برو بابا معلومه آدم سالمی نیستی قشنگ مشخصه مریضی ریپلای نکن که اصلا خودمو در حد ادمایی مث تو نميدونم ...
دوستان البته توجه کنید تک فرزندی که بخواد لوس و از خود راضی بار بیاد نباید به دنیا بیاد از اول وجودش اشتباهه چون نو جامعه میشه از خوراضی و ادمی که نمیخواد بزرگ باشه و تحمل انتقاذ داشته باشه نمونه شم هست:)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خانما من کار با این حرفا ندارم اگر ساستمداران کشورمون یه کم انسان باشن بچه ی زیاد خیلی هم خوبه وقتی ادم بتوته از پس تربیت و مخارجش بر بیاد چرا نیاره مثل خیلی از جاهای دنیا ک بچه زیاد دارن میارن . امیدوارم وضع جامعه طوری بشه اینقدر خانواده ها دارا بشن ک بچه کم اوردن عجیب باشه
دوست من دانمارک زندگی میکنه. میگه اینجا بارداریت تمام هزینه ها با دولت هست. زایمانت کاملا رایگان و با بهترین امکانات هست. تمام خرج شیرخشک و پوشک و ویزیت و مهدکودک و همه چی با دولت هست و مادر میتونه بابت نگهداری از بچه حقوق بخواد. از طرفی اگر تشخیص بدن بچه بدون شرایطط مناسب نگهداری میشه بچه رو از مادر میگیرن. و صدالبته میگفت هر بچه ای که دنیا میاد براشون بسیار با ارزشه. این میشه شرایط مناسب که یکنفر بخواد ده تا بچه بیاره
حالا تو ایران طرف میگه تو یخچالم فقط نون و رب دارم و یکساله گوشت نخریدیم بعد سه تا بچه داره
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش