2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست
اتفاقا خبر دارم خودمونم 6 تا بچه بودیم تا یکیمون مریض میشه یا حامله میشه یا سقط یا جراحی مثلا خوا ...

والا این هایی که شما میگی ما تو فیلم ها دیدیم الان تو همین سایت خواهر به خواهر رحم نمیکنه و.هم چنین دنیای واقعی 

بالاخره اوج این گرونی ها مال سال ۹۶ بود دیگه  وگرنه قبلش خیلی بهتر از این بود اوضاعمون  ...

مای بی بی رو بگو گلم😐😐 موندم چی به دره بچم بچسبونم نم پس نده 😂😂😂😂 تو ریش تک تکشوننننن

خدا هست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفاً از طرف ما تک فرزندا حرف رایگان نزنید 

☀️حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                       

استارتر خواسته ي پربازديد بسازه 

حالم بهم خورد از تاپيكت

گزارش

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
بالاخره اوج این گرونی ها مال سال ۹۶ بود دیگه  وگرنه قبلش خیلی بهتر از این بود اوضاعمون  ...

درسته ولی از نود ببعد همش بدبختی وتحریم بوده فرق چندانی نکرده 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 
مای بی بی رو بگو گلم😐😐 موندم چی به دره بچم بچسبونم نم پس نده 😂😂😂😂 تو ریش تک تکشوننننن

🤣👌

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 

😂😂😂

همین امروز دوبسته پوشک گرفتم ۱۳۰ تومن تازه تو تخفیف 

که برای دوهفته اش شاید برسه 😐

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
ارث نبرده بودن که!! پدرمادرش زنده بودن باباشم نونوا بود چیزی نداشت! خواهربرادرا خودشون پیشرفت کرده ...

به هر حال اون خواهرها یا برادرها موقع ازدواج جهیزیه و کمک از پدر و مادر گرفتن نبودن پولها جمع میشد برا یه نفر بماند که خرج خورد و خوراک و پوشاکشون هم زیاده ده تا

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
درسته ولی از نود ببعد همش بدبختی وتحریم بوده فرق چندانی نکرده 

چطور فرقی نکرده خیلی هم فرق کرده شما امسال رو با پاریال مقایسه کن

پارسال خیلیییی اوضاع بهتر بود یه دفعه همه چی رو ترکوندن

حَضرت علی بزنه کمرشون

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
من هم شوهرم خیلی خوبه هم وضع مالی خیلی خوبی داره ولی دوست دارم همه چی مال پسرم باشه آینده اش تامین ب ...

عزیزم سطح و معیار عالی رفاه و امکانات از نظر هرکسی ی جوره

شاید یکی فکرکنه واسه تک پسرش ی پراید ۵۰میلیونی کادو تولد میده اخرشهههههه و اون بچه غرق خوشبختی نسبت ب همسن و سالهاش

اما اون بچه دلش ماشین ۴۰۰میلیونی میخاد.فردا اونو براش بخرن باز اون دلش ماشین ۷۰۰میخاد

سطح توقع و احساس خوشبختی هر بچه فقط و فقط ب تربیت و فرهنگ خانواده برمیگرده

وگرنه شما هرچی واسش فراهم کنی و از نظر خودت نحو احسنت باشه از نظر بچت بهتر ازونم هست و اونو طلب میکنه ازت و هیچوقت راضی نمیشه

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
یک سوال چرا یه اقا در سن ازدواج انقدر پشتوانه مالی نداشته که بخواد به خواهر و برادر رو بزنه؟ و زیر ب ...

وا کدوم جوونی تو آغاز جوونی و ازدواجش همه چی داره خونه داره ماشین داره و فلان؟!

زیر بلیط چیه!

ینی شما روابط خانوادگی و خونیتون اینجوری که همدلی خواهربرادر خونیتون رو زیر بلیط بودنش میبینید!!!

متوجه هستید خانواده بودن و با هم یکی بودن؟!

اصلا درکتون نمیکنم!!

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

2810