2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869571 بازدید | 28433 پست
آدم باید خودش باشه، محترم و با ادب آخه تا آخر عمر که نمیشه فیلم بازی کرد؛مثلا لحن حرف زدنت رو؛ یا با صدای نازک حرف زدن!‏ که چی بشه مثلا؟!‏ مگه آدم برا مردم زندگی میکنه!‏ مهم آرامش خودمونه
یک خانوم ظریف و مرتب هیچوقت جوراب پاره و دررفته نمی پوشه و با خودش فکر نمی کنه خب من که پام توی کفشه چه اشکالی داره!
دیروز توی مسجد محل کارمون که ختم پدر یکی از همکاران بود چند تا از خانومهای همکار جورابشون پاره و دررفته بود و به نظرم خیلی زشت اومد
آنگونه زندگی کن که در آینده برای کارهایی که کرده ای پشیمان باشی، نه برای کارهایی که نکرده ای!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ی خانومای گل و ظریف

من بعد از تحقیق و بررسی زیاد! در مورد ظرافت زنونگی و مطالعه ی تمام صفحات تونستم تموم این موارد رو تو یه نفر پیدا کنم.
البته این نظر تمام فامیل و اطرافیان درموردشه، این شخص زنداییمه و همه اونو یه آدم ظریف و باکلاس و باشخصیت میدونن و تاحالا من از هیچ کس هیچ نکته ی منفی درمورد ایشون نشنیدم و خودم هم تا به حال هیچ بدی ازش ندیدم و ندیدم به کسی بدی کنه.
البته بعد از اینکه از یه نفر دراین باره نظرخواهی کردم دیدم اونم با من موافقه و غیرمستقیم نظر بقیه رو هم دراین باره جویا شدم.
حتی قبل از اینکه من این تاپیکو ببینم، همه اونو به عنوان یه آدم باشخصیت میدونستن و گل سرسبد فامیل ما بود
حالا بگم از خصوصیاتش
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
زندایی من یه آدم واقعا" ملایم و ظریف هستش. تاحالا ندیدم صداشو رو یه نفر بلند کنه یا با صدای بلند حرف بزنه.
خیلی ملایم و با طمانینه صحبت می کنه و با لبخند و خیلی ناز، فکر کنم این خصوصیت ذاتیشه و اصلا" تظاهری تو رفتارش نیست.
مدلش اینجوریه که آروم و ملایمه. خیلی شاد و بگو بخنده اما نه جلف، بلکه خیلی متین.
اصلا" حسود و کینه ای نیست، اصلا". فکر کنم هیچ بدی تو دلش نباشه، اهل غیبت و خاله زنک بازی نیست. زندگی خودشو می کنه. از پیشرفت بقیه خوشحال میشه و خیلی مهربونه، خیلی.
سر و وضعش همیشه آراسته و مرتبه. همیشه لباسای نو و جدید میپوشه و کاملا" رو مده.
واسه خودش و دخترش بهترین لباسارو از بهترین مراکز خرید میخره و من تاحالا دوبار اونو با یه لباس ندیدم.
هر چند وقت یه بار تقریبا" هر 6 ماه یه بار میره آرایشگاه و موهاشو یه رنگ جدید میذاره، حتی بعضی وقتا رنگای عجیب غریب و متنوع، اما هیچکس تعجب نمیکنه تازه همه میگن چقدر بهش میاد و اهل تنوعه.
همیشه شیک میگرده، کفشاشم معمولا" پاشنه بلندن.
زنیه که تو خونه داری و بچه داری خلاصه نشده، چند سال که سز کار میرفت، اما بعدا" به خاطر دخترش کارو ول کرد. اما جوری نبود که بمونه خونه و خودشو حبس کنه.
بلکه مدام فعالیت داره. گیتار میزنه و تو موسیقی فعالیت داره. انواع رقص ها رو بلده و کلاسشو رفته و این به روحیه ی آدم خیلی کمک می کنه.
هر روز برنامه ی ورزش داره و مدام ورزش می کنه و هیکلشم خیلی قشنگه و بازوهای شل و ول و افتاده ای نداره.
حتی دخترداییمو هم برای یادگرفتن چیزای مختلف ترغیب می کنه و اونو کلاسای گوناگون میذاره.
دخترداییمم مشابه مادرش شده و خیلی نازدار و مهربونه.
هرگز من ندیدم با داییم بد برخورد کنه با اینکه دایی من آدم آرومی نیست و یه کم هم خشنه، اما واقعا" با این آرامش اونو هم موقع عصبانیت آروم می کنه.
خلاصه اینکه همه دوسش دارن و اونو خیلی ظریف و با کلاس می بینن، این نظر فقط من نیست.

منتظر نظرتون درمورد پستم هستم.
فعلا"
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
بچه ها به نظرتون میشه آدم سی و چند سال یه جور رفتار کرده باشه بعد عوض بشه؟من که فکر کنم ظرافتم زیر خط فقرهخودم فکر می کنم دخترایی که از اول به کسی متکی نیستن و مجبورن همه کاراشون رو خودشون انجام بدن بیشتر اینطوری میشن.چند وقت پیشا کنار خیابون یه دختره رو دیدم آدرس می پرسید.میگفت من تا حالا خودم جایی نرفتم.یا بابام و برادرام با ماشین بردن یا با آژانس رفتم.با خودم گفتم ما رو ببین.چهار سال با اتوبوس تک و تنها رفتیم شهرستان و برگشتیم...حالا بقیه جاها به کنار...
توکل بر خدا.
خدمات طراحی و چاپ روی تی شرت،لیوان،سرامیک،پازل و ... www.boobak.com
سلام به شکوفه ی خندان عزیز

معلومه که آدم با محبتی هستی. به نظرم حرفات درسته، چون منم موقعی که سرکار میرفتم همین مشکلو داشتم، اصلا" به سرووضعم و خونه زندگیم نمی تونستم برسم، از سرکار که میومدم وقتم به پخت و پز و کارای خونه میرفت و بعدشم دوس داشتم زودتر بخوابم.
منم مثل توئم و زیاد لباس جدید نمی خرم، هر چند وقت یه بار. اما میتونی با همون لباسا هم تیپای خوب بزنی و شیک باشی.
سعی کن هروقت خرید میری لباسای متوع بخری مثلا" اگه مانتوی تیره میپوشی، رنگ روشن بگیر، یا مثلا" با همون مانتوها شال و روسری های خوشگل و متنوع سرت کن، چون شال و روسری که قیمت زیادی نداره اما تو ظاهر خیلی تاثیرگذاره.
یا تو خونه آرایشای مختلف و جدید و مدل موهای متنوع رو امتحان کن تا یکنواخت نباشی.
منم کلاس رقص و ورزش نمیرم اما تو خونه که میتونیم ورزش کنیم، همین زندایی من تو خونه یه سری لوازم ورزشی داره و با اونا کار می کنه.
تو خونه آهنگ بذار و یه لباس خوشگل بپوش و برقص، خیلی آدمو شاد می کنه و روحیه ت بهتر میشه. سعی کن موسیقی رو بیاری تو زندگیت و موقع کار آهنگ گوش بدی، آهنگای شاد.
سعی کن شوهرت تورو شاد ببینه چون اینجوری به سمتت جذب میشه.
تاحالا از خودت سوال کردی چرا مردا با دوست صمیمیشون خیلی شادن و زیاد میخندن؟ اما تو خونه با زنشون نه؟
من خیلی به این نکته دقت کردم، مردای دیگه مدام بهشون غر نمی زنن و از نکات منفی نمیگن بلکه کمتر نکته سنجن و بیشتر دوس دارن شاد باشن و از زندگی لذت ببرن. مردا کلا" بی خیال تر از زنا هستن.
ایشالا همون موقع که میخوای بچه دار شی و همه چی خوب بشه
شکوفه خندان عزیزم من هم مثل شما هستم الان یه مدته به خاطر یه سری مسایل خیلی عصبی و بد اخلاق شدم از طرفی شوهرمم فکرش درگیر همین مشکلاته و کمتر به من اهمیت میده یا لااقل اون اندازه که من نیاز دارم بهم محبت و توجه نمیکنه منم خیلی ناراحت میشم و این روزا خیلی باهاش بد حرف میزنم... میدونم این دوره میگذره و وقتی ذهنش آزاد بشه بازم مثل قبل میشه و حسابی عشقولانه در میکنه ولی در حال حاضر شرایطم یه مقدار سخته

ولی باید رو این رفتارمون کار کنیم خانومی
یکی از خانوما حرف خوبی زدن که حتی اگه حق با ماست رو در رو شوهرمون قرارنگیریم- غر نزنیم- نق نزنیم- صدامونو بالا نبریم - "مردا از زنای پر رو خوششون نمیاد "
منم اندا م ظریفی ندارم.آخه من قبل ازدواجم هم خوب نبودم از این نظرا.شکوفه جون خوبه شما همون ضدآفتاب و پنکیک رو می زنی.بچه داشته باشیم چی می شیم دیگه
توکل بر خدا.
سلام دوباره

شکوفه خندان عزیز ممنون از پیامت. درسته تو جمع بودن و رقص و ورزش گروهی خیلی حس خوبی به آدم میده، اما واسه خانومای شاغل که وقت ندارن کلاس برن، شاید رقص و ورزش تو خونه بهترین گزینه باشه.
من الان کار می کنم اما سر کار نمیرم! تو خونه ترجمه میگیرم انجام میدم چون دارم واسه ارشد میخونم نمیتونم تمام وقت برم سرکار . الان وقت بیشتری ندارم، چون یا باید ترجمه کنم یا بقیه ی وقتمو به درس اختصاص بدم. اما کمتر خسته میشم.
چون واسه کار بیرون آدم یه زمانی رو تو رفت وآمد و ... باید بذاره + خود کار و سختی اون و وقتی میرسه خونه دیگه خیلی خسته س. اما تو خونه دیگه این مشکلو نداره. البته من کتابخونه هم میرم اما به اندازه کار خسته نمیشم و وقتم دست خودمه که کی برم و کی بیام. البته بودن تو محیط اجتماعی و شاغل بودن زن خیلی امتیاز بزرگیه به نظرم.

سارای عزیز دقیقا" جمله ای که گذاشتی رو من تو پست قبلیم نوشته بودم، اینکه مردا از یه زن پررو و زبون دراز و حاضر جواب خوششون نمیاد و ازش متنفر میشن، من اینو به چشم خودم دیدم و یکی از خانومای فامیلمون بخاطر همین پرروییش خیلی وقته که رابطه ی صمیمانه ای با شوهرش نداره و همه میگن هیچ کس زبون اونو نداره، تازه سرکارم میره و خونه داری و بچه داریشم خوبه و حتی با وجود کار همیشه غذای خوب و خونه ی تمیز داره اما دقیقا" از وظیفه ی اصلی خودش که همسر خوب بودنه و داشتن اخلاق خوبه دوره.

وقتی یه زن با شوهرش خوب نیست، کسی که علت وجود اون زن توی اون خونه است، بقیه ی کاراش واسه چیه؟
اون زن بخاطر پیمانی که با شوهرش بسته اونجاست و داره وقتشو میذاره، اما وقتی با شوهرش رابطه ای نداره واسه چی اونجاست؟ اصل کار وقتی میلنگه، آدم کدبانو و تمیزو خونه دارم باشه و درامدم داشته باشه چرا پس ازدواج کرده.

شما کم می خری و خوب می پوشی.من زیاد می خرم ولی باز احساس می کنم اصلا تیپم خوب نیست.خانواده و فامیل می گن خوبه.ولی خودم راضی نیستم.
توکل بر خدا.