2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان گلم.
فرشته جون ممنون بابن دستور ژله سورپرایز دیشب درست کردم البته گذاشتم برای افطار امشب. اما می دونی چی شد یکم از سر قلب هام بیرون موند البته خیلی کمه ها چون فکر کنم قالبم بزرگ بود و ژله ام کم اومد . اما خوب فوت و فنش دستم اومد. راستی برای ته چین من فقط از گرد غوره استفاده می کنم چون باید یکم ترش باشه البته خیلی خیلی کم می توینی از گرد لیمو هم استفاده کنی.
راستی گفتم چرا اینقدر هنرمند هستی پس شمالی هستی . شمالی ها دستپختشون حرف نداره و من هم عاشق غذاهای شمالم. بعضی غذا های اصفهان رو هم بعد از عروسی بهش علاقه مند شدم و واقعا خوشمزه هستند. گوشت و لوبیا و خورش ماست اصفهان رو خیلی دوست دارم.
فرناز جون انشالله که دندون دردت خوب شده باشه. می دونم چی می کشی من پارسال همین موقع ها دو تا از دندون هام به عصب رسید وای چند جلسه رفتم دندون پزشکی و عصب کشی کردم و تازه دکتر برام اولش آمپول بی حسی نمی زد کلی وسطش آه و ناله کردم تا برام بی حسی زد.
شوهر من که عاشق بریونی های اصفهانه. ولی من دفعه اول که خوردم خیلی بدم اومد. کناره بریونی جیگر سفید خام رو گذاشته بودند و من هم که بلد نبودم چیه و از کجا باید شروع کنم به خوردن اون قسمت رو خوردم و داشتم دیوونه میشدم از طعم و مزه بدش. و چون دوست شوهر و خانومشون همراهمون بودند من هیچی نگفتم. همه تعریف میکردند و من با خودم میگفتم وای چه طوری میتونن این رو بخورند. بعدش که رسیدیم به بریونی تازه فهمیدم که چی به چیه.
الهام جون راستش من اطلاعی ندارم نی نی تون آذریه؟اگه آره بیا بیشتر ازش برامون بگو
پگاه جون رمزشو برات میزارم تو وب رونیا جون
مهتاب جون کی گفته من هنر مندم ؟من فقط عاشق آشپزی و کارهای هنریم و هر کار هنری رو بگی امتحان کردم همیشه دوست داشتم از زندگی لذت ببرم و حالا هم فقط از لحظه های زندگیم لذت میبرم
باید بگم من عاشق بریونیم اما جگر خام تا حالا نه شنیدم نه دیدم کنار بریونی سرو کنند نمیدونم والا این دیگه چه جورشه
خیلی دلم میخواد خورشت ماستشون رو تست کنم اما بلد نیستم درستش کنم اگه مهتاب جون یا راحیل جون دستورش رو بزارند که خیلی خوب میشه
عاشقتم خدایا
2810