2777
2789
راستی پگاه جون باید آدرس وبلاگ رو بفرستم ؟
مهتاب جون شاید پنج شنبه افطار درست کردم امیدوارم شوهرم خوشش بیاد برای وبلاگ هم میتونی رمز بزاری اینطوری کسی بی اجازه مطالبت رو نمیخونه
عاشقتم خدایا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد راهنماییهات هم برای ژله ممنونم عزیزم.
منظور از شیرعسلی چیه؟؟؟؟؟؟ یعنی شیر عسلی با ژلاتین ؟ یا با ژله آماده. من جداً از اینکه از ژلاتین استفاده کنم میترسم . هههههههههههه (از چه چیزهایی می ترسم).
تا حالا استفاده نکردم و فکر کنم که خیلی سخت باشه.

راستی بچه ها من میخوام برای جمعه یک کوچولو مسقطی هم درست کنم.
بچه ها سلام من کماکان در گیر دندون درد و دندانبزشکی هستم هیچ کدوم از بست ها رو نخوندم ولی می بینم همش بحث خوشمزه شکم هست هههههه ممنون از اونایی که دستور بخت به به های خوشمزه میذارن سر فرصت می خونم و میدرستم
فرشته جون افرین به شما میگن همسر نمونه .حتما اقای همسر خیلی باید قدرتون رو بدونه چون توی این 10/5 سالی که ازدواج کردم شاید اوایل عروسیم شوهرم رو بدرقه کردم و الان یادم نمی یاد .شوهر من هم ساعت6 میره سر کار. ولی همتم نمیشه از خواب بیدار شم. باز هم افرین
فرناز جون چرا این دندون درد شما اینقدر داره طول میکشه.مگه دکتر نرفتید.اخه دندون درد وحشتناکه تا کی مسکن می خوری عزیزم. امیدوارم زودتر مشکل دندونتون حل بشه .من که از دندون پزشکی بیزارم..........مخصوصا از بوش
سلام سلام.
فرناز جون امیدوارم که دندون دردت خوب شده باشه و دیگه مشکلی نباشه عزیزم.

نیلو حتماً باید زنگ بزنی و پیگیری کنی. توی ایمیلت هم باید شماره تلفنت رو میزاشتی ها. اسم و فامیل مانلی جون و شماره تلفنتون. من یادم رفته بودم شماره تلفن بزارم و وقتی زنگ زدم ازم پرسید.
حالا شما هم زنگ بزن به مجله و با خانم امیرپور صحبت کن. بگو که عکس فرستادی و میخوای پیگیری کنی.
با سلام ... برای کسب اطلاعات و خواندن مطالب متنوع پزشکی ، بارداری و بهداشتی لطفاً از لینک زیر دیدن کنید .....منتظر مقالات و مطالب ارسالی شما در زمینه پزشکی هستیم .........

دو لینک زیر را به قسمت " مباحث مورد علاقه من " اضافه کنید تا همیشه در دسترس باشه ....

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=50963&PostID=5129907#5129907

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=56423&PostID=5108639#5108639
فرناز جون بهتر شدی ؟آخی همش تو فکرت هستم .حتما پیگیری کن تا موضوع دندونت حل بشه عزیزم...
پگاه جون ممنون که شماره و ایمیل شهرزاد رزو برامون گذاشتی ...
راستی پگاه جون تو هروز میری سر کار ؟هستی رو کجا میذازی؟
من دستور پخت یه سوفله گوشت رو میذارم اگه دوست داشتین درست کنین .برای سفره افطار هم چیز خوبیه...
اول گوشت چرخ کرده رو مثل مایع ماکارونی درست می کنیم البته باید حتما قارچ هم استفاده کنیم.
بعد پوره سیب زمینی رو آماده میکنیم (سیب زمینی پخته رو باشیر وکره روی حرارت میذاریم وهم میزنیم تا وقتی که شیر جذب سیب زمینیها بشه وپوره آماده شه)توی یک ظرف پیرکس گوشتهارو میریزیم بعد روش رو باپوره میپوشونیم بعد هم پنیر پیتزا رو روش رنده مکنیم تا کامل سطح پوره رو بپوشونه .توی فر که از قبل گرم شده میذاریم در حدی که پنیر ها آب بشن ویه کم طلایی رنگ .
امیدوارم خوشتون بیاد....