2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلوفر جون حالا براش جالب بود اون کلیپ؟؟؟؟دوست داشت؟؟؟

پگاه جون منم اولین بار که میخواستم با پودر ژلاتین کار کنم میترسیدم ولی خیلییی راحت بود.به ازای هر لیوان مایعات 1 ق غ پودر ژلاتین رو در کمی آب سرد حدود 2 ق غ حل کن که اسفنجی بشه بعد بذار رو کتری البته مایعت باید نسبتا گرم باشه تا کامل حل بشه من یه بار ریختم تو بستنی گند زدم
سلام راحیل جون گفتی بستنی یادم افتاد بگم من با موزهایی که از مهمونی مونده بود و داشت سیاه میشد بستنی درست کردم البته ابتکاری اما نتیجه اش خوب شد 6 تا موز درشت و یک لیتر شیر و یک پیمانه شکر و 1 قاشق مربا خوری ثعلب مواد مورد استفاده ام بودند
عاشقتم خدایا
فرناز جون دندونت خوب شد؟؟؟نکنه بازم از اون آمپولا میخوای هی میگی دندونم درد میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟ولی از شوخی گذشته درد دندون خیلی بده.منم نیاز مبرم به دندون پزشکی دارم ولی متاصفاه سهل انگاری میکنم یه 20 روز پیش یه دندونای آسیابم یک چهارمش پرییییید.

فرناز تو رو خدا شارژر دوربینتو درست کن از آندیل عکس بگیر حیفههههههه
پگاه جون دیروز آپ کردمش راستش براش دفتر خاطراتی درست کردم و تو اون مینویسم اما دارم سعی میکنم بیشتر به وبلاگش برسم
پس شهریور مجله رو بگیرم امیدوارم دخترمون رای بیاره
عاشقتم خدایا
2810