سیب زمینی اتیشی داشتیم گاهی هم املت........

خلاصه من که به شدت دنبال این بودم از اون حالت فکرای منفی بیام بیرون حس کردم بعد از آمدن از پارک جنگلی به شدت شادم.  واثر ی   از غم ندارم. فهمیدم همین کنار آتش بودن حدود یه ساعت به شدت منو سرحال میکرد. و چند روز شاداب بودم خیلی اثر این دود  واتش  رو من زیاد بود. هیچ قرصی همچین شادی تولید نمیکرد....فرد افسرده مغز سردی داره باید گرم بشه. اونجا مغز من با دود و آتش گرم میشد.

حتما روزای غمگین و سرد تو حیاط یا بالکن یه منقل آتیش درست کن و یه ساعت کنارش بشین. حالت جا اومد یاد منم کن. سیب زمینی هم بنداز توش. چای آتشی هم درست کن. اگر تو آپارتمانی جمعه یه قرار بیرون بذار آتیش درست کن البته زودتر چوبشو پیدا کن. نفت یا تینر. وقتی برگردی خونه لباسات بو دود چوب میده و تو بارها اونا رو بو میکنی ولذت میبری. این کارو  هفته ای یه بار در فصل سرد انجام بدی نیازی به دارو کم میشه

سلام عزیزم.خوبین؟ پست جدید برامون نمیذارید؟

سلام خانم گل. قربانت. امروز سرم شلوغ بود. اصلا فکر نمیکنم کسی دنبال مطالبم باشه. ولی احتمالا خواننده خاموش هست. ممنون از محبتت.

یه چیزی که یاد گرفتم اینه که فصل ها خیلی رو انسان اثر دارن.  فهمیدم و مطالعه کردم. واسه افرادی که ناراحتی اعصاب دارن فصل پاییز بیشترین اذیت رو داره. من سالی که پاییز حالم خوب نبود دایم غمگین میشدم خصوصا  از عصر شروع میشد بی دلیل.
تحقیق کردم دیدم جو و فضا  اثراتی رو زمین دارن.. حالا فرد سالم وقوی این فشارهارو حس نمیکنه ولی فرد ضعیف حتما اذیت میشه. مثلا امسال پاییز من اصلا اذیت نشدم هیچ حتی بسیار از فصل پاییز و طبیعتش لذت بردم. اون موقع ها به محض هوای ابری غمگین میشدم شدید. حس های منفی که هیچ جا رفع نمیشد و کاری نمیشد کرد میاد سراغم.

کم کم دقت کردم به محض کسل شدن در روزهای پاییز دقت کردم دیدم غذای اون  وعده من سرد تر بوده. یادگرفتم و خیلی مطلب خوندم. اینجا روغن زیتون رو پیدا کردم به محض حس افسردگی وغم وگریه مقداری روغن زیتون میخوردم.