2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست
اینو گفتین یاد ی چیزی افتادم ی اقایی میشناختم اینا 10 تا خواهربرادر بودن این اخری بود هیچی نداشت ...

از ده هزار نفر یک نفر فوقش اینجوری بوده تازه مطمین باش تو از زندگی ایشون کامل خبر نداری و از بیرون نگاه میکنی

چرا باید تو این اوضاع مملکت یکی دیگه بیاریم که اینده و سرنوشتش معلوم نیست 

من پسرم دوسالش داره میشه موقعی باردار شدم که تو دوره ارزونی بود 

وگرنه اگه این شرایط و میدیم شاید اصلا به فکرشم نمیوفتادم که بخوام یه بچه بیگناه و بیارم این دنیا که اینده و سرنوشتش معلوم نیست 

اونم با این مملکت گل و بلبل ما که شب میخوابی صبح پا میشی کن فیکون شده 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با خواهرم بحث و دعوا داریم کم و بیش  ولی خداروشکر میکنم که خواهر دارم از جنس پدرو مادرمه&nb ...

چه عالی روابطتون خوبه منم برادر کوچیکتر دارم و برام عزیزه ولی اگه کسی این وسط خواهر برادر نداشته باشه نمیمیره دیگه...اصلا خود روانشناسا با بچه زیاد مخالفن مگر اینکه خانواده بتونه کاملا به تک تکشون توجه کنه 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
من دوس دادم شوهرم میگه همین دخترم بسمونه هر چی داریم و نداریم ماله اون باشه

مشکل ماهم همینه فکر میکنیم همه چی مادیاته 

گلم ما داریم خودمون رو میکشیم واسه اینده ی بچمون!!! نمیدونیم که اون بچه محبت میخواد؛ عشق میخواد!!! اون بچه مامان و بابا رو کنار هم با عشق میخواد

یادبگیریم زن و شوهر برای هم زندگی کنیم نه فقط برای بچه

خدا هست.
اینو گفتین یاد ی چیزی افتادم ی اقایی میشناختم اینا 10 تا خواهربرادر بودن این اخری بود هیچی نداشت ...

اون ماله قبلا بوده 

الاک اوضاع یه جوری شده هرکی فقط خیلی هنر کنه کلاه خودشو دو دستی میچسبهحتی نزدیکترین افراد

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 

من کلاشوهرم بچه نمیخاست وضع مالیشم خوبه امامیگ وقتی بایدبچع داربشی ک بتونی درست بارش بیاری ازهرنظراوکی باشی نه ی بچه بیاری فقط گناهش بیفته گردنت حوصله بازی کردن باهاشم نداشته باشی ولی من عاشق بچه دوتابازوروبدبختی وقهراوردم سه تاناخاسته شدم هنویماه نشده سقط میکردهمسرم ولی بنظرم راست میگ بچه بایدیکی باشه اونجورکه واقعاحقشه بهش رسیدگی بشه

درزمانه ای که همه یاگرگن یابره ترجیح میدم چوپان باشم همدیگر رابدریدمن نی میزنم😊

خوب اگه اون ده تا نبودن نیازی به این همه فداکاری نبود همش مال خودش بود از این منطر نگاه نکردیا

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
خدا خیر بده هرکسی ک یا کلا بچه نمیاره یا نهایت یکی میاره😀 والا پس فردا امکانات واسه اینده بچه های ...

نه خیلیم بد وقتی جمعیت پیر شه امنیت بخطر میفته, هزینه درمان سالمندا خیلی بالا میره نمیبینی اروپاییا چقد دارن امکانات میدن ک بزان چقدر مهاحر میگیرن ,ولی اینجا جوونارو ادم حساب نمیکنن چ برسه امکانات بدن 😏

پسر من جزو کودکان خاصه اوردن بچه دوم ظلم به خودش و اون بچه و منه هر کسی شرایطش متفاوته یک نسخه برای ...

همیشه برای موفقیت و پیشرفت گل پسر شما دعا میکنم و مطمئنا پسر شما خیلی خوشبخته که مادر شخیص و بزرگواری مثل شما داره. 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
چرا باید تو این اوضاع مملکت یکی دیگه بیاریم که اینده و سرنوشتش معلوم نیست  من پسرم دوسالش داره ...

از سال هشتاد وپنج ببعد من هیچ وقت ارزونی ندیدم همش تورم بوده مگه ایران به خودش ارزونی هم دیده این چهل سال 😀

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 
همیشه برای موفقیت و پیشرفت گل پسر شما دعا میکنم و مطمئنا پسر شما خیلی خوشبخته که مادر شخیص و بزرگوار ...

ممنونم عزیزم لطف دارین🌹❤

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
2810