2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست
خب منم سوالم همینه ک چطور بچمد تربیت کنم وقتی پسر من این همه تسباب بازی و ماشین جورواجور میبینه تو ...

بچه های الان بسیار باهوشن. درک بالاییی دارن نباید گولشون زد. من وقتی پسرم چیزهای خاص طلب میکنه براش توضیح میدم که الان نمتونم انقدر هزینه کنم یا میتونه چیزی مشابه تو قیمت کمتر بگیره یا پس انداز کنه از پول تو جیبیش و منم کمک هزینه بهش بدم. حتی گاهی وام میدم و از پول هفتگی قسطی ازش میگیرم. به شدت بچه منطقی هست. مطلقا برای چیزی لج نمیکنه و اصرار نمیکنه براش جا افتاده چیزی دلش خواست بگه و من یا دارم و میخرم یا ندارم و دوتایی برنامه ریزی میکنیم. بچه وقتیی خودش تو تهیه خواسته هاش شریک بشه برنامه ریزی و هدف گذاری طولانی مدت رو یاد میگیره

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب منم سوالم همینه ک چطور بچمد تربیت کنم وقتی پسر من این همه تسباب بازی و ماشین جورواجور میبینه تو ...

نمیشه با چند خط اینارو گفت بهتره با مشاوره صحبت کنی عزیزم

ولی ی مختصری میگم 

مثلا ی جدول ستاره براش بذار واسه هرکار خوبش مسواک زدن.سلام دادن.اروم بازی کردن.رنگ امیزی درست و.. ی ستاره و اگر کار بدی اذیتی داشت ی ستاره پاک کن

بهش بگو مثلا ۱۰ستاره شدی اینا جایزته حالا خوراکی یا غذای مورد علاقش _۲۰ستاره اینا جایرت مثلا شهربازی.مدادرنگی و.._مثلا تا۵۰ستاره ادامه بده و اون اسباب بازیش ک دوست داره حایزه باشه

واسه رسیدن ب اون تلاش میکنه وقتی بهش برسه واسش عزیزه و میدونه ک واسه داشتن اون چقدر زحمت کشیده

بداش توضیح بده ک مثلا امروز میریم خرید چیزایی ک لازم داریم بخریم و سهم تو اینقدره حالا میخای اینو ی خوراکی یا اسباب بازی ارزون بخری یا میخای پس اندازش کن زیاد شد چیز بهتری بخری

من اولا پسرم متوجه نمیشد فرض کن ۵هزارتومن دستش بود رفتیم داخل مغازه و پرسیدیم بااین چی میشه خرید فقط بادکنک بود.مغازه دار بهش گفت اگر ۱۰تا ازینا داشته باشی این ماشین و میتونی بخری

پسرم چندهفنه پولاشو جنع میکرد ک بتونه اونو بخره چون وسطاش یکمی ولخرجی میکرد طول کشید ولی اینقدر براش عزیز بود

یا مثلا تب لت و با عیدیاش گرفته.کفش اکسیت با پس اندازش و کلاس فوتبال رو با ماهانه ای ک میدم بهش..همه رو شراکتی با داداشش بازی و استفاده میکنن

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
بچه های الان بسیار باهوشن. درک بالاییی دارن نباید گولشون زد. من وقتی پسرم چیزهای خاص طلب میکنه براش ...

احسنت لایک ب نوع تربیتت

این بچه ب نحو احسن بزرگ میشه و ثمرش رو خواهی دید

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
احسنت لایک ب نوع تربیتت این بچه ب نحو احسن بزرگ میشه و ثمرش رو خواهی دید

انشااله فرزندان شما هم مایه افتخارتون بشن و همیشه بابت تربیت صحیحشون از شما ممنون باشند 

نمیشه با چند خط اینارو گفت بهتره با مشاوره صحبت کنی عزیزم ولی ی مختصری میگم  مثلا ی جدول ستار ...

امیدوارم منم بتونم مثل شما موفق باشم 

پسر من یه پسرخاله داره ب شدت پولدارن درحدی که بچه ۲ ساله کفش یک میلیونی براش میخرن 

خیلی نگرانم بعدا اخساس کمبود کنه در مقابل اون

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
نمیشه با چند خط اینارو گفت بهتره با مشاوره صحبت کنی عزیزم ولی ی مختصری میگم  مثلا ی جدول ستار ...

این روش خیلی خوبه. بچه کاملا داره یاد میگیره همه چیز در دسترس نیست ولی غیرممکن هم نیست پس تلاش میکنه  این اموزش تلاش خیلی مهمه و چیزیه که کیمیای این نسله. همیشه میگم نسل این بچه ها کسی برنده است که یاد گرفته باشه برای خواسته هاش بجنگه تا پیروز بشه و قطعا حمایت والدین و تربیتشون هست که جنگیدن رو بهشون یاد میده 

امیدوارم منم بتونم مثل شما موفق باشم  پسر من یه پسرخاله داره ب شدت پولدارن درحدی که بچه ۲ ساله ...

اصلا نگران نباش. پسر خواهر شوهر من و پسرم کمتر از یکناه فرقشونه و اونها به شدت پولدارن. تمام وسایل و لباسهای بچه سفارشی از ترکیه و اروپا میاد یه سری داشت به پسر من پز میداد که من فلان چیز رو دارم من استخر دارم من ماشین شارژی دارم مدرسه ام 20 میلیون پول دادم پسرم خیلی ساده برگشت گفت بجاش من مامان دارم اون گفت منم مامان دارم پسرم گفت نخیر مامان من فرق داره. اینکه پسر من، من رو به تمام اون امکانات ارجح میدونه خیلی برام با ارزشه. شما هم با محبت صحیح و کامل و حمایت منطقی قطعا میتونید کاری کنید که خلا مالی احساس نکنه. 

ی بچه الان سه ساله با هزینه مهد و خورد و خوراک خوب و لباس و تفریح و اسباب بازی حداقل ماهی 4 تومن خرج داره سه تا چهارتا چی میشه واقعا.من تا قبل از بدنیا اوندن پسرم کیف میکردم مسافرتم.هر لباسی ک میخواستم.لوازم اراسش و کرم و همه چی ب جاش بود الان فقط ب مخارج پسرم میرسم خودمم خیلی خیلی کمتر از گذشته

پسرکم دنیایم با وجودت همرنگ چشمانت آبیست
دقیقا همینطوره اصلا بنظر من تک فرزندا روابطشون خیلی عالی تره من که هرچی تک فرزند دیدم خیلی سر و زبون ...

دقیقا من یکی از خواهرام ی دختر داره 18 ساله هر روز با دوستاشه کلی هم موفقه و اعتماد بنفس داره و همه چیو بهترین برای خودش میخواد.اون خواهرم ی دختر 19 ساله داره و ی پسر 23 ساله اولا ک مثل خروس جنگی میمونن با هم.بعدم اعتماد ب نفس اون کجا اعتماد ب نفس این کجا.اصلا با هم قابل مقایسه نیستن.پسر خودمم یدونست امشب مهمون غریبه داشتیم انقدر قشنگ با اینا صحبت میکرد و پذیرایی میکرد پسر سه ساله ک کیف کردم از وجودش

خود ما 7 تا بچه بودیم.تو رفاه کامل هم بودیم.الان هم خیلی خیلی بدرد هم میخوریم.ولی ب فرض مثال اگر یکی بودم مثلا بعد پدرم واقعا ثروت خیلی خیلی زیادی داشتیم و با اون پول میشد کلی کارها کرد بیشتر از کاری ک خواهر برادرا برای هم میکنیم

2810