2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869364 بازدید | 28433 پست
عسل بانو جون موضوع این هفته چیه
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره عزیزم

الان تو تماسهات بهشون بفهمون که حالت خیلی خوبه و استرس نداری و همه اون استرسها اثر امتحان دکترا بوده

چرا خودتو اذیت می کنی ؟

(( یادت باشه خانواده آدم تو اینجور مواقع بدتر از خانواده شوهرن از مهربونی زیاد اعصاب آدمو بیشتر به هم می ریزن ، از این به بعد ناراحتی و مشکلاتت رو از خانوادت مخفی کن ))

زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
خلاصه ها ی هر مبحث تو صفحه اول هست
ببین کدوم موضوع بیشتر به مشکلت میخوره از همون شروع کن مثلا اگر زود عصبی میشی اول نرو نظم و ترتیب رو بخوون برو همون کنترل خشم و عصبانیت رو بخوون و بعد اگر سوال داشتی اینجا مطرح کن و از موفقیت هات هم بنویس تا تشویق بشی گلم
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
من انقدر کم حرف و لاغر و رنجور و نزار شده بودم که هر کی منو میدید خیال می کرد حامله ام. بعدم بهش میگفتم نه نیستم. شروع می کرد به نصیحت. منم که میگم زبونمو از دست داده بودم. لام تا کام حرف نمیزدم. اصن یه وضی شدم من.
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
شکوفه جون

تو سرحالی و شادابیت رو نذار از دست بره و یا کمرنگ بشه که یکی از بزرگترین نعمتهای خداست که بهت داده

به سلامتی ات هم توجه کن (البته معمولی) چون قراره به زودی یکی دیگه از نعمتهای خدا درون بدن تو پرورش پیدا کنه

اونوقت هر وقت خواستی بیا اینجا ، ولی از حال خودت بی خبرمون نذار

زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
نازگل جان هستی؟
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
ای وای شکوفه تو داری به سمت سودا پیش میری این لاغر شدن و اضظراب و وسواس فکری همش به خاطر غلبه سودا در بدن تو هست خانمی
در کنار خلوتی که می کنی از خوردن گرمی جات غافل نشو
اگر زیاد تو این حالت بمونی خدای نکرده دچار افسردگی می شی
در کنار همه قدم هایی که برای بهبودیت بر میداری به تغذیه ات توجه کن گرمی جات رو بیشتر استفاده کن خرما - عسل -سبوس گندم-
سبوس گندم سرشار از ویتامین ب هستش که در کنترل استرس بسیار کمک کننده است و چاق کننده هم هست
بادام زیاد بخور
مویز هم باعث شادی روح روان و قلب میشه
تو روایات امده که مویز غم زدا هستش روزی 21 مویز هم بخور خانومی
نازگلم جان مرسی عزیزم. سعی مو می کنم. من دچار ذهنیت همه و یا هیچ شدم. دچار بایدها. انقدر باید واسه خودم گذاشتم که دیگه ذهنم ترکیده. یا میگم هیچ کاری نکنم یا اگه قراره کاری بکنم همه چیز تو بهترین حالت بشه. پس هیچ کاری نمی کنم.
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
شکوفه عزیزم کاملا درکت می کنم من تا پاییز پارسال طبعم سودا بود
میدونی من بیش از 4 سال بود که سودای بدنم بالا رفته بود وسواس فکری وو لاغری و استرس
ولی الان با اصلاح طبعم شکر خدا خیلی خیلی بهتر شدم

از طریق تغذیه خیلی می تونی به خودت و افکارت سامان بدی
منتظرشنیدن موفقیت های دوباره ات هستم چون تو خیلی قوی و با اراده هستی
ممنون الیسابات جان من به طب سنتی خیلی علاقه و اعتقاد ارم و مطالعاتم تو این زمینه خیلی زیاده