2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
فریناز جان خواهر من که نرفت یعنی براش امکان نبود
بچه اش هم ماشالله دسته گلیه
ولی نظر شخصی من اینه این آزمایشات انجام بشه

مامن فندق ممنون از توضیحاتت به قول خودت برای یکبار خوبه که بریم

سعیده جان شما هم میتونی تو همین سایت بخش ابزارها تاریخ زایمانتو محاسبه کنی
واییییییییی گفتی 2 اسفند خودمم خیلی دلم میخواد چنین روزی پسر دار شدم
اینکه تا حالا صحبت از اسم پسر نکردمم دلیلش این بود
یه اسم پسرونه با تایید همسر و خواهر و....در نظر دارم
اما فکر میکنم اگه تولئ پیامبر زایمان کنم خوب نیست از اسمای حضرت محمد نذاریم
من اسم محمدامین و محمدطه رو خیلی دوست دارم اما تو فامیل دارم .محمد هم که ماشالله تا دلت بخواد( خواهر زاده ام و برادر شوهرم)
دواسمی که فعلا برای چنین روزی در نظر گرفتم محمدآئین و امین طه است
نظر شما چیه

شما اگه تولد پیامبر ص پسردار بشید اسمشو چی میذارید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه جالب بود مهراوه جان. تاریخ منو 25 بهمن گفت. هی داره زود تر منیشه. :))
منم با محمد + یک اسم دیگر موافقم.
محمد رو خیلی دوست دارم. ولی می دونم بزرگ شه دوستاش درست تلفظ نمی کنن و ممد مشگن. واسه همین دوست ندارم. ما محمد امین رو انتخاب کردیم و احتمالا امین صداش بزنیم. اسم پدر بزرگمم هست
البته خودم دوست دارم 27 بهمن باشه. چون میشه دومین سالگرد ازدواجمون. البته به قمری
راستی اون تاپیک رو در مورد طبیعی هنوز نخوندم. ولی تصمیم منم طبیعیه. قصد دارم تمام تلاشمو واسه طبیعی بدنیا آوردن بکنم. اعم از پیاده روی ، ورزش های مخصوص ....
راستی مامانا من اوایل که نمیدونستم باردارم تو خواب اسم یه نی نی پسرو علی رضا صدا کردم و شوشو هی می گفت دختره ولی من نشونش دادم پسره
نمیدونم تا چه حد رویای صادقه بوده ولی تصمیم دارم اسمشو علی رضا بذارم تا به لطف خدا امام رضا حافظش باشن البته این خوابو تو مشهد دیدم
اگرم دختر شه از اسم باران و حسنا خوشم میاد البته هنوز قطعی نیست نظرتون چیهMegapic.ir
سلام بچه ها مهراوه جون خوبی ممنون از دلگرمی دادنت البته صحبتهاری MALLI جون متین اما من تصورم براینکه خداوند مقدر کرده زمانیکه دختر بودم آرزوی یک دوقلو روداشتم که یکیش دختر و دیگریش پسر باشه که جفتمن جور شه درضمن عاشق خانواده پر جمعیت بودم فکر کنک اینکه میگن هرچه رو دوست داری آرزوش رو بکن و ولش کن دقیقا مصداق منه با یک مقدار تفاوت که ولش کن ناشکری میشه
سلام مامانا
وای مهراوه جون چه زود فهمیدی.من 14 خرداد متوجه شدم. تاریخ زایمانم طبق گفته نی نی سایت 2 اسفنده که اگر اینطور بشه عالیه. اما اگه مثل مامانم زایمان کنم بچه ام با دو هفته تاخیر بدنیا می یاد. من دوست دارم اسم نی نی رو یه اسم اصیل ایرانی بذارم حالا اگه روز تولد پیامبر بدنیا اومد به نظر شما اشکال داره؟
سلام
از همه دوستان خوبی که با من همدردی کردن ممنونم.
الهام جان
کمی که حالم بهتر بشه همه چیزو کامل براتون توضیح می دم.
فقظ همینو بگم که من تا روز آخر تمام علایم بارداری رو داشتم، حساسیت به بو، ضعف عمومی، تهوع و استفراغ و حتی سنگینی خفیف در سمت چپ رحم...
جنین و جفت و پل جنینی هم تشکیل شده بود. ساک حاملگیم هم رشد می کرد. ولی اصلا لکه بینی نداشتم واسه همین دکترم خیلی تعجب می کرد چون می گن بدن جنین بدون ضربان رو بعد از مدتی خودش پس می زنه!!!
همش می ترسیدم نکنه سالمه و من دارم به اشتباه به دلیل شنیده نشدن ضربانش جونش رو ازش می گیرم...
از طرفی می ترسیدم بزرگتر بشه و سقطش سخت تر بشه...
توکل بر خدا کردم و با اعتماد به دکترم، رفتم بیمارستان آتیه و با قرص برای همیشه باهاش خداحافظی کردم.
بیشتر از درد جسمی ناراحتی روحی داره...
سلام
خوبید ؟
تلاطم جان ..........
میدونم این حالت اوائل بارداری طبیعیه منم ماه اول که نمیدونستم همینطور ی بودم اما الان رو نمیدونم
فکر کنم نگران کننده باشه اما اگه تونستی با دکترت درمیون بذار
فرزانه جان........
چه جالب مثل اینکه سن نی نی هامون تقریبا یکیه
راستی من تو پست بعدیم اصلاح کردم 27 خرداد فهمیدم 4 رجب
منم برام سواله اگه بچه تولد پیامبر بدنیا اومد میشه اسم دیگه ای گذاشت
بعضی وقتها میگم شاید برای برخی بچه با تولدشون اسمشونم تعیین بشه
انگار این اسم براش انتخاب شده باشه...
اسم اصیل ایرانی هم خیلی جالبه ایمیلتو بده یه فایل محتوی اسمای اصیل ایرانی برات بفرستم
(از مامانهای دیگه هم کسی خواست ایملشو بده بفرستم)

شهری جان.........
خودتو و نی نی هات خوبی
من که دوقلو قسمتم نشد اما از اینکه یه مامان دوقلو تو جمعمون هست خیل خوشحالم و ذوق میکنم
راستی زودتر از ما برو سونوی تعیین جنسیت میخواهیم اسم پیشنهاد بدیم(:

الهام جان....
اسم علی رضا خیلی خوب و قشنگه ...مبارک باشه
در مورد آنلاین شدن همزمانمون خوبه اما متاسفانه من میتونم
چون سهمیه اینترنتمون سرکار محدوده
بین کارهام یه لحظه وصل میشم ،از اینترنت میام بیرون پستها رو میخونم و خودم نوشته هامو تایپ میکنم دوباره وصل میشم و ارسال میکنم
نمیتونم پیوسته تو سایت باشه وگرنه فوری زمان اینترنتم تموم میشه

مامان ارشین ......
خوب هستید؟اسم نی نی گذاشتی آرشین !آرشین هم اسم قشنگیه

سعیده جان.........
حتما اون تایپیکو بخون خیلی اطلاعات مفیدی میده