2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853102 بازدید | 4297 پست
بدن ها ضعیف شدن و   بیماری ها     زیاد شدن چون بر اساس هوس  و خوشمزگی غذا میخوریم.  نه بر اساس نیاز تن و جسم .  هدف شده کسب لذت نه رفع نیازهای جسم.  

غذاهای امروزه طوری درست میشن  که فقط خوش رنگ و رو  خوشمزه ان.    نه تنها به بدن ما قوت نمیدن ضرر هم  میزنن. 

مثلا یه قیمه یا قورمه سبزی چرب و خوش رنگ رو  پر  روغن   درست شده با گوشت گوساله وبرنج چرب  هندی با روغن آشغالی سوپری  واقعا قوت داره؟

البته خانمهای خونه هم که همش مجبورهستن طبق هوس آقای خونه از این چیزا بپزن. 

یا تصور کنید یه ماکارونی  خوش رنگ و چرب با گوشت گوساله و یه ته دیگ خوش رنگ  کنارش چقدر الان مشتری داره. 

.  خب این بدن بیچاره باین همه اشغال خوری  خیلی هم دووم میاره  ولی آخرش  رنجور و بیحال میشه. 

مثل خری که بیشتر حد  بار بذارن رو دوشش. .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا یه قیمه یا قورمه سبزی چرب و خوش رنگ رو  پر  روغن   درست شده با گوشت گوساله وبرنج ...

توروخدا کمکم کنین منم افسردگی دارم زندگیمو فلج کرده من الان عضو شدم بلد نیستم خصوصی و اینا تلگرامی چیزی داری ایدیمو بدم

هر وقت حالات خوب نیست  گردن اطرافیان ننداز.  شما خودت حالت خوب نیست هی به یکی  گیر میدی.   خودت حالت بده  فکر میکنی   تقصیر   یکی دیگست.   دنبال مقصر نگرد   برو حالتو  خوب کن  .  . یاد بگیر چجوری  حالت خوب  میشه  .    آدم اگه حالش خوب باشه جلو سختترین مشکلاتم  وامیسته.

دوستان  در مشکلات اعصاب هر کی در یه مرحله ای هست..
  یکی مرحله اوج بیماریه.
و
یکی بهبود نسبی داره.  

یکی به درمان نزدیک شده.  
خلاصه از شروع  تا پایان   مرحله مرحله میشه.

هرچی درمان رو ادامه میدیم  به خودمون تسلط بیشتری  داریم

بعضی  افراد که در مرحله حاد هستن اوج  بیماری  هست.  فرد به اعمال خود  تسلط نداره.  با دارو باید کنترل کنه

گاهی طرف چاره ای جز  استفاده از دارو نداره.
   یعنی دارو جنبه  کمکی داره.
ونمیشه حذفش کرد

این که شما نیاز شدید به دارو داری یا نه  یا دوز دارو چقدر باشه  رو روانپزشک تعیین میکنه

نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید.  

اگه مشکل حاد نباشه میشه بدون دارو و  راهکارایای  قبلا گفتم  خودتونو رشد بدین و ا ز اون حالت دربیایین

منتها حتی دارو هم بگیریم از راهکارای غیر دارویی بی نیاز نیستیم.

خیلی بد حال باشیم دارو   ما   رو   تا یه جایی  میرسونه . ولی بقیه شو خود مون باید بریم.

چند روز که درگیر کاری هستين و  نمیتونید پیاده‌روی تونو برین  مشکلات دوباره عود خواهند کرد و درمان عقب میافته .   بیشتر از دو  روز   پیاده‌روی رو عقب ننداز ید.   

با انجام پیاده‌روی سودا اضافی بدن خارج میشه.  

وقتی سرتون   ‌شلوغ میشه  دیگه به خودتون و تفریحاتتون نمیرسین و سر کله  فکرای وسواسی پیدا میشه.  همیشه در طی شبانه روز به وقتایی واسه خود تون  خالی کنید.  یا  اگر نمیشه   در اولین فرصت که امکانش هست  یه خرده واسه خودتون وقت بذارید.  

واسه درمان وسواس حکیم خیر اندیش پیاده‌روی که موجب عرق کردن بشه  رو توصیه کردن.  منتها شما اگه تازه کاری از کم شروع کن  .  وقتی بدن قوی شد تندتر راه برو.  از روز اول بخواهید تند حرکت کنید بدن جواب نمیده.  و نتیجه عکس میده و ضعیفتر خواهید شد.  شما پیاده‌روی رو  شروع کنید و آرام آرام  بیشترش کنید.