2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست
از ده هزار نفر یک نفر فوقش اینجوری بوده تازه مطمین باش تو از زندگی ایشون کامل خبر نداری و از بیرون ن ...

اتفاقا خبر دارم

خودمونم 6 تا بچه بودیم

تا یکیمون مریض میشه یا حامله میشه یا سقط یا جراحی مثلا

خواهرا میان ازش پرستاری میکنن کارای خونه اش رو میکنن

بعد 10 تا خواهرزاده برادرزاده دارم هر وقت جمع میشیم دور هم انقد فضا شاد و سرزنده است که کیف میکنیم

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من و شوهرم پدر و مادر نداریم ولی اگه برادر خواهر نداشتیم خیلی بی کس بودیم برادرها و خواهرها موقع گرف ...

برای شما اینجوریه!!!نسخه خودتونو نپیچید برای بقیه ارث ومیراث رو تو خیلی از خونواده ها دیدم که چع بلایی سرشون اورده

حالا اگر ندارید و  شوهرتونم خوب نیست نیارید جوگیر نشید  استارتر اونایی رو میگه که شوهرخوب ...

من هم شوهرم خیلی خوبه هم وضع مالی خیلی خوبی داره ولی دوست دارم همه چی مال پسرم باشه آینده اش تامین باشه حالا به نظر شما من اشتباه میکنم یا نه ? واقعا جواب اين  سوال خیلی برام مهمه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
اتفاقا خبر دارم خودمونم 6 تا بچه بودیم تا یکیمون مریض میشه یا حامله میشه یا سقط یا جراحی مثلا خوا ...

انشالله همیشه خوش باشید احسنت بر چنین خانواده خوبی 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 
نه خیلیم بد وقتی جمعیت پیر شه امنیت بخطر میفته, هزینه درمان سالمندا خیلی بالا میره نمیبینی اروپاییا ...

عزیزم اروپا رفاه بالاتره چون جمعیت کمتره

ان شالله سالهای اینده ماهم جمعیتمون کمتر خواهد بود و رفاه و تجربه میکنیم

چیزی ک الان میبینی نتیجه فرزند اوری دهه۵۰و ۶۰هست ک بمب جمعیت نام گرفت

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
اینو گفتین یاد ی چیزی افتادم ی اقایی میشناختم اینا 10 تا خواهربرادر بودن این اخری بود هیچی نداشت ...

یک سوال چرا یه اقا در سن ازدواج انقدر پشتوانه مالی نداشته که بخواد به خواهر و برادر رو بزنه؟ و زیر بلیط عروس و داماد باشه؟ 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
به نظرم وضع مملکت و اینا بهانه است  حوصله ندارید بچه داری کنید  میترسید به تفریحتون نرسی ...

شت!! اخه وضع مملکت به بچه داری ربط نداره نه؟؟؟ 

واقعا که واقعا که متاسفم و.تاسف میخورم برای بچه های شما که با تفکر شما تربیت میشند

از سال هشتاد وپنج ببعد من هیچ وقت ارزونی ندیدم همش تورم بوده مگه ایران به خودش ارزونی هم دیده این چه ...

بالاخره اوج این گرونی ها مال سال ۹۶ بود دیگه 

وگرنه قبلش خیلی بهتر از این بود اوضاعمون 

سیب زمینی کیلویی هزار بود نه ۷ تومن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
خوب اگه اون ده تا نبودن نیازی به این همه فداکاری نبود همش مال خودش بود از این منطر نگاه نکردیا

ارث نبرده بودن که!!

پدرمادرش زنده بودن باباشم نونوا بود چیزی نداشت!

خواهربرادرا خودشون پیشرفت کرده بودن!

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

من هم شوهرم خیلی خوبه هم وضع مالی خیلی خوبی داره ولی دوست دارم همه چی مال پسرم باشه آینده اش تامین ب ...

من که نمیتونم تو زندگیتون دخالت کنم اما چون نظر خواستید 

بله اشتباه میکنید . با مشاور صحبت کنید 

حیف نیست مادرایی که شرایط دارن باید بیارن 

من و شوهرم پدر و مادر نداریم ولی اگه برادر خواهر نداشتیم خیلی بی کس بودیم برادرها و خواهرها موقع گرف ...

ما فقط موقع گرفتاری تنها تر میشیم موقع خوشی هم با هزار جور ناز و ادا می یان باید التماسشون کنیم بیان تو مراسممون

یه چیزی بهت بگم با این حرفت دل خیلیا میشکنه چون بعصیا یا بچه دار نمیشن یا دومی را دچار ناباروری شدن یا حتی همون اولی را باهزارتا دکتر و دوا اوردن دیگه پول ندارن برن دومی بیارن خودتون دوست دارید ۵ تا ۵ تا بدارید بچه دارشید با حرفهاتون دل ملت را نشکنید بخصوص مردم تو این سایت اکثر مشکل ناباروری دارن

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
اون ماله قبلا بوده  الاک اوضاع یه جوری شده هرکی فقط خیلی هنر کنه کلاه خودشو دو دستی میچسبهحتی ...

نه والا تو همین شرایط فعلی ب داد هم رسیدن و میرسن و میرسیم

2810