2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست
اینایی ک هفت هشتا هم بودن دیدیم اخر کار سر ارث میراث زدن به تیپ و تار هم کسی پشت کسی نیس این تو این ...

اینوووو انصافا قبول دارم 

هر روز آدم ها در حال تغییرن اونم رو به زشتی ها... 

خواهر به خواهر رحم نداره!!!

خدا هست.
خوب شاید کسی نتونه دومی بیاره مثلانازایی ثانویه یا مسایل ویگه هرکسی خودش میدونه دخالت تو تعداد بچه ه ...

چی میگی براخودت 

نخواستی نیار کی دخالت میکنه تو زندگیای شماها 

استارتر تاپیک زده  و خواسته راهنمایی کنه منم نظرمو گفتم که نظرمو حتی روانشناسا هم تائید میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداوند بهترین روزی رسانه با امئن هر فرزند رزق خانواده بیشتر می شه

اون مال قدیم بود عزیزم 

نه الان با بنزینی لیتری سه تومن و کلی گرونی  که بخوایم بچه هامونو در هفته دوسه بار ببریم پارک باید کلی پیاده بشیم بابتش 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
🤣🤣🤣🤣

عه عکستو عوض کردی 😁

یه چیز دیگه بود وقتی ریپلایت کردم

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
خداوند بهترین روزی رسانه با امئن هر فرزند رزق خانواده بیشتر می شه

خدایه زمانی روزی رسان بودولی خوالان خوروزی هممون افتاده دست حسن کلیدساز😂😂😂😂

درزمانه ای که همه یاگرگن یابره ترجیح میدم چوپان باشم همدیگر رابدریدمن نی میزنم😊
اون مال قدیم بود عزیزم  نه الان با بنزینی لیتری سه تومن و کلی گرونی  که بخوایم بچه هامونو ...

عکس پروفایل شما گارد گوشیه منه 😁

خیلی خوجله

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
چرا چرت میگی ؟ الان خونواده من اکثرا تک فرزندن حتی دوستام وقتی کسی شرایط رفاه رو برای بچه اش نداره ه ...

دقیقا همینطوره اصلا بنظر من تک فرزندا روابطشون خیلی عالی تره من که هرچی تک فرزند دیدم خیلی سر و زبون داشتن بعدش هم اینکه یه پیشنهاد به همه خانواده ها بشه کاملا اشتباهه بچه داشتن الکی نیست که...تربیت و اموزش و خرج اش هم هست خیلی ها تو همون یکیش موندن بعدش تربیت درست بچه اجتماعی بودنش رو تعیین میکنه نه تک فرزندی 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
2810