2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سپیده جان خوبی
راستی دلم میخواست یه چیزی برات تعریف کنم
یه دوستی دارم (تی همین نی نی سایتم هست)
اونم مجبور شد بچه اولشو سقط کنه و خیلی از لین بابت ناراحت بود
اما بعدش خدا بهش دوقلو داد

انشالله که به زودی خبر مامان شدنتو مجددا میشنویم
از حال خودت ما رو بی خبر نذار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدرس تایپیکی که گفتم در مورد زایمان طبیعیه دوباره میذارم
حتما بخونید(ار صفحه اول)
من که بعد از خوندن پستهای این تایپیک دیگه ترسی از زایمان طبیعی ندارم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=27795
راستی قابل توجه همه مامانهای ساکن تهران (هر چند میدونم خیلی هاتون بهتر از من در جریانید)
بیمارستان های چمران میلد و صارم...کلاسهای آمادگی زایمان طبیعی و شیردهی و..
برگزار میکنه
من هنوز فرصت نکردم برم اما حتما یه دوره تو کلاسها شرکت میکنم
تعریف کلاسها را خیلی شنیدم از دست ندید
چمران و میلا مجانیه اما صارم جلسه ای 10 تومان
معمولا 4 یا 8 جلسه هستن
اخیییییی سپیده جون خیلی ناراحت شدم منم این تجربرو پارسال دقیقا 22 بهمن داشتم چه روز تلخی بود با این تفاوت که قلبش هم تشکیل شده بود ولی بعد از چند هفته دیگه نزده بود و دکتر گفت حتی استخونهاشم تا حدی تشکیل شده و با دارو سقط نمیشه و کورتاژ شدم اما بعدش که فکر کردم دیدم خدا از من به اون بچه مهربونتره و این صلاحش بوده و شاید اگه قرار بود به هر دلیلی بچه ی مشکل داری باشه شاید خدا تو وجود من این ظرفیتو ندیده و یه غم کوچولو رو باید تحمل میکردم تا در اینده هم من و هم اون بیشتر اذیت نشیم این استدلال من بود هر دلیل دیگه ای هم داشت بازم راضیم من 6 ماه صبر کردم ولی تو میتونی از 3 ماه دیگه دوباره اقدام کنی و انشا الله یه نی نیه سالم و صالح به دنیا بیاری اصلا دیگه غصه نخور و تو این 3 ماه به خودت و شوهرت از هر نظر بیشتر برس
برات بهترین ارزو هارو دارم
راستی کسی هست که کنترل ادرارش (گلاب به روتون) مشکل شده باشه؟
من همون لحظه بعد از دستشویی احساس شدید ادرار دارم و خیلی اذیت میشم شاید لازم باشه از پوشک محافظ ایزی لایف استفاده کنم چشمککککککککک
الهام جان منم مشکل تو دفع ادرار دارم البته گاهی وقتا و با سوزش...دکتر تست ادرار نوشت ..مشکلی نبود گفت احتمالا ماله تغییر سایز رحمه.....فقط یه پماد خارجی داد ...شما هم به دکتر بگو.......
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
الی جان هیچ کدوم از علامتهای سقط رو نداشتم و وقتی کورتاژ کردم معلوم شد که نزدیک 2 هفته تو شکمم مرده بوده البته بجز قطع تهوع
با وجود اینکه معمولا فشارم پایین بود ولی اره اون دوران رفته بود بالا 13_14 میگن مانع رشد میشه
انشالا چیزی نیست الهام جان...وای من خیلی می ترسم....همش میگم نکنه خدا نکرده نی نی چیزیش شده باشه....نمی دونم با این استرس چه کار کنم...فردا هفته 11 تمام میشه .....2 روز پیش که رفتم دکتر سونو نکرد فقط فشارمو گرفت و گفت اگه فشار خوب باشه یعنی همه چیز خوبه.......نوبت بعدی هم ماه دیگه اس......خیلی نگرانم.......چه کار کنم؟
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
الی جون اصلا نگران نباشیا اون مورد من یه چیز نادره انشا الله واسه هیچکی پیش نمیاد
چه جالب منم به حساب سونو پس فردا 11 هفته تموم میشه و وقت دکتر دارم برای منم دعا کنید امشب از دست خودم یه کم عصبی شدم
ولی به نظرم اگه خیلی نگرانی خودت برو سونوی ازاد بده چون استرس بدترین سمه

جواب کشتم منفی بود عفونت ندارم
الهام جان و الی جان خوبید؟
ساینا جان من اگه جای شما بودم سعی میکردم فروردین نی نی مو به دنیا بیارم
درسته توی عید کمی ادیت میشی
ولی برای بچه ات بهتر میشد نیمه اولی میشه
یکسال شناسنامش کوچکتر میشد
و ....دهه نودی حساب میشد
بچه های ما همه دهه 80 به حساب میان(:
برای من که خسلی بهتر میشد اگر تعطیلات عید زایمان میکردم چون مادرم راحتتر میتونسن بیاد
پیشم

راستی الی جان شما هم مادرت خوزستانه
برای زایمانت میمونی اصفهان و مادرت میاد یا خودت میری اونجا؟
من که موندم چکار کنم