2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869364 بازدید | 28433 پست
نازگل من اونطرف منتظرتم
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
شکوفه جونم می دونی این خیلی خوبه که تو هم دردت رو می شناسی و هم درمانت رو
به قولی هم قفل رو داری و هم کلید رو

خوب پس بسم الله

خودت به خوبی می تونی خودت رو از این وضعیت نجات بدی و آماده بشی که یه مادر سرحال و شاداب باشی

زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم همتونو به خدای بزرگ می سپارم بای
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
سلام...

ناز گلم میشه یکم بیشتر برامون بگی درمورد عوض کردن طبعت....

منم خیلی استرس دارم...تپش قلب...وسواس فکری....خیلی زجر میکشم....اگه کمکم کنی تا اخر عمر دعات میکنم
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
شکوفه پ خ داری خواهر
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
سسسسسسسسسسسسسسلام علیکم و رحمت الله
خوبین؟
خوشین؟
صبحتون بخیر و به مهر
انشالله پر انرژی باشین همگی
فری جون سلام عزیزم
واله خانم سلام خواهر
زندگی یعنی:ســــــــــــــــپاسگزارم [smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
سلام دوست جونیا
صبح بهاریتون با طراوت
الیسابات عزیزم خیلی خوشحال شدم پستتون رو دیدم. مرسی که هستی
شکوفه جان عزیزم نگرانت شدم خیلی مراقب خودت باش.
دوست خوبم اگه خاطرت باشه روزی که همه از هم انتقاد میکردیم، هر کی هر چی راجع به طرف مقابل فکر میکرد رو بیان کرد حالا ممکنه این تفکر اون فرد بوده و اصلا درست نبوده باشه پس نباید خودت رو با این حرفا بسنجی و فکر کنی که آره فلان کار یا فلان رفتارت صد در صد اشتباهه. مثلا یکی دو تا از دوستان خوبم راجع به من گفته بودن که سارا بنظر جدی میاد. خب من خودم میدونم که اصلا ادم جدی نیستم البته نظرشون برام محترمه ولی چون میدونم درست نیست فقط از کنارش رد شدم و فراموشش کردم. خب بعضی دوستان گفتن سارا حساسه که واقعا درست بود و من سعی کردم از حساسیت تو یه سری زمینه ها کم کنم. ابنابراین اگر از صحبت کردن شما و به کار بردن یکسری کلمات ایراد گرفته شد دلیل نمیشه که شما خودت رو سخت مبادی آداب کنی و بسیار مودبانه حرف بزنی اینو بخاطر اون پستت میگم که گفته بودی دوستای مجازیم که معلوم نیست کین و چین که حتی حرف زدن من رو عوض کردن و من حالا خیلی مودبانه و عصا قورت داده حرف میزنم.خب عزیزم شما خیلی به خودت سخت گرفتی. اول درون خودت میدیدی ایا واقعا باید مدل حرف زدنت رو عوض کنی یا نه .... بعد اگه لازم بود شروع به تغییر خودت میکردی در ضمن مودب بودن این نیست که کلمات قلنبه سلمبه و ادبی بکار ببری همین که کلمات خوبی بکار ببری کافیه.
به هر حال امیدوارم هر چه زودتر همون شکوفه ای که دوست داری بشی و بدون به هر شکلی که باشی ما اینجا همه دوست داریم. امیدوارم با روحیه صد برابر بهتر از قبل پیشمون بیای و باز با حرفات و شوخی هات به بودنت دلگرممون کنی من خودم به شخصه از حرفات خیلی چیزا یاد گرفتم و متوجه شدم که دید بسیار بازی به مسائل داری و چندین مورد هم به خود من کمک کردی. شوخی هاتم که جای خود دارد که بارها باعث شدی لبخند رو لب هممون بیاد.
موفق باشی دوست خوبم.
سلام کوهسار جونم خوبی ؟
علوس خانوم ملوس خانوم
واااای کوهسار اینقدر دلم میخاد عکس عروسیت رو ببینم ......
اگه شد بعد عروسیت تو دددوود یکی دوتا عکس برامون بزار
البته من که خودم دعوتم واسه دوستان دیگه میگم
دوستان قراره من برم مجلس کوهسار جون رو گرم کنم خخخخخخخ
یادته کوهسار جونم؟ مدلای رقصام رو یادته ؟؟؟ خخخخ
ای بابا چرا عزیزم؟
انشاالله به زودی و به خوبی و خوشی حل بشه
فکرت رو زیاد درگیر نکن و بخودت استرس نده گلم
بسپارش به خدا که برات به بهترین نحو حلش کنه
نبینم ناراحت باشیا
علوس خانوم