دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اکثر ادمایی هم که کلی بچه زاییدن اصلا اعصاب ندارن بهشون رسیدگی کنن فقط میگن بچه بیارید هنر زنانگی خود را نشان دهید چون ما هیچی در زندگی خود نشدیم پس بیاید بچه بیاریم تا اینقدر غیر مفید و مفت خور نباشیم در جامعه😁😁😁
من ی بچه دارم ک از بچه های عمو و عمه ک همه سه چهار تان اجتماعی ترهست و از لحاظ صحبت و برخورد خیلی بهتر و البته رفاهش هم بیشتره نمیدونم چرا الان ک اوضاع مملکتمون اینقد داغونه اینهمه تبلیغ واسه چند فرزندی میشه بابا خودمون و ببینید نتیجه ی سیاست غلط شدیم همه تحصیل کرده بیکار بذارید حداقل بچه هامون زندگی خوب داشته باشن
عزیزم سطح و معیار عالی رفاه و امکانات از نظر هرکسی ی جوره شاید یکی فکرکنه واسه تک پسرش ی پراید ۵۰می ...
بله خب حق با شماست پسرم هم دقیقا با چيزاي ارزون و بیخود راضی نمیشه همیشه باید بهترین هارو براش فراهم کنیم، واسه همین احساس میکنم که بزرگ تر که بشه راضی کردنش سخت تره واسه همین دوست دارم تک فرزند باشه که همه چیز براش فراهم باشه ولی از یه طرف هم نگران اینم که به قول استارتر پشت و پناه نداشته باشه
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
وا کدوم جوونی تو آغاز جوونی و ازدواجش همه چی داره خونه داره ماشین داره و فلان؟! زیر بلیط چیه! ینی ...
خانواده رو کاملا میفهمم چیه. بعدشم تو ایل و تبار ما مرد وقتی ازدواج میکنه که حداقل های زندگی رو داشته باشه و از شکم داماد و عروس خانواده نزنه. چقدر اینجا دیدیم طرف 3 ساله عقد کرده است پول پیش خونه و عروسی ساده رو نداره برای جهاز هم چشمش به دست باباشه؟ شوهر خود من 26 سالش بود اومد خواستگاری. پول پیش خونه داشت و عروسی متوسط برام گرفت جهاز هم قسطی خریدیم و باهم دوتایی کار کردیم و قسطش رو دادیم. درحالیکه بابام اصرار داشت خودش بخره نذاشتم. این میشه ازدواج درست نه اینکه من بشینم وسط بقیه برام گلریزون کنن
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش