کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2473 عنوان بیاین کمی دعوام کنید بلکه سر عقل بیام | مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 140 پست کدوم مریضی مثل منه؟😔وسواس شدید دارم باردارم هستمتا این وقت کی بیدار میمونه که خونه رو تمیز کنه از دست خودم خسته شدم دکتر هم رفتم یه مدت خیلیییی کم تاثیر گذاشت دوباره برگشت دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم امروز | 03:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2473 وای چقدر بد☹️مشکل مفاصل ندارید؟ لگنم درد میکنه جدید زانوهامم صدا میده ولی یا از بارداریع یا اینکارا نمیدونم اما انگشتام کاااامل لمس شده دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
awtih عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 1031 یعنی خونی میکردی همه جا رو؟.. ببين مثلا ببخشیدا با شلوار خونی ک خونش خشک شده میشستم رو مبل😂😂 بخدا الان دیگه اروم شده خودم حواسم ب خودم هست دیگه
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2473 خوب ۹ماه خیلی کمهههههکاش ادامه میدادین خواهر من از شما بدتر بود حتی سرکوچه خرید هم نمیرفت بعد از ونج ... بعد زایمان باید دوباره برم تحت درمان قرار بگیرم دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2473 کاشکی منم یک ذره خونمو تمییز می کردم اصلا وقتشو ندارم .سرتو گرم کن داوطلبم برای تمیزی خونت دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2473 نه مث شما خوبه نه مث من ک همه چیو ول کردم🫠حد وسط رو بگیر چجوری هستین میشه بیشتر بگین دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
awtih عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 1031 چجوری هستین میشه بیشتر بگین مدیتیشن امتحان کردی؟یکی مثل من باید بیوفته تو زندگیت بخداشوهرت چیزی نمیگه؟
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2473 فکر کنم اینا بخاطر استرس باشه شاید همش اضطراب و اینا دارین اینجوری خودشو نشون میده؟ نه در حالت عادی هم اینطورم ...ولی ۱۲ سال پیش یه سری اتفاقات بد افتاد برام از اون همه استرس و غصه این بیماری برام یادگار موند دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2473 منم وسواس نجس و پاکی دارم، زندگیم مختل شده یعنی چطور دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2473 ببين مثلا ببخشیدا با شلوار خونی ک خونش خشک شده میشستم رو مبل😂😂 بخدا الان دیگه اروم شده خودم حواسم ... وایییییییییی توروخدا راست میگی ؟مگه میشه دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
redziiiz عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 36 نه در حالت عادی هم اینطورم ...ولی ۱۲ سال پیش یه سری اتفاقات بد افتاد برام از اون همه استرس و غصه این ... خب پس سر همونه بنظرم اگه سر اون اتفاق با خودتون کنار بیاین شاید بهتر شه
ملوس_جاده_چالوس عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 26461 وای ول کن بابابعدا بچتگند میخواد بزنه به همه چیچایی شیرین رو میریزه رو فرشبا دستای رنگی میزنه دیوارتخت و کمد و نقاشی میکنهرو رخت خواب دستشویی میکنهبیخیااااال ❤️🔥اصن زن بهرامممم💍 😁 به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️ قشنگتر از چشات کجاست بگو برمبجورم🥺
golehbahari عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 8862 عزیزم روان درمانی با به مشاور خوب هم تجربه کردی؟ خیلی وقتا کنار روانپزشک بری مشاوری که باهاش بتونی ارتباط بگیری و کاربلد باشه کنم میکنه یادم تورو فراموش..
سمینبانو عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1517 ببين مثلا ببخشیدا با شلوار خونی ک خونش خشک شده میشستم رو مبل😂😂 بخدا الان دیگه اروم شده خودم حواسم ... اِ خب مبل که نجس میشده! آقا نیاد تاپیکام
ومپایر_سرخ عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2123 به این فکر کن اصلا کثیف باشه چند روز مقابله کن من ومپایر اعظم نیستم😄