2777
2789

اره؟مثلا مادر پدرا یه کاری بکنن کارماشو بچه پس بده؟ اگه اینجوریه واقعا،پس اون بچه چه گناهی داشته؟یه بچه ی بی تقصیر باید چوب پدر مادرشو بخوره؟ خدا اینجوریه یعنی..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من متاسفانه خیلی دیدم

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

منم یجایی خوندم اینو

نوشته بود هر کاری پدر مادر بکنن تقاصشو بچه میده

فکر نکنم خدا اینقدر ظالم باشه بچه بیچاره چه گناهی کرده

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

مرگ پایان زندگی نیست 

روح هیچ وقت نمیمیره 

وقتی یه انسان فوت می‌کنه حدود پنج سال بعد دوباره در قالب جسم انسان بر روی کره زمین میاد و باید کارمای زندگی گذشته رو پس بده وقتی داخل شکم مادر هستی خدا حافظه انسان پاک میکنه برای همین وقتی انسان  تو موقعیت های تنش زا خیلی تحت فشار قرار میگیره میگه من دارم تقاص کدوم کارم پس میدم در حالی که یادش نمیاد داره تقاص زندگی گذشته رو میده 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

برای پدر مادر میشه تقاص برای بچچه امتحان

تو این دنیا هر اتفاقی که میوفته برای هر کس زاویه دید متفاوتی داره. مثلا ی تصادف میشه بین دو تا ماشین سر ی چهار راه. این اتفاق برای ی راننده میشه تقاص.برای راننده ماشین دیگه امتحان. برای کسی که پیاده بوده و ممکنه اسیبی ببینه هم همینطور.

این امکان وجود داره بله ، ولی خوب در کل طبق دستور دین به هیچ عنوان حق حدس زدن در این باره رو نداریم و گناهه ، چون از اسرار و حکمتهای خدا خبر نداریم یعنی نمیدونیم این شخص تاوان میده یا داره امتحان میشه یا داره ارتقا و وسعت روح پیدا میکنه

عجب