2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
مامان فندق جان خوبی
منم بد نیستم
اما خوب خوب م نیستم
بعضی وقتها کمی حالم بهم میخوره
من یه بار سونو رفتم فقط ساک حاملگی دیده شد
فردا انشالله میرم ببینم جنیین هم دیده میشه !!!
به حساب دکترا 6 هفته ام میشه
اما خوب قطعا کمتره
خودم فکر میکنم 5 هفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهراوه جون من 11 خرداد آخرین پریم بود. 9 تیر که آز بتا دادم 1690 hcg بود. الان تو هفته 5 هستم .تو چی؟ با حساب هفته هایی که گفتی باید همزمان باشیم. البته من تازه هفته دیگه دکترم وقت داده . تا قبل از اون هم نمی رم سونو.... بگو چه دلی داری... هه هه
2805
نه عزیزم اصلا نگران نباش حتما سن جنین خیلی کوچیکتر از اونیه که فکر می کنی. آخه خودتم گفتی که با چند روز تاخیر پری بتات بالاتر از 250 بود... مثلا خود من با چند روز تاخیر پری بتام 1690 بود. آخه من دوره ام 25، 26 روزه است و خودم می دونم که روز تخمک گذاریم روز 10،11 پریه ... احتمالا دوره های تو طولانی تره برای همین دیرتر لقاح صورت گرفته. برای همین بتا هم کوچکتر بود... امیدوارم به زودی جنین رو ببینی. خبرش رو بهم بده.. منم که گفتم تازه 3 شنبه دیگه وقت دکتر دارم. فکر کنم باید بعد از اون برم سونو دیگه...
بچه ها کی صدای قلب نی نی شنیده میشه؟
هفته چند؟
من رفتم تو هفته 6،کی میتونم از سلامتی نی نیم مطمئن بشم.
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
یاس نقره ای میگن از هفته 6 به بعد یعنی روزی که هفته 7 شروع میشه تا هفته 10 فرصت هست
یعنی اولین سونو را برای اون موقع میدن
من که زود رفتم فقط ساک حاملگی را دید و مشکوک به حاملگی پوچ گفت هستی ولی همه بهم میگن زود رفتی من هم باید تا یکشنبه صبر کنم که برم توی 8
شاید توکل بر خدا دید بشه و صدای قلبش را هم بشنوم
نه سما جون،من تازه پنجشنبه وقت دکتر دارم،برم ببینم چی میگه.
نگرانی به خودت راه نده عزیزم،حتما صدای قلبشو زودتر میشنوی .
منم میخوام آخرین فرصت برم که استرس نگیرم.
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
2810