2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869345 بازدید | 28433 پست
شکوفه سکوت نکن با ارمش صحبت کن
اگه دیدی بازم شوهرت داره با عصبانیت صحبت میکنه بگو بهتره یه خورده صبر کنیم ارومتر که شدی در موردش صحبت میکنیم
خدایا نمی گویم دستم را بگیر!!!!
عمریست گرفته ای... ...مبادا رها کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کوهسارجون شکوفه جون ما قراره عصبانیتمون رو کنترل کنیم که به آرامش بیشتری برسیم درسته؟
ما با این رفتارمون داریم به شوهرمون میکیم همین انتظار رو از اونم داریم اگه خودمون اینطور نباشیم چطور میتونیم از اون توقع داشته باشیم
اگه چند بار پیش اومد که برخورد تندکردن دیگه وقتشه کنترل عصبانیت خودتونو بهش یادآوری کنید و بگید منم فلان جا میتونستم این حرفارو بگم ولی سکوت کردم الان شما چرا داری داد و بیداد میکنی؟آیا من نمیتونم مثل تو عصبانی بشم؟اصلا این موضوع انقدر مهمه که بخوای بهخاطرش اوقات خودتو تلخ کنی؟بیا آروم باهم صحبت کنیم عزیزم
بچه ها شوشوی من اوایا خیلی تند بود
ماعاااااشق هم بودیم و هستیم ها ولی اون موقع(مثلا دوران عقدمون)خیلی زود تند میشد ولی تموم تلاشمو کردم که این اخلاقو کنار بزاره اونم بادیدن آرامش من....
قسم میخورم تو4 سال زندگیم یه بار بلند داد نزده یا عصبانیت ناجور نداشته
در صورتی که با خونواده خودش زیاد پیش اومده طوریکه وقتی عصبانیتشو تو اون لحظه هادیدم شوکه شده بودم
اگه من داد زدن رو شروع نکنم اون هیچ وقت شروع کننده نیست. دیروزم اول من شروع کردم. بعد یهو یادم افتاد ساکت شدم. بعد دیگه اون ول کن نبود خخخخخخخخخخ
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
خیلی خوبه اما من میگم این یه حرفای کلیه بچه ها درسته؟ منظور اینه که ما باید از درون شروع کنیم تا بتونیم بیرونمون و عصبانیتمونو کنترل کنیم

برای اینکه بتونیم درونمون رو آروم کنیم تا بتونیم عصبانیتمونو کنترل کنیم چه کار کنیم؟
***عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه آنچه را که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است هم اکنون به سوی من میکشاند***
پرینوش اما دیدی که آقایون بعضی وقتا یه حرفایی میزنن که آدمو دیونه میکنن تو اون مواقع چه میکردی؟

بعدش دلگیر و دلخور میشدی چی رفتاری میکردی؟
***عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه آنچه را که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است هم اکنون به سوی من میکشاند***
کوهسار جون منم موافقم ولی خوبه ادم بدونه توی موقعیتهای مختلف چی بگه و چکا ر کنه

یه لحظه فکر کنین ببینین چی میشه که عصبانی میشین
دلیلش چیه واقعا د رموقعیتهای مختلف

مثلا فکر میکنینم توهین شده بهتون
ابله فرضتون کردن

نادیده گرفتنتون
بی احترامی به عقایدتون کردن

ممکنه پرو بشه
به زندگیتون کارتون لطمه وارد میشه

کوچیکتون کردن

به چه دلیل عصبانی میشین؟؟؟؟چرا
بچه ها اینا هم نکات جالبه

خانوما توجه کنن: اینها قانون های ما هستند؛
توجه بفرمایید که همه قانون ها شماره �۱� هستند!
۱٫ با شما خرید کردن ورزش نیست. ما هم دوست نداریم فکر کنیم که هست!
۱٫ گریه کردن یعنی باج خواستن!
۱٫هر چیزی که می خواهید درست بگید. بذارید درست روشنتون کنیم؛ با گوشه زدن به جایی نمی رسین. با کنایه زدن به جایی نمی رسین. با حرفای مبهم به جایی نمی رسین. صاف و پوست کنده بگین چه مشکلی دارین!
۱٫ هیچ اشکالی نداره اگه سوال های ما رو فقط با �بله� و �خیر� جواب بدین. خیلی هم خوشحال میشیم!
۱٫ بی زحمت فقط وقتی مشکلتون رو پیش ما بیارین که بخواهین ما حلش کنیم. ما فقط مشکل حل کردن بلدیم. اگه همدردی می خواهید برید پیش بقیه خانم ها!
۱٫ اگه برای ۱۷ ماه متوالی سردرد دارید، یه چیزیتون میشه. خودتونو به دکتر نشون بدین!
۱٫ چیزایی که ۶ ماه پیش گفتیم رو توی دعوای امروز علیه خودمون استفاده نکنین. چون ما فقط حرفای تا هفته پیش یادمونه!
۱٫ اگه فکر می کنین چاقین خب حتماً هستین دیگه. چرا باز می پرسین؟!
۱٫ اگه از حرف ما ۲ تا برداشت می کنین و یکیش شما رو عصبانی یا غمگین می کنه، پس منظور ما این یکی نبوده، اون یکی بوده!
۱٫ یا از ما بخواهید یه کاری براتون بکنیم، یا بهمون بگید چطوری باید انجامش بدیم. نه هر دو تاش با هم! اصلاً اگه شما بهتر می دونید که چطور باید انجام بشه، چرا خودتون انجام نمی دین؟!
۱٫ اگه خیلی احساس میکنین که حتماً باید یه حرفی رو بزنین، حداقل تا آگهی بازرگانی تلویزیون صبر کنین. نه وسط فیلم!
۱٫ کریستف کلمب از کسی آدرس نپرسید. ما هم نمی پرسیم!
۱٫ ما مردا فقط اسم ۱۶ تا رنگ رو بلدیم!
۱٫ اگه ما پرسیدیم �چی شده؟� و شما گفتین �هیچی�، ما هم فرض می کنیم چیزیتون نیست. البته میدونیم که یه چیزیتون هست، ولی به دردسرش نمی ارزه!
۱٫ اگه یه چیزی میگین ولی نمی خواهین جوابشو بشنوین، پس ما هم یه جوابی می دیم که نخواهید بشنوید!
۱٫ وقتی می خواهیم با هم بریم بیرون، هر چی که بپوشین خوبه. به جون خودمون راست می گیم!
۱٫ لباساتون کافیه!
۱٫ کفشاتون هم خیلی زیاده!
۱٫ اندام ما خیلی هم متناسبه. خپل هم خیلی خوبه!
۱٫ خانمای محترم، از اینکه این مطلب رو خوندین متشکریم. ضمناً اگه قراره امشب جدا بخوابیم اصلاً نگران نباشین. بیرون خوابیدن برای مردا مثل پیک نیکه!
منم نسبت به داداشم اینطوری بودم پرینوش. داداشم به همه می توپید و عصبانی میشد ولی با من هیچ وقت حتی تو اوج عصبانیتش تند و بلند حرف نزد.
آدم یه چیزایی رو میدونه و بلده و بارها هم انجام داده. ولی یه وقتایی دلش نمیخاد مراعات کنه- میخاد بکوبه بریزه بهم همه چی رو.