2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869365 بازدید | 28433 پست
آره شقایق جونم. من میخواستم دکتری اول بشم. کلی ژینگول پینگول کنم واسه عید. شیرینی بپزم. همه چی. همه چی با هم. ولی وقتی 16 ام آزمونو دادم و خراب کردم حس کردم وقتم تمومه و دیگه از پس هیچ کاری بر نمیام. انقدر به خودم اینو گفتم تا از پا در اومدم
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
آره شقایق جونم. من میخواستم دکتری اول بشم. کلی ژینگول پینگول کنم واسه عید. شیرینی بپزم. همه چی. همه چی با هم. ولی وقتی 16 ام آزمونو دادم و خراب کردم حس کردم وقتم تمومه و دیگه از پس هیچ کاری بر نمیام. انقدر به خودم اینو گفتم تا از پا در اومدم

منم دقیقا اینطوری شدممممم

آفرین شکوفه من مشکلمو تو حرفای تو کشف کردم
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با پشتکاری که ازت سراغ دارم میدونم دوباره خیلی زود میشی همون شکوفه ای که خودت دوست داری

فقط یادت باشه هیچ ادمیکامل نیست هیچ ادمی روی زمین بی عیب و نقص نیست
فقط خدای مهربونه که بی نقصه و کامله

سخت نگیر یه خورده خودت رو رها کن
خدایا نمی گویم دستم را بگیر!!!!
عمریست گرفته ای... ...مبادا رها کنی
اومدم بانو
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
همش احساس می کنم همه همه کار می کنن جز من. همه خوبن جز من. در صورتیکه قبلنا اصلاً فکر دیگران هم به ذهنم خطور نمی کرد من کاری رو می کردم که درست بود و راحت بودم و شاد بودم. حالا اشتباهم بود یا میخندیدم یا معذرتخواهی می کردم.
شکوفه جون گاهی همین حالت ها به من هم دست میده ولی من قبل تاپیک هم همین جوری میشدم تو رو نمیدونم
گاهی فکر می کنم باید خیلی خیلی بهتر و مطرح تر از این باشم منم یه جورایی کمال گرا هستم و این شرایط طبیعیه و ممکنه برای هر کسی پیش بیاد تو باید رفرش کنی خودتو به خودت یکم مهلت بده
این چند وقتته خودتو خیلی اذیت کردی
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
بانو من تو دوودم شما کجاییی ؟
شکوفه جون اگه فکر می کنی با حرف زدن بهتر می شی حرف بزن و با تکرار حرفات خودتو مرور کن

اگر فکر می کنی با خلوت و سکوت بهتر می شی در خلوتت خودت رو مرور کن

مطمئنم به زودی حد وسط رو پیدا می کنی :
یه شکوفه سرحال و شاد و خوش سر و زبون و دوست داشتنی که یه کوچولو هم ظرافت چاشنی رفتارش شده . همین!

نه کارهای اون موقع ات اشتباه بود نه الان
تو فقط ذهنت آشفته شده یکم مرتبش کن خودت دستت میاد که چقدر ایده آلی

زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
سلام پارادایس جان
خیلی خوش اومدی به تاپیک
عزیزم هر کسی می تونه بهترین بشه و تغییر کنه
ولی اول از همه باید مشکلتو خوب بشناسی و درکش کنی و بعد دنبال راه حل باشی و مطالعه کنی و تلاش
و بعد هم عمل
این تاپیک کمک می کنه که تلاش کنیم و پشتکار داشته باشیم عزیزم
آخه الیسابات وقتی خانواده ام قبل عید اومدن پیشم. شبا خوابم نمیبرد از استرس. فهمیدن و منو بردن شهرستان و همش خیال می کردن ضعیف و مریض شدم. ولی خودم میدونستم چم شده بود. همه فهمیدن. اینم به علل آزار هام اضافه شد.