2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869569 بازدید | 28433 پست
مامان پاشای عزیز مرسی دلداریم میدین
یکی از دلایلم خستگیم بود خیلی سر پا باشم کمر درد شدید میشم کف پاهامم درد میگیره شاید حس میکردم خیلی فشار رومه بر عکس ظاهرم که اروم بود یه دفعه قاطی میکردم
ممنون عسل جان
من همیشه دنبال جایی میگشتم که اینطور مطالبو بخونم
ظرافت شرط جذابیت واسه یه خانومه
افراد همیشه واسه خانومایی که آرامش وزنانگیشونا حفظ میکنن احترام بیشتری قائلن تا خانومایی که هیولای مرد درونشون بیداره
البته متاسفانه بعضی موارد به مشکل برمیخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سری از مهمونهام نیومدن
ناراحت شدم اولش سایلنت شدم بعدش گفتم خوب نیومدن که نیومدن من بهترین شب خودمو پسرمو همسرمو بخاطر کیا خراب کنم ؟
بعدش دیگه کلی خندیدم و انگار نه انگار سعی کردم به خودم و مهمونهام خووووووووش بگذره حسابی

چند تا نکته واسه مهمونیها به نظر من خانوم خونه باید مهمونهاشو دعوت کنه حتی کسایی رو که حس خوبی بهشون نداره

واگر برای جایی دعوت شدیم نتونستیم بریم حتما زنگ بزنیم و عذر خواهی کنیم
من که خیلی ناراحت شدم به روی خودشونم نیاوردن یه زنگم نزدن
رانا تو که جوابهات عالیه بگو من باید چه برخوردی با این ادمها بکنم
مثلا کسایی که خبر دارن من دارم تولد میگیرم ولی وقتی بهشون میگم منزل خودتونه فردا میگن واسه چی تولد ؟تولد کی؟؟؟؟؟؟
واییی که حرص میخورم از دستشون؟؟؟
یا مثلا گفتی میخوای فلان رو زتولد یا مهمونی بگیری همچین که دعوتشون میکنی بر میگردن میگن وا چرا حالا این تاریخ ؟چرا تولد رو تو زمان خودش نگرفتین؟؟؟فلانی نمیتونه بیاد چون دارین این زمان میگیرین ؟؟؟؟؟؟همچین برخورد میکنن انگار تو نخواستی بقیه بیان با اینکه خبر داشتن میرن تو کوچه علییییییی چپ
وایییییییییییییی که من خیلی حرص میخورم دلم میخواد حالشونو بگیرم ولی نمیدونم چه کنم همش توضیح میدم دلیل زمان مهمونیمو میگم اه اه اه از دست این ادمهای متوقع و از دست خودم که حرص میخورم زبونمم بند میاد هی توجیه میکنم

یه کاری میکنن ظرافت مرافت یادمون بره والاااااااااااااااااا
من فکر میکنم ظریف و با کلاس بودن به شرایط هم بستگی داره
گاهی در مواجهه با بعضی آدمها ناگزیر شرایطی پیش میاد که می بینی تا حد خودشون کشیدنت پایین
من ترجیح میدم حتی تو فامیل با همچین افرادی کمتر دمخور بشم
فکر می کنم مجبور نیستم همه رو از خودم راضی نیگه دارم چون اگه این کارو بکنم ناگزیر مجبورم طوری رفتار کنم که بعدن از دست خودم ناراحت میشم
تصمیم گرفتم دیگه کمی تواضع رابذارم
من یه خواهر شوهر یکی یدونه دارم که خیلی مغرور لوس و ناز نازی یه
من تا حالا در مواجهه باهاش همیشه بخاطر اینکه روابطم با خونواده شوهرم خراب نشه مجبور بودم مدارا کنم ... به هر سازش برقصم و لبخند مصنوعی بزنم تا اختلافی پیش نیاد
در این بین هر دو واسه هم موج منفی میفرستادیم و رابطمون کمی مصنوعی و سرده
من بعد آشنایی با این تاپیک تصمیم گرفتم تغییر رویه بدم و تحت هر شرایطی کلاسم را حفظ کنم
این بار به جای لبخند مصنوعی طبق روش این تاپیک لبخند محوی میزنم و خیلی بی تفاوت و آروم و خونسرد نگاهمو از طرف اون به سمت دیگه مایل می کنم ........
عسل بانو جان عیبی نداره هیچ وقت نمیشه همه رو راضی نگه داشت اما میشه کاری کرد که هر وقت کسی تو مهمونیت نیومد اون بشینه حرص بخوره که واییییییی مثلاّعسل بانو مهمونیاش خیلیییی خوبه چرا نتونستم برم.وقتی شما پنج شنبه شب یا جمعه مهمونی میگیری یعنی به فکر دیگران هستی که تعطیله و دوست داشتی باشن.اگه کسی هم بهونه آورد اصلاّبرات مهم نباشه سعی کن به بقیه حسابی خوش بگذره و اگه فرصتی داشتی یه باره دیگه هم این مهموناتو دعوت کنی اونایی که نیمدن و عذر خواهی نکردن و دعوت نکن بذار بفهمن کارشون زشته.یعنی حتماّ توی مهمونی بعدی دعوتشون نکن اگرم چیزی گفتن بگو وایییییی معذرت از روی لیست مهمونایی که تولد بودن نوشتم فراموشم شد یا بگو دادم همسری حواسش نبوده (اگه دوست داری حالشونو بگیری)
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
اگر هم خونشون دعوتت کردن دیرتر برو و زود بلند شو همه اینا بی احترامی به صاحب خونه هست و این افراد حقشون این نوع برخورده.چه دیر میری و جه زود بلند شدی زیاد معذرت خواهی نکن.یک بار و کوتاه
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
بچه ها اگه کسی دعوتتون کرد و نتونستین برین حتمااااااااااااا تماس بگیرین و عذرخواهی کنین و حتمااااااااااااااااا هدیه ای رو که در نظر گرفته بودینو تهیه کنین و دیدینش بدین...مثلا اگه تولد نرفتین فردا یا چند روز بعد 1 هدیه بگیرین و برین خونشون....اینطوری خیلی شیکههههههههههه
و بعدا پشت سرتون حرف در نمیارن که خسیس بخاطر کادو نیومد
در مورد خرید کادو هم اصلااااا خساست بخرج ندین،حتی اگه اون شخص کادو مسخره ای واستون اورده...کادوتون نشون دهنده شخصیت و کلاستونه
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
سلام به همه خانومهای گل.صبح قشنگ همگی به خیر.
(حالا خوبه من اصالتاّ شیرازیم و اینقدر سحر خیزم)