2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
یاس نقره ای خوش اومدی
من متوجه نشدم بتای 200 مگه احتمال دوقلو بودن داره
بتای من (بعد از 4-5 روز تاخیرپری )بالای 250 بود
بعید میدونم به این موضوع ربط داشته باشه
فکر میکنم میزان بتا به زمان بارداری ربط داشته باشه
اگر شما نکته دیگه ای در این مورد میدونید بنویسید
برام جالبه بدونم

من که تا حالا بجز یکی از دوستانم (اونم شب حرکتش به خارج از ایران پشت تلفن (توی فرودگاه امام))
هنوز به هیچکس حتی مادرم هم نگفتم
مادرم قراره توی تابستان بیاد تهران و اونموقع بهش میگم
من چون مشغول گذراندن پایان نامه ام هستم هیچکس اصلا فکرشم نمیکنه

منم دقیق نمیدونم ولی بتا بعد هر 24 یا 48 ساعت دو برابر میشه و حساب کن اگه منم چند روز بعد میرفتم آز بتام چند بود!!!!!!!
میگن تو بعضی افراد بتای بالا نشونه دو قلو و برا بعضی ها نشونه دختر بودنه.
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز عصر میرم خونه مامانم اینا تا یک هفته اونجام شاید کمتر سر بزنم ولی حتما میام از حالتون باخبر بشم. دوستون دارمممممممممممممممممممممم. برام دعا کنید تو هواپیما حالم بد نشه.
2805
سلام . منم یه مامان اسفندی هستم ولی 88 . الان یه پسر چهار ماه ونیمه دارم. امیدوارم به سلامتی این دوران رو بگزرونید و نی نی تون به راحتی وسلامت به دنیا بیاد . خیلی دوران خوبیه حاملگی . ازش لذت ببرید و اصلا عجله برای اومدن نی نی نداشته باشید . البته نی نی هم یه حالی واسه خودش داره ولی حاملگی شاید دیگه تکرار نشه
سلاااااااااااااااااااااام دوستای گلم منم اصلا حالت تهوع ندارم و خیلی نگرانم فقط دلم آشوبه و یه وقتایی دل و کمرم خیلی درد میگیره راستی دکترم هم برام سونوی واژنال نوشته که دوشنبه باید برم شماها چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین پری من 3 خرداد بوده و روز 2 تیر بتای منم 190 بوده یعنی ممکنه نی نی ام دخمل باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من هم آخرین پری ام 26 اردیبهشت بوده
فکر کنم مامان اسفندی باشم ولی من بخاطر لکه بینی که داشتم مجبور شدم هفته 6 رفتم سونو که ساک و بقیه چیزها را دید ولی جنین را ندید من خیلی نگران هستم باید تا هفته دیگه صبر کنم قرار هست دوباره 5 شنبه برم به حساب خودم توی هفته 7 هستم و تا 5 شنبه هم باید صبر کنم ببینم چی میشه اون موقع که رفته بودم سونو نوشته مشکوک به حاملگی پوچ
خیلی نگرانم دعا کنید که من هم جزو مامانهای اسفندی باشم و حاملگی پوچ نباشه آخه من بعد از 5/1 سال حامله شدم خیلی نگرانم ولی هر چی خدا خودش صلاح بدونه همون میشه
توکل بر خدا
منم نفسم تنگه،فکر میکردم توهمه،پس واقعیه.
چه بد ،من آرزومه دو قلو داشته باشم
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
2810