2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست
اینکه بگیم من فقط یکی رو میارم ک هرچی خواست فراهم کنه اشتباهه چون اون بچه سقف ارزو نداره تاکجا شما م ...

دقیقا درست گفتید. من پسرم تک فرزنده. براش قلک گذاشتم چیزهای خاص که میخواد بهش میگم پس اندار کن منم کمکت میکنم. مثلا میریم بیرون میگه پفک میخوام میگم میتونی بخری میتونی پولش رو پس انداز کنی. هفتگی هم پول توجیبی داره. تاحالا با این روش پلی استیشن و طبل و هدفون خریده و به شدت قدرشون رو میدونه

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
شما یاد بگیر همیشه سرت تو زندگی خودت باشه کاری نداشته کی چکار میکنه به اینطور آدما میگن فضول خودتم م ...

کار داشتن نیست بهش میگند توجه و دقت:)

ریپلای نکن با ادم هایی مثل تو نباید بحث کرد راستی یکم از این جو بیا بیرون هم سن و سالات هستند :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم منظورت از پشت و پناه دقیقا چیه ؟؟؟؟

به خدا الان اصللللللا نمیشه برای یه رفت و آمد ساده. روی خواهر برادرت حساب کنی 

شوهر من پنج تا داداش داره خداییش بد نیستن اما سال به سال خونه همدیگه عید دیدنی میریم 

یکی از جاری هام یه کوچه با من فاصله داره چند بار زنگ زدیم بریم شب نشینی هر دفعه پیچوند

خدایی من عاشق رفت و آمدم اما خب نمیشه جاری هام هر کدوم یه عفریته هستن 

از طرف خودم هم دوتا خواهر دارم دو تا برادر 

برادرم که تهرانه هر سال عید میاد عید دیدنی چند تومن پول به عنوان عیدی میندازه روی اپن خونه 

انگار من گدام 

امسال دقیقا بیشتر از مبلغ عیدیش دادم به بچه هاش 

خواهر خودم از وقتی بچه دار شدم باهام درگیر شد شوهرشم آدم غدی هست یهو یه متلک میپرونه 

خواهرم هر چیزی رو برعکسشو به من میگه بار ها و بار ها 

یعنی صد رحمت به دشمن 

به خدا قبل این داشتم گریه میکردم از صبح تو خونه ام خیلی دلم میخاست روز جمعه برم خونه ی یکی 

اما هر چی فکر کردم دیدم کسی نیست با وجود این همه خواهر و برادر  

اینکه بگیم من فقط یکی رو میارم ک هرچی خواست فراهم کنه اشتباهه چون اون بچه سقف ارزو نداره تاکجا شما م ...

من ک متوجه نشدم چطوری میشه بچه رو رلضی و خوشحال نگه داشت با این همه چیزای رنگ و وارنگی و جور واجوری ک میبینه

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
اصلا دلت نگیره ادم نباید خودخواه باشه.مادر من دوتا بچه دنیا اورد اون موقع همه سه چهارتا رو داشتن من ...

دقیقا همینطوره

این مشکلات الان حاصل اشتباهات دهه۵۰و۶۰هست

ماهم دوتا بودیم و چقدر عالی بود زندگیمون

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
دقیقا درست گفتید. من پسرم تک فرزنده. براش قلک گذاشتم چیزهای خاص که میخواد بهش میگم پس اندار کن منم ک ...

افرین

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
کار داشتن نیست بهش میگند توجه و دقت:) ریپلای نکن با ادم هایی مثل تو نباید بحث کرد راستی یکم از این ...

برو بابا معلومه آدم سالمی نیستی قشنگ مشخصه مریضی ریپلای نکن که اصلا خودمو در حد ادمایی مث تو نميدونم 

من ک متوجه نشدم چطوری میشه بچه رو رلضی و خوشحال نگه داشت با این همه چیزای رنگ و وارنگی و جور واجوری ...

گلی من معلم ابتدایی هستم.فوق لیسانس روانشناسی دارم.

گفتم بازم میگم تربیت و فرهنگ خانواده همین و بس

نگران نباش عزیزم خوب تربیتش کنی به این حرف های خاله زنکم توجه نکن دوستای خوب پدرو مادرخوب کافیه خواه ...

بله واقعا آدم اگه با بچه اش صمیمی و مثل دوست باشه کافیه اونم تو این دوره و زمونه که آدم به هیچ کس نمیتونه اعتماد کنه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
نمیدونم منظورت از پشت و پناه دقیقا چیه ؟؟؟؟ به خدا الان اصللللللا نمیشه برای یه رفت و آمد ساده. روی ...

ماهم همه باهامون قهرن یا خودمون با بعصیاشون قهریم

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
بله واقعا آدم اگه با بچه اش صمیمی و مثل دوست باشه کافیه اونم تو این دوره و زمونه که آدم به هیچ کس نم ...

همیشه همه ب مامانم گفتن دخترت خواهر نداره اخی

الان مامانم مثل خواهرمه و من هیچ کمبودی ندارم😊

2810