2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845358 بازدید | 4290 پست

بعد باز خیلی جستجو داشتم دیدم واقعا میشه روغن زیتون رو یکی از بهترین داروهای افسردگی معرفی کرد. الان سه ساله من از این روغن مرتب در غذا استفاده می کنم. البته در کنار روغن های سالم دیگه. قیمتش بالاست ولی واسه سلامتی باید هزینه کرد. از خیلی چیزا میزنم روغن  طبیعی مصرف میکنیم. افرادی ناراحت ی اعصاب دارن روغن شون عوض بشه خیلی  رو بهبودیشون اثر داره.

عصرها پاییز که به شدت غمگینی  یا داره غم میاد سراغت یکی دوقاشق روغن زیتون  بخورید.  بعد راه برید یه یه ربعی یا بیشتر. چیزای دیگه که خوبه کنار آتش. دود اسفند.  رفتن تو جمع. شربت عسل داغ. راه رفتن هم بدن رو گرم میکنه و بعد مغز گرم میشه فکرای منفی کم میشن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در افسردگی واسترس هر روز در ساعت های مختلف روز حالات متفاوت رو آدم تجربه میکنه. این درمانهارو باید چندین ماه ادامه داد. من دوسال  حدودا ادامه دادم ولی رو به بهبود بودم.

نکته مهم که باید بگم اینه که تو خرید روغن زیتون دقت کنید خيلي تقلب توش زیاده به مارک توجه نکنید. خامش بهتره حالا عادت ندارید بی بو مصرف کنید. روغن زیتون خوب عطر خاصی میده مزه تندی هم نداره.  الان میخرم حدود 80 تومن. یک لیتر. کم کم و قطره قطره وارد د غذا کنید تا ذایقه تون عادت کنه.

تو خونه ما اول بچه‌ها میگفتن تورو خدا از این روغن زیتونه نریز. عادت نداشتن. از بس روغن اشغال خوردیم زیتون دوست نداشتن. من در حد کم به غذا میزدم. الان دیگه  از خدا شونه من روغن سالم استفاده کنم. 

. انشاءالله ادامه دارد

تو خونه ما اول بچه‌ها میگفتن تورو خدا از این روغن زیتونه نریز. عادت نداشتن. از بس روغن اشغال خوردیم ...

عزیزم دستت درد نکنه.خیلی عالی،باحوصله و کاربردی مینویسید.

خدا خودش بهترینها را براتون رقم بزنه.

کسایی که مشکل اعصاب دارن باید بدونن که این مشکل با یک هفته دو هفته کاملا حل نمیشه اکثرا میگن چرا خوب نمیشن. شما باید چندین ماه  تا یکی دوسال  یا  بیشتر تحت درمان باشید و صد البته خودتون دراین میون بیشترین  کمک رو به خودتون دارین. ولی مطمئناً جواب میگیرید.

الان خدارا هزار مرتبه شکر  نمیترسم یه کوچولو هم از هر چیزی بترسم شروع میکنم به آیه الکرسی خوندن. به معجزه بودن این آیه اعتقاد دارم. واقعا جواب گرفتم. روزایی که ترس و وحشت زیاد دارید 6تا صبح 6تا غروب حتما بخونید. تو خونتون بسم الله الرحمن الرحیم زیاد بگید. سوره یاسین واسه آرامش عالیه. همینطور 4 قل رو موقع ترس از هر چیزی بخونید. قرآن واقعا معجزه است.

اوایل خیلی جسمی ضعیف بود م. پیاده‌روی رو شروع کردم. خیلی یواش می رفتم.  نا نداشتم.  ماههای قبلش از استرس 15 کیلو کم کر ده بودم. ضعیف شده بود م. دوستان پارک میگفتن چقدر یواش میری. و ادامه دادم  تا الان که سه سال کامل. الان دیگه  خیلی تند میرم. بارون بیاد برف بیاد من پایه ثابتم

خانمها خواهشا رژیم نگیرید. رژیم گرفتن مقدمه افسردگیه. خانم هایی که قصد بارداری دارید از یک سال قبل بارداری تغذیتون درست کنید  تحرک داشته باشید وگرنه افسردگی در حین بارداری و بعد بارداری منتظرتونه