2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن و اسفند 91

| مشاهده متن کامل بحث + 11514 بازدید | 179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیک سالگرد عقدمون

با اجازتون از پودر کیک اماده استفاده کردم.جون اردم تمام شده بود

با خامه و شکلات اب شده هم تزیینش کردم.وسظشم بصورت عمودی برش زده بودم و خامه و گزدو گذاشته بودم

به همین راحتی.کیک سالگرد تنبلونه من درست شد.خخخخخخ
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
رولت خرما
خرمای هسته گرفته
ارد روغن

خرماهارو با کمی روغن با دستمون ورز میدیم کخ یدست بشه و حبه هاش مشخص نباشه و تو یه ظرف پهنش میکنیم.بهتره که روز ظرفو ی پلاستیک بکشیم که رول کردنش راحت باشه

ارد رو میذاریم رو حرارت و کمی تفت میدیم.وقتی که بوش بلند شد البته نه زیاد روغن رو اضافه میکنیم.مقدار روغن بستگی به مقدار اردتون نداره.ولی زیاد نریزید چون اخرش همشو پس میده

چون میخوایم بذاریمش وسط خرما و رولش کنیم اگرم زیاد تفت ندیم هم بهت ه هم قشنگتر.تا خودشو نشون بده

وقتی که ریختیمش روی خرما اجازه میدیم یه ذره خودشو بگیره بعد رولش میکنیم.نباید بذاریم زیاد سفت بشه
بعدا با پودر پسته.نارگیل و هزچی دوستداشید تزیین کنیم
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
کیک مافین

لینک دستورشو میذارم از اشپز انلاینه

من وقتی طبص اون دستور رفتم یه چیز افتضاحی شد که نگو.منم اومدم یه پیمانه ماست.نصف پیمانه روغن و چشمی شکر و بکینگ پودر اضافه کردم.ولی مزه اش فوق العاده بووووووود

http://www.ashpazonline.com/recipes/4618
سلام
اینم غذای امروز منو پدرام

آپلود عکس

سینه ی مرغ :نصف از یک سینه

سیب زمینی خام:2 عدد

پیاز :1 عدد

هویج : 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم

تخم مرغ خام:1عدد

آرد:1 قاشق غ خ

زعفران:در صورت تمایل

من مواد و با غذا ساز مخلوط کردم .همشو با هم ریختم و دستگاه رو روشن کردم و به همین راحتی آماده شد و بعدش سرخش کردم

به همین راحتی

راستی اون 2تایی که روش سفیده یه ابتکار دیگه به خرج دادم و اونم اینکه وقتی یه طرفش سرخ شد بر می گردونیم و تا بخواد اون طرفش سرخ شه یه تکه پنیر پیتزا میزارین روش که خودش با حرارت آب میشه
پدرام این مدلشو بیشتر دوست داشت و قرار شد دفعه ی بعد همشو این مدلی درست کنم

اینم واسه عصرونه درست کردم
از همون سایتی که تالین جونم آدرسشو گذاشت

آپلود عکس

اینم طرز تهیه ش

مواد لازم :

نان تست : ۴ عدد

شیر : ۱ لیوان

تخم مرغ : ۱ عدد

عسل : ۱ ق غ

خامه، پودر قند، مغز گردو : برای تزئین

کره

طرز پخت :

توی ظرفی که گنجایش تست ها رو داشته باشه، شیر، تخم مرغ و عسل رو خوب مخلوط کنین تا مایه صاف و یکدستی بدست بیاد

کره رو توی تابه ریخته بذارین روی گاز، حالا نان تست رو بذارین توی مایه و بعد از چند لحظه برش گردونین

حواستون باشه که زیاد نمونه که نرم بشه و وا بره. حالا با یه کفگیر، آروم و با ملایمت از توی مایه درش بیارین و توی تابه بذارین تا سرخ بشه.

هر دو طرفش که سرخ شد از روغن در بیارین و توی ظرف بذارین و پودر قند بپاشین روش و با خامه و گردو تزئین کنین

می تونین بعد از آماده و خنک شدن روش خامه یا نوتلا (شکلات صبحانه) بمالین

و یکی دیگه روش بذارین و با عسل و میوه های تازه یا کمپوت سرو کنین

نوش جووووووووون

http://hanichef.blogfa.com/post-24.aspx

من روشو عسل ریختم و رو یکیش کاکائو
خودم با عسلشو بیشتر دوست داشتم

آپلود عکس

نون لواش هندی: پاراتا

مواد لازم:
آرد 5/1 پیمانه
نمک 3/1 قاشق غذاخوری
آب نیم پیمانه
روغن 3 قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه:
تو یه ظرف آرد و نمک رو مخلوط میکنیم بعد روغن رو اضافه کرده و خوب با آرد مخلوط میکنیم بعد کم کم آب رو اضافه میکنیم ورز میدیم با دست تا جاییکه خمیر به دست نچسبه و نرم باشه 5-10 دقیقه کافیه معمولا
چند قطره روغن میریزیم روش و با دست دور خمیر میکشیم تا خشک نشه و روشو با یه پارچه میپوشونیم و میذاریم 10-20 دقیقه بمونه
برش میداریم یه کوچولو ورزش میدیم و ازش گلوله های یکم کوچکتر از توپ تنیس درست میکنیم با کف دست یکمی صافش میکنیم بعد دو طرفشو میزنیم به آرد و میندازیم رو یه سطح صاف و خشک با وردنه بازش میکنیم تا نازک شه اگه چسبناک بود دوباره میزنیمش به آرد و بر میداریم وبعد صافش میکنیم
ماهیتابه نچسب رو روی گاز داغ میکنیم (میتونین چند قطره آب بپاشین که مطمئن شین داغه یا نه) بدون اضافه کردن هیچ روغنی نون رو میندازیم تو ماهیتابه بعد از اینکه یکمی حباب های نون دیده شد با پشت قاشق روغن میمالیم به نون و برش میگردونیم با طرف دیگه نون هم همین کار رو تکرار میکنیم حدود 1 یا 2 دقیقه طول میکشه نون آماده بشه اگه قراره تازه تازه مصرف نشه تو یه ظرف در بسته مث جا نونی که تهش پارچه خشکی هست نگهش دارین. نوش جان

ظاهرش خیلی تر و تمیز در نیومد واسه اینکه یه دستی درست میکردم این وروجک بغلم بود نمیذاشت درست انجام بدم

آپلود عکس

کوکو فانتزی
این یکی چیز خاصی نداره همون کوکو سبزی خودمونه. فقط نون باگت رو حلقه ای کات میکنیم توشو خالی کرده و با مواد کوکو پرش میکنیم بعد میذاریم سرخ بشه
من اینجا ماست چکیده سفت نداشتم وگرنه برای تزیین روش به شکل گل خامه ای خوب میشه

2810