2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست
به نظرم دوستان بچه نیارید 😂😂😂 هر چی فکر میکنم میبینم عین غلط کردنه 

کلا دور ازجونمون باید بریم بمیریم 

حتی نمیتونیم یه نفس راحت بکشیم 

از حداقلها هم محروممون کردن 

کصافتا ی ایکبیری مزدورها 😒

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یکی دارم تازه ۹ ماهشه‌.شوهرم پدرش دراومده بس مای بی بی خریده.همش می پرسه کی خودش میره کارشو انجا ...

بگو حالا حالا ها باید بخری 😂

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
اخی خیلی سخته میبینم اومدی تو سایت زنونه برو سرکار از شنبه انقدر خسته میشی که کل جمعه به استراحت و ت ...

سر کار رفتن یا نرفتنم به خودم مربوطه سرت تو کار خودت باشه همه از چنین شخصیتی متنفرن 

از عید به بعد چندان فرو مینومایند که ... فعلا دارن اروم اروم جلو میرن ... اه اه  چرا درست نمی ...

😥

کی گفت ؟!

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 

اکثر ادمایی هم که کلی بچه زاییدن اصلا اعصاب ندارن بهشون رسیدگی کنن فقط میگن بچه بیارید هنر زنانگی خود را نشان دهید چون ما هیچی در زندگی خود نشدیم پس بیاید بچه بیاریم تا اینقدر غیر مفید و مفت خور نباشیم در جامعه😁😁😁

اکثر ادمایی هم که کلی بچه زاییدن اصلا اعصاب ندارن بهشون رسیدگی کنن فقط میگن بچه بیارید هنر زنانگی خو ...

خوب گفتی ولی دیگه مفت خور چیه 

عه درست صحبت کن اصلا 🤨

من ی بچه دارم ک از بچه های عمو و عمه ک همه سه چهار تان اجتماعی ترهست و از لحاظ صحبت و برخورد خیلی بهتر و البته رفاهش هم بیشتره نمیدونم چرا الان ک اوضاع مملکتمون اینقد داغونه اینهمه تبلیغ واسه چند فرزندی میشه بابا خودمون و ببینید نتیجه ی سیاست غلط شدیم همه تحصیل کرده بیکار بذارید حداقل بچه هامون زندگی خوب داشته باشن 

عزیزم سطح و معیار عالی رفاه و امکانات از نظر هرکسی ی جوره شاید یکی فکرکنه واسه تک پسرش ی پراید ۵۰می ...

بله خب حق با شماست پسرم هم دقیقا با چيزاي ارزون و بیخود راضی نمیشه همیشه باید بهترین هارو براش فراهم کنیم، واسه همین احساس میکنم که بزرگ تر که بشه راضی کردنش سخت تره واسه همین دوست دارم تک فرزند باشه که همه چیز براش فراهم باشه ولی از یه طرف هم نگران اینم که به قول استارتر پشت و پناه نداشته باشه  

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
وا کدوم جوونی تو آغاز جوونی و ازدواجش همه چی داره خونه داره ماشین داره و فلان؟! زیر بلیط چیه! ینی ...

خانواده رو کاملا میفهمم چیه. بعدشم تو ایل و تبار ما مرد وقتی ازدواج میکنه که حداقل های زندگی رو داشته باشه و از شکم داماد و عروس خانواده نزنه. چقدر اینجا دیدیم طرف 3 ساله عقد کرده است پول پیش خونه و عروسی ساده رو نداره برای جهاز هم چشمش به دست باباشه؟ شوهر خود من 26 سالش بود اومد خواستگاری. پول پیش خونه داشت و عروسی متوسط برام گرفت جهاز هم قسطی خریدیم و باهم دوتایی کار کردیم و قسطش رو دادیم. درحالیکه بابام اصرار داشت خودش بخره نذاشتم. این میشه ازدواج درست نه اینکه من بشینم وسط بقیه برام گلریزون کنن 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
2810