2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم مامان اسفندی هستم .آخرین پری 1 خرداد بود .البته من تازه فهمیدم با بیبی چک .من ایران نیستم و دارم میام ایران واسه همین آزمایش و سونو هنوز نرفتم .5 شنبه میام و شنبه میرم واسه این کارا .واسم دعا کنید .من دکترم نیست خودم میتونم شنبه برم سونو طاقت ندارم .؟؟
2805
سلام،منم متولد 65، دو سال و چند ماهه عروسی کردم، 7 خرداد یعنی 3 روز قبل از موعد پری فهمیدم نی نی دارم و بتام 200 بود که زیاده و امید دارم دو قلو داشته باشم.
راستی من دوست دارم سزارین بشم و اگه قسمت باشه میخوام نی نیم 17 ربیع یعنی تولد پیلمبر بیاد تو بغلم.
راستی اینجا رو هم کمی سخت پیدا کردم.
انشا ا... همگی دوران خوبی رو سپری کنیم و نی نی هامون سالم و خوشگل بیان تو بغلمون.
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
راستی من تنها اثر بارداری که دارم اینه که همش دوست دارم بخوابم.
ضمنا تا تابلو نشم نمیخوام به خانواده همسری بگم. ولی مامان و خواهرم میدونن.
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
2810