2777
2789
عنوان

سرم داره میترکه بیاید

85 بازدید | 5 پست

سلام من کاربری قدیمیم اخرین باری ک تعلیق شدم قهر کردم دیگه نیومدم سایت دوما شماره نداشتم امشب با شماره ی دوستم کاربری جدید زدم. 

اقا بیاید ماجرا امشبو تعریف کنم جونم براتون بگه من خواهرم داره جدا میشه حالا دلایل اخلاقی و اینا 

امشب بعد مدتهاا شاید ۴ ۵ ماه شوهرشو دیدیم 

بچها من چون اولین داماد خانوادمون بود خیلی دوستش داشتم  خیلی احترام براش قائل بودم و رابطمون دو طرفه بود امشب ک تو خیابون دیدیمش با ماشین بودیم تا ۳ و نیم صبح این بشر دنبال ما اومد! از این اتوبان به اون اتوبان هیچی نمیگفتا فقط میومد دنبالمون هیچ کاری ام نمیکرد. بچها دلم لرزیده هیچ ادز اشتی ایی وجود نداره خب 

ولی من دلم براش تنگ شده بود درواقع دلم برا خاطره هامون تنگ شد داشتم فکر میکردم اگر ادم میبودم الان اونم اومده بود پیش ما باهم داشتیم خوش میگذشتوندیم و اینا  خیلی ناراحت شدم اینقدر حرص خوردم سردرد  شدم 

حسمو درک نمیکنین 

سنگینیش روی قلبم بود خوابم نمیبرد گفتم اینجا بنویسم 

سوالی دارین در خدمتم

این تصمیمی هستش که خواهرتون باید بگیره.اگه فکر میکنی داره اشتباه میکنه خواهرت حتما باهاش صحبت کن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم رفتار شما یکم نرمال نیست.. وابستگی داری به خوبی های رفتاریشون... ولی خواهر شما بااون مرد زندگی کرد که الان به ایجا رسیده... بنظرم این افکار رو بریز بیرون و بهشم فکر نکن اصلا. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻