2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست
خوب گفتی ولی دیگه مفت خور چیه  عه درست صحبت کن اصلا 🤨

اعصابم بخدا بهم ریخت.

منظورم به کسانی هست که واقعا مشکل دارن از شوهر داغون و اوضاع مالی بد دارن به فنا میرن ولی میبینی همچنان میگن باید بچه داشته باشیم چندتا

سر کار رفتن یا نرفتنم به خودم مربوطه سرت تو کار خودت باشه همه از چنین شخصیتی متنفرن 

شما یاد بگیر وقتی یک چیزی تو قسمت تبادل نظر میگی جوابشم بشنوی:))) ولی جدا برای حل این مشکلات سخت راه های دیگه هم جز جمع های زنونه هست راستی 28 سالته؟میشی متولد1990 نه1980! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چطوری باید تربیتش کرد که احساس خوشبختی کنه ؟

اینکه بگیم من فقط یکی رو میارم ک هرچی خواست فراهم کنه اشتباهه چون اون بچه سقف ارزو نداره تاکجا شما میتونی دنبالش بری و بخری؟بالاخره جیب شما ی سقفی داره ک 

الان شما میتونی بگی بهترین لباس و براش میخرم.خوب چ قیمتی بهترینه؟؟؟

بهترین ماشینو میخرم.چ قیمتی بهترینه؟؟؟؟

بهترین گوشی.بهترین مدرسه.بهترین ماشین و...

هرچی شما فکرشو کنی بهتر ازون هست و اون تک فرزند اونو میخواد 

اینکه شهامت و شجاعت نه شنیدن رو بهش اموزش بدین.اینکه بدونه بین ۳مدل گوشی حق انتخاب داره قدرت تحلیلش بالا میره.اینکه بدونه با پول ماهانه خودش کمی پس انداز کنه و مدیریت پولش رو داشنه باشه تمام این نکته های ریز ازون ی فرد موفق میسازه .کسی ک واسه هر چیزی ک داره خوشحاله و قدردان و میدونه واسه داشتن بهتر ازون باید تلاش داشته باشه 

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
بله خب حق با شماست پسرم هم دقیقا با چيزاي ارزون و بیخود راضی نمیشه همیشه باید بهترین هارو براش فراهم ...

پشت وپناهش خدا باشه دیگه ادم به ادم‌رحم نمیکنه بخدا

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
قطعا تو این شرایط مملکت که امکان جنگ یا قحطی خوراک و دارو یه چیز مسلم هست واسمون اوردن بچه کار بسیار ...

منم اینطور فکر میکنم ولی راستش  الان با تاپيک استارتر دلم گرفت 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
از عید به بعد چندان فرو مینومایند که ... فعلا دارن اروم اروم جلو میرن ... اه اه  چرا درست نمی ...

افتضاح میشه حالا یادشون رفته چندتا بچه داشتند یک مدت پوشک پیدا نمیشد بعد قیمت ها ربت بالا چقدر ناز میکردند

بله خب حق با شماست پسرم هم دقیقا با چيزاي ارزون و بیخود راضی نمیشه همیشه باید بهترین هارو براش فراهم ...

نگران نباش عزیزم خوب تربیتش کنی به این حرف های خاله زنکم توجه نکن دوستای خوب پدرو مادرخوب کافیه خواهر برادری که دعوا کنند به درد نمیخوره

شما یاد بگیر وقتی یک چیزی تو قسمت تبادل نظر میگی جوابشم بشنوی:))) ولی جدا برای حل این مشکلات سخت راه ...

شما یاد بگیر همیشه سرت تو زندگی خودت باشه کاری نداشته کی چکار میکنه به اینطور آدما میگن فضول خودتم میدونی همه چه نفرتی از ادمای فضول دارن راجع به تاریخ تولد هم همینجوری زدم صرفا جهت اطلاعت چون کار به همه چیز داری 

منم اینطور فکر میکنم ولی راستش  الان با تاپيک استارتر دلم گرفت

اصلا دلت نگیره ادم نباید خودخواه باشه.مادر من دوتا بچه دنیا اورد خیلیم راضی هستن ماهم راضی ایم بسه بابا.اون موقع همه سه چهارتا رو داشتن من نزدیک سی سالمه دیگه.

همه به مادر پدرم گفتن دوتا کمه شما اوضاع مالی خوبی دارین و....

ولی همون بچه ها تو مدرسه و حتی الانم با کوچکترین مشکل میگن مگه ما گفتیم اینقدر بچه دنیا بیارین که نتونین از پسمون بربیاین بخدا هزاران بار این حرفو شنیدم از خیلیا.

اون زمان مردم ساده بودن وسایل ارتباطات جمعی کم بود با دوتا شعار جوگیر شدن دهه شصت تو اوج جنگ و تحریم و کوپن و موشک و بمباران سالی یه دونه زیر لحاف میساختن نتیجه اش شده همین بیکاری و بدبختی جوونای دهه شصتی.

منی ک دارم مامان ۳تا بچه میشم بزودی 

اینو از صمیم قلبم میگم.واقعا کسی ک توانایی مالی و جسمی و روحی نداره کلا یدونه بچه هم نیاره خیلی بهتره

بچه خوبه خیلی هم خوبه اما بقول دوستان اول شرایطش رو بسنجین☺

ان شالله هممون مشکلاتمون ب هر اندازه کم یا زیاد هست برطرف بشه

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
دیدم خونواده سه فرزندی که بچه سومی میگفت دلم یک اتاق تکی میخواد برای خودم پول مانتو براش نداشتد  ...

الان تو خونه ۴۰ متری یه خونواده ۵ نفره زندگی میکنن کجاشون تربیت میشه اصن چیزی پیدا میشه بخورن ورزش تفریح لباس چی 

تازه شب پدر و مادر میخوان بعل هم بخوابن این سه تا بچه را کجا بدارن بچه های قد و نیم قد با گروه سنی های مختلف از جنس مخالف واقعا تو این دورو زمونه که فساد تو گوشیهای بچه ها و نوجونهاست چه کاریه هی بچه تولید کنیم طلمه بخدا در حق بچه ها

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
2810