2777
2789
مهتاب جون منم خیلیییی بافتنی دوست دارم ولی خیلی بلد نیستم.
در مورد ساعت خوابت هم بگم ساعت خواب من و آیسا هم تقریبا همینطوره با این تفاوت که من شبا اصلاااااا خوب نمیخوابم.نصفش رو باید تو تخت آیسا بخوابم که صبح کلللللی بدن درد دارم و گاهی حتی 5 بار تو خواب بیدار میشه برا می می ول هم نمیکنه و آخر سر که خوابش میبره چناااااان گاز میگیره و باید با هزار ترفند از دهنش بیارم بیرون که دیگه خواب از سرم میپره ولی شما که خوب میخوابی شبا چند روز صبح هستی رو زودتر بیدار کن بعد شب هم زودتر میخوابه و هم ظهر که بیدار بشی مجبور نیستی هی تند تند دور خودت بگردی هم شبا با شوهرت میخوابی.من اینو تجربه کردم جواب میده ولی ایشالاه از وقتی آیسا رو از شیر گرفتم برا همیشه اجراش خواهم کرد فعلا که شبا خیلی بد میخوابم و در طول روز هم همشششش کلافه ام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راحیل جون گفتم که اگه اتفاقی خوابم ببره هم باید سریع زنگ بزنم به فرزاد و خداحافظی کنم و عادت هر روزمه بعد از رفتنش براش آیت الکرسی بخونم شب قبل از خواب هم برای هر سه تامون
عاشقتم خدایا
الان خوندم اون پستت رو آآآآآآآآآافریییییییییییین

بابا کسی این کلوپ رو نمیخواد بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ووووووووووییییییییی خوبه روزه نیستمااااااااااا وگرنه غش میکردم الان فقط دارم شماره صفحه ها رو مینویسم تو دفترم تا بعدش خود دستورشو بنویسم
سلام به همه
بالاخره موفق شدم پستها رو بخونم
مامان پریماه هنوز پروژه گرفتن پسونک از مانلی رو شروع نکردم چون به توصیه دوستان تصمیم گرفتم به مدت از گرفتنش از شیر بگذره شاید از اواخر شهریور شروع کنم
مهتاب جون اگه وقت کنم یه سری می زنم به کلوپها و اگه شد یه کلوپی تاسیس کنیم ولی نه اینکه من رئیس باشم به عنوان خواهر کوچولوی همتون این کار و می کنم
فرنازی جونم حوب چرا به این دندون نمی رسی وای امان از دندون درد ... خودم احساس می کنم که دندونام خیلی خرابن اما نه وقت دندونپزشکی دارم نه حوصله اش رو شاید مهر که مانلی رو دوباره برای فلوراید تراپی بردم خودم هم یه چکاپی کردم
پگاه جون من پیگیری نکردم حالا فردا اگه یادم بمونه راستی یبوست رونیا چطور شد ؟
راحیل جون معلومه که مانلی کلیپ رو دوست داشته چون هی می اد سراغش رو ازم می گیره منم دیگه براش نذاشتم مثلا می خواستم این بچه زیاد سی دی و تی وی نگاه نکنه چپه شده اصلا عاشق این برنامه ها شده
2810