2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853114 بازدید | 4297 پست
از جاهایی که تو شهرتون طب سنتی کار میکنن. از عطاریهای قدیمی. نمایندگی های دکتر روازاده. از آشنا تو ش ...

سلام خانمی من تازه واردم میشه گروه واتساپ منم ببرین

نمیدونم چه جوری ازتون تشکر کنم شوهر من بعداز ده سال افسردگی در مان نشد با انواع داروها. اما با تاپیک شما تو ی ماه حالش خیلی خوب شده

خدا ایشالا بهتون سلامتی بده همیشه دعا میکنیم براتون

عزیز روز شما هم به ‌شادی.  . ممنون که اومدی سر زدی و بازخورد دادی.  . خیلی دوست دارم بدو ...

استارتر خدا خیرت بده تمام نوشته هاتو دارم میخونم منم خیلی تو زندگی سختی کشیدم نه بابا داشتم نه مامان خیلی افسردگی و عصبانیت و خشم اذیتم میکرد بعدش هم میگرن تنش عصبی و.......بچم هم بدنیا امد همش شبا تا یه سالگی نمیخابید خیلی تنها بودم با میگرن و سردرد و هزارتا درد دیگه .....ولی الان از هفته پیش دفتر برداشتم و نوشته هاتو نوت برداری کردم هیلی خوبه .....خدا خیرت بده بهت سلامتی بده یه هفته است برا ارزوی سلامتی میکنم ارزو میکنم که همیشه پرانرژی باشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر خدا خیرت بده تمام نوشته هاتو دارم میخونم منم خیلی تو زندگی سختی کشیدم نه بابا داشتم نه مامان ...

خداراشکر. خوشحال شدم. انشاالله روزای زیبایی در پیش خواهی داشت. فقط ادامه بده به درمان شاید زمانبره باشه ولی حتما نتیجه میده.

سلام خانمی من تازه واردم میشه گروه واتساپ منم ببرین نمیدونم چه جوری ازتون تشکر کنم شوهر من بعداز ده ...

عزیزم چه خوب. خداراشکر که اهل عمل بودن. حتما ادامه بدین. آدم سبک زندگیشو عوض کنه افسردگی رفع میشه

سلام خانمی من تازه واردم میشه گروه واتساپ منم ببرین نمیدونم چه جوری ازتون تشکر کنم شوهر من بعداز ده ...

درخواست دوستی  دادم بالا صفحه منگوله رو بزنید تایید کنید 

استارتر من کلیپ حکیم خیر اندیشا گوش دادم که باید سردی حذف شه ،بادوم اسفند و اینا بخوریم. واقعا تاثی ...

عزیزم بادوم عالیه. ولی اسفند داروی قوی هست باید حتما طبیب تجویز کنه سرخود نخورین. عوارض داره. 

اول باید روغن آشپزی تون عوض کنید

قندو شکر حذف کنید

غذاهای سودازا نخورین

تایپیکو کامل بخون و نکته بنویس بذار دم دستت کم کم رعایت کن. بعد بیا خصوصی عضو گروهتون کنم

بله تغذیه به شدت مؤثره. 

. رعایت اصول غذا خوردن خیلی مؤثره. 

. خواب منظم و زود مؤثره.

تحرک مؤثر

. معنویت مؤثره. 

همه نکات تایپیک رو من با جون دل لمس کردم 

عزیز از خودم که  قصه ننوشتم. 

. همه کارا و چیزای فراموش شده آمار افسردگی و بیماری‌های جسمی و روحی رو زیاد کرده. 

الان آمار جوونای بیمار خیلی بالاست

مطلبی که میخوام بگم از زبان همسرمه

ده سال افسردگی. ده سال نامیدی احساس غم پوچ بودن نامید ب آینده فکر خودکشی احساس غم واندوه در حسرت یک شب خواب خوب روزها همیشه کسل خواب آلود مصرف مداوم انواع قرص اعصاب و... ولی همش بی نتیجه 

همیشه تو فکر معجزه بودم فقط معجزه میتونست حالمو خوب کنه

حالا معجزه شد و من حالم خیییلی خوب شده. خدا روشکرررر 

فقط لطف خدا بوده وسیله لطف رحمتش شما بودین

فقط نمیدونم چ جوری ازشما تشکرکنم با این کارتون زندگی وجان چندها نفر رو نجات دادین خدا خیرتون بده همیشه سالم و سلامت باشین بانوی خوب ایرانی

مطلبی که میخوام بگم از زبان همسرمه ده سال افسردگی. ده سال نامیدی احساس غم پوچ بودن نامید ب آینده فک ...

ممنون عزیزم. هرچی بوده اول لطف خدا بعد تلاش خودتون بوده.

بنده فقط واسطه سخن طبیب های بزرگ بودم. 

از بهتر شدن شما خوش‌حالم و خداراشاکر .

مطلبی که میخوام بگم از زبان همسرمه ده سال افسردگی. ده سال نامیدی احساس غم پوچ بودن نامید ب آینده فک ...

عزیز فقط به ایشون بفرمایید تا یکسال یا بیشتر به درمان ادامه‌ بدن و نا امید نشن.

سلام بر همه کاربران گرامی.

من نمونه عملی درمان افسردگی با تغییر سبک زندگی و معنویات و ورزش هستم. 

با تمام وجودم خدا رو شکر میکنم در اوج افسردگی و ضعف شدید و بریدن از همه چیز  از یک سال پیش تا کنون با استارتر عزیز آشنا شدم و جرقه ای بود برام تا هر روز کلی مقالات و سمینارها و کارگاه های آموزشی طب سنتی رو مطالعه کنم، من از طب سنتی قبل از این فقط نبات داغ بلد بودم درست کنم. 

الان تحت نظر پزشک طب سنتی هستم. نه تنها برای افسردگی بلکه برای بیماری‌های مزمن قدیمی مثل عفونت گوش و سینوزیت و خستگی مفرط و خواب رفتن دستها و بدن و کابوس شبانه و پانیک و آپنه خواب و کبد چرب.... در طب سنتی درمان شدم که به هیچ وجه طب کلاسیک درمان قطعی براشون نداشت.... متاسفانه چندین سال آنتی بیوتیک برای جوش و عفونت گوش خوردم، اما یه جایی به خودم گفتم تا کی اینطوری ادامه بدم.... 

خدای بزرگم شکرت که به واسطه استارتر عزیز و گرانقدر منو در مسیر درست قرار دادی. این مطلب رو برای این نوشتم که گوشه ای از دین خودم رو به ایشون ادا کرده باشم.

الان از تدابیر و داروهای طب سنتی استفاده میکنم و حجامت شدم و توکل بر خدا ادامه می‌دهم این مسیر رو تا به کمال مطلوب خودم برسم. 

سلام بر همه کاربران گرامی. من نمونه عملی درمان افسردگی با تغییر سبک زندگی و معنویات و ورزش هستم.&nb ...

ممنون نسیم جان.

شما نمونه انسان پر تلاش و اهل عمل بودین. 

من به شما تبریک میگم به عزم و اراده تون. 

. با وجود داشتن بچه ها ی کوچک که بهونه خیلی هاست تونستی از تنگنا و فشار بیماری  روزنه ای به سلامت باز کنی

.انشاالله غرق در سلامت و آرامش و شادی باشین. 

.

همیشه برد و موفقیت و بهترینها سهم انسان اهل عمل خواهد بود

.

سلام بر همه کاربران گرامی. من نمونه عملی درمان افسردگی با تغییر سبک زندگی و معنویات و ورزش هستم.&nb ...

عزیزم میشه بگی برای عفونت گوش چیکار کردی؟مامان منم چند ساله درگیره

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...