2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869567 بازدید | 28433 پست
من فکر میکنم اون جنبه از کدبانو گری که به طرافت .سلیقه وتوجه به زیباییهای حتی مواد غذایی توجه داره بیشتر رنگ وبوی زنونه داره.به هر حال ما به عنوان زن اگه حتی یه جای شلوغ بریم نا خودآگاه فکر میکنیم چه طور چیده شده بود بهتر بود
امروز صبح بیرون رفتم چیزایی که رعایت کردم.
دنبال تاکسی نمیدویدم صبر میکردم هر تاکسی که دقیقاّپنجره کنار راننده جلو صورتم قرار میگرفت و نگاه میکرد مسیر میگفتم.آدرس و با صدای رسا ولی آروم میگفتم (بعضیا اینقدر آروم میگن که بیچاره راننده چند بار باید بپرسه آخرشم جلو بقیه مسافرا میگه انگار نون نخورده).وقتی به مقصد رسید تا توقف مامل تاکسی صبر کردم بعد درب تاکسی و باز کردم بعد هم به آرامی درب تاکسی و بستم.قبل از اینکه به مقصد برسیم پولمو حاضر کردم (کرایه 700 میشد یه 200 با یه 500 داغون داشتم با یه 2000 تومانی با هم به راننده نشون دادم گفتم خورد دارم اما چسب خورده 2000 هم هست اگه خورد دارین راننده هم کلییییییی تشکر کرد و گفت همون داغون و رو بدین که اصلاّخورد ندارم.) با آرامش راه میرفتم.فعلاّچیز دیگه یادم نمیاد
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممممممممممم
به به میبینم کلی این دوروزه تاپیک پر بار بوده

خدااااااااااا رو شکر به خوبی و عالی برگزار شد تولد پسرم
حتما میام براتون مینویسم
حالا باید برم تو فکر سفرررررررررررررررررررررر
خیلی نکاتتون عالی بود
کلی سوال دارم ازتون

برمیگردم دوستان
عسل بانو جان ،خجسته جان خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
اول از همه بگم مهمونیم حرفففففففففففففففففف نداشت خودم کیف کردم
مهمترین دلیلشم این بود که ریز به ریز کارهامو یادداشت کردم
اول از همه کارهای مهم رو نوشتم
بعدتقسیم کردم به کارهای کوچیکتر و ......بر اساس الویت انجامشون دادم
میدونستم چی میخوام همین ارومم میکرد
و هر روز رو به کاری اختصاص دادم
طبق برنامه جلو رفتم قبل خواب و بعد بیداری اولین کارم نوشتن و چک کردن برنامههام و اولویت بندیشون بود بعدم اجرای برنامه ام
خوب کدبانوگری کردم حسابی
من واسه چیدمان خونه-چیدمان وسایل پذیرایی -نوع غذا -زمان پخت -زمان سرو -لباس خودم -پسرم -نحوه برگزاری _تزیین غذام و....برنامه داشتم
دقیقا میدونستم چی میخوام چطور میخوام کی باید انجام بشه و.......
فکرم نظم داشت شلوغ پلوغ نبود

یه بلیز و دامن و صندل هم رنگ شیک خریدم با جوراب شلواری و ارایش ملایم اما شیک (کلی تمرین خط چشم و ریمل کرده بودم )
با دستبند و گوشواره هم رنگ لباسم

خودم میرفتم استقبال مهمونهام کلی بابت هدایا تشکر کردم
اروم و خونسرد بودم اما متاسفانه یه وقتهایی که همه با هم یه چیز و میپرسیدن یا یکی یه سوال رو چند مرتبه پشت هم تکرار میکرد قاطی میکردم و تند جواب میدادم
مثلا قند دون کجاست قندون رو بدین به من من باید برای یکی یک میگفتم همونجا رو میزه دوباره نفر بعد انگار نمیشنیدن
وایییییی عصبانی میشدم دیگه به نفر اخری گفتم باباجون گفتم که روییییییییییی میییییییییییییز طرف جا خورد منم خیلی از دست خودم ناراحت شدم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

غذاهام خیلی خوشششششششششششششگل شدن و خوشمزه تزیینشونم حرففففففففف نداشت
کلی برا بچه ها برنامه داشتم تا بهشون خوش بگذره

آفرین عسل بانو جان من وقتی یه سوال و مرتب تکرار کنم و کم بیارم و عصبی بشم دیگه جواب نمیدم وانمود میکنم نمیشنوم تا آروم بشم وگرنه ممکنه قاطی کنم.بعد اونا مجبور میشن یا خودشون جواب و پیدا کنن یا بیان از نزدیک بپرسن که تا اون موقع آروم ترم .اییییییییی وای خوب یه ذره دورو برشونو نگاه میکردن اگه پیدا هم نمیشد که شکم اینقدر واجب نبوده که بخوان اینقدر بپرسن که برن رو اعصاب.
سلام
من تازه با این تاپیک آشنا شدم ... مطالب این تاپیک خیلی کاربردی یه و پر از نکات ریزی هستش که ازش غافل بودیم...
دوست دارم باهاتون آشنا بشم و بیام تو بحثاتون شرکت کنم
شما معمولا" چه وقتایی اینجا حمع میشید؟؟؟
مرسی رانا جان
اره باید بیشتر خودمو کنترل میکردم یه مکث یه چند ثانیه سکوت باعث میشد اروم شم تا اینکه همون لحظه جواب بدم و بد جوا بدم
متاسفانه خودمو کنترل میکنم اما همینکه رو اعصابم باشه چیزی بهم میریزم خیلی بده

سلام واله جان خوش اومدی
مشخص نیست کیا هستیم اما شما بیا هر زمان فرصت کردی تجاربتم بزار برامون