2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلام
مژده لباسهای جدید پاییزی مارکدار برای خودتون و نی نی های نازتون رسید

www.nazdoneh2.blogfa.com
مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[دوستای خوبم مرسی از دعا و دلگرمیتون که واقعا" بهشون احتیاج دارم،امیدوارم زودتر بشه تشخیص داد از چیه...

مژگان جون 1 هفته سارا هیدروکسی زین خورد روزی سه بار با حداکثر دوزش اما دریغ از یک ذره بهبود،دکتری هم که 5 شنبه بردم داروهاشو عوض کرد ولی اگزماها قرمزتر شده دیگه مغزم هنگ کرده...
سلام به همه.
سمیرا جون امین هم تابستون بدهنش کهیر زد. هیدروکسی زین که میدادم خوب میشد . ولی باز دوباره همون روز یا فرداش شروع مشد.
به نظر من تنها راهش اینه که ببینی به چی حساسیت داره.
من یه سری میدیدم وقتی امین آب بازی می کنه بیشتر میشدن. شکم به آب بود. ولی تو حموم اینطور نمیشد. بعدش فهمدیم به لباس خیسه.
حتی اگه با شورت هم میفرستادم آب بازی کشاله های رانش کهیر میزد. یه مدت آب بازی نبردمش خوب شد.
تو هم ببین به چی حساسیت داره. یه مدت قطعش کنی ایشاله خوب میشه
سلام عزیزانم
ای بابا ناراحت شدم چرا اتفاقای بد افتاده.
سارا نازم دخمله خوشگلم ایشالله چیزه خاصی نباشه و فقط یه حساسیت کوچیکه . سمیرا جان نگران نباش این دکترا دور از جون شما جون ِ آدم و به لبش میرسونن تا یه درمان درستی پیدا کنن .قربون دخمله صبورم برم

نازیلا جون نگران نباش یکی از دوستای منم فتخ کشاله ران داشت عمل کرد و خدارو شکر خوب شده و همسر یکی از دوستای دیگم هم فتخ ناف داشت اونم عمل کرده و تا چند ماهی سنگینی بلند نکرد ولی خوب باید خیلی مراقب باشی و زیاد سامیار جیگرم رو بغل نکنی . من خودمم به خاطر کمر درد زیاد بهداد رو بغل نمیکنم و الان هم چند وقتی هست وقتی میخوام عوضش کنم بهش میگم بریم پیف در بیاریم خودش میره تو دستشویی و من بازش میکنم و میگم بشین و بعد میشورمش و میارمش بیرون.

سلام عزیزانم
سارا نازم دخمله خوشگلم ایشالله چیزه خاصی نباشه و فقط یه حساسیت کوچیکه . سمیرا جان نگران نباش این دکترا دور از جون شما جون ِ آدم و به لبش میرسونن تا یه درمان درستی پیدا کنن .قربون دخمله صبورم برم

نازیلا جون نگران نباش یکی از دوستای منم فتخ کشاله ران داشت عمل کرد و خدارو شکر خوب شده و همسر یکی از دوستای دیگم هم فتخ ناف داشت اونم عمل کرده و تا چند ماهی سنگینی بلند نکرد ولی خوب باید خیلی مراقب باشی و زیاد سامیار جیگرم رو بغل نکنی . من خودمم به خاطر کمر درد زیاد بهداد رو بغل نمیکنم و الان هم چند وقتی هست وقتی میخوام عوضش کنم بهش میگم بریم پیف در بیاریم خودش میره تو دستشویی و من بازش میکنم و میگم بشین و بعد میشورمش و میارمش بیرون.

سلام عزیزانم

سلام دوستای خوبم یه چند وقتی نی نی سایت بازی در آورد الان بچه ها تنبل شدیدا... نازیلا جون خدا بد نده.. چیز خاصی نیست... ولی به قول خودت باید رعایت کنی بعد عمل پس بهتره هر وقت تونستی اینکارو بکنی... سمیرا جون ایشالله که سارا جونی زودتر خوب بشه.... هیچی نیست امید به خدا....

ملی جون آخ گفتی....
منم از صبح تا عصر نیستم شایلین اسم می می رو هم نمی یاره اما از لحظه ای که منو می بینه می می از دهنش نمی افته کاش حداقل درست می خورد یه دقه از این یه دقه از اون.... تا شب موقع خواب شاید 20 بار می می بخوره همه می گن بگیرش از شیر اما من دلم نمی یاد می گم از 6 ماهگیش رفتم سرکار از صبح تا بعدازظهر نخورده گناه داره حداقل تا 2 سالگی بخوره....

ملی جون مایا بالاخره شیشه خورد؟ درد من اینه که شایلین شیشه رو هم نمی خوره اگه از شیر بگیرمش همین یه ذره شیری هم که می خوره دیگه نمی خوره.... هی ................

راستی بچه ها دقت کردین نی نی هامون دیگه چقدر بزرگ شدن؟ شایلین که یه حرفایی می زنه و یه کارایی می کنه که من هنگ می کنم....
بچه ها خیلییییییییییییییییییییی بیشتر از اینکه ما بدونیم میفهمن و باهوشن هزلر ماشاالله

بچه ها دو تا سوال دارم خواهشششششششششششششا جواب بدید

1.شما هنوز بچه هاتونو بلند میکنین و میشورین؟
من دیگه کمر ودستم جون نداره ولی مهدیه زهرا میترسه بشینه که بشورمش،میترسم چند ماه دیگه از پمپرز گرفتنش هم خیلیییییییی سخت بشه!

2.با چه نوع مسواکی دندوناشونو مسواک میکنید،پلاستیکی،معمولی؟ .... واینکه خمیر دندون هم میزنید؟

وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
دوستای خوبم ممنون از لطفتون،تا شنبه که جواب آزمایشای سارا آماده بشه باید منتظر بمونیم،امروز قرمزی ها بهتر شده...واقعا" چقدر محیط اینجا به آدم انرژی مثبت میده...

یاس نقره ای جون منم هنوز سارا رو بلند میکنم و تو روشویی حمام میشورم ولی دیگه خیلی سخته،هم سنگین شده و هم دیگه تو روشویی جا نمیشه،اتفاقا" منم همین سوال رو میخواستم بپرسم.در مورد مسواک هم من از این مسواک انگشتی ها برای سارا گرفتم که تازه میخوام استفاده کنم ولی دکترش گفت فعلا" از خمیر دندان نباید استفاده کنیم..
من که اگه خمیر یه اپسیلون نزارم نمیزنه اصلا .. مسواک کوچولوی معمولی هم خریدم. این سومیشه که خریدم
همه مدل هم میشورمش هم بلند کردنی که مایا سبکه هم نشسته .

آسیه جان من نمیتونم اینجا پست بزارم میام میخونم ولی اونجا تو اونیکی تاپیک پست میزارم بیشتر
2810