2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853091 بازدید | 4297 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام من همه چیم خوب شدهبه جز حافظه که بدتر هم شده کسی راه حلی نداره هر روز داره بدتر میشه هیچی یادم ...

من چند تا کلیپ دیدم واسه حافظه

اینا توش بود

غذاهای گرم

بادام مرتب 

کشمش 21 عدد

برس کشیدن به  پوست سر واسه ماساژش

سلام من همه چیم خوب شدهبه جز حافظه که بدتر هم شده کسی راه حلی نداره هر روز داره بدتر میشه هیچی یادم ...

این یه نظرکاملاشخصیه که خدمتتون عرض میکنم به عقیده ی من آدمهای درونگراکم حافظه ان خودمم همش در درون خودم غرقم وجزئیات دنیای بیرون روگویا اصلا نمیببنم همین میشه که چیزی انگارنمیبینیم که بخادبره توی حافظه مون مثلاوقتی دسته کلیدوفلان جاگذاشتیم انقدرغرق افکارودرون خودمون بودیم که اصلا ندیدیم کجا گذاشتیم که بخادبره توحافظه 

شما اینطوری نیستید؟؟؟

من وقتی ازم بپرسن فلانی رودیدی مثلا چه گردنبندی داشت یاکفششو دیدی مثلا پاشنه بلندبودمیگم نه متوجه ایناش نشدم واقعا هم توجه نکردم چون غرق درون خودم بودم وباافکارم دست به گریبان بودم حافظه من ازاین جهت ضعیفه باید ازافکاری که مثل موریانه داره مغزمونومیخوره خلاص شد

من وقتی ازم بپرسن فلانی رودیدی مثلا چه گردنبندی داشت یاکفششو دیدی مثلا پاشنه بلندبودمیگم نه متوجه ای ...

من چون مشکل خانوادگی دارم دائم یا دارم خودخوری می کنم یا از اینده نگرانم که چی میشه همشم به راه حل فکر می کنم اما هیچی به ذهنم نمی رسه