2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
موافقم، آدما تا وقتی تو شرایط قرار نگیرن نمیتونن درک کنن. تازه آدما باهم فرق دارن. بعضیا چنان از دوران بارداری و زایمانشون به خوبی یاد میکنن که هرکسی رو به هوس بارداری میندازن. بعضیام برعکسن همش بدیاشو میبینن.

به نظرم باید بیشتر رو خودم کار کنم نمیخوام اگه دکتر یهو بهم بگه دوقلو دارم شوکه شم...... راستی بچه ها دوقلویی از فامیل شوشو هم منتقل میشه؟؟ اگه اینجوری باشه من باید زودتر برم سونو ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانای گل
سلام مامان نی نی طلا خوش اومدی.
الی جان خیلی خوشحالم که مشکلی نداری. ان شاا... که همیشه خوب باشی.
شهری جان نی نی های دوقلوت مبارک. تو باید دو برابر ماها مواظب خودت و نی نی هات باشی.
بچه ها من کرمانی ام و کرمان هم زندگی می کنم اینطرف ها کاری داشتین خبرم کنین.
mally جان نکنه خودتم نی نی دوقلو دداری؟
وای اونوقت دو تا مامان دوقلو داریم ......

دوقلویی (البته دوتخمکیش)ارثیه

رقیه جان من روز 31-32 بعد از روز اول آخرین پریم رفتم از دادم نوشته بود بالای 250
فکر نکنم این عدد خیلی مهم باشه
من متوجه نشدم 35 روز بعد از تموم شدن پری ات رفتی ؟یعنی بعد از چند روز تاخیر؟

الی جان فرزانه جان تتلاطم جان خوبید؟
چه جالب فرزانه جان
منم که 28 اردیبهش بوم
راستی شما کی فهمیددید نی نی دارید
من 4 خرداد فهمیدم
شبش هم لیله الرغایب بود
آرزو کردم خدا بچه سالم وصالحی بهم بده اونشب یاد یکی از اقولممون افتادم که 12 ساله چشم انتظار بچه است
خیلی دلم میخواست بزودی خبر مادر شدنشو بشنوم
و بعد از یکماه شنیدم اونم داره مامان میشه
فکر کنم همزمان با ما باشه

راستی یه توصیه به همه مامانها
برای همه کسانی در آرزوی مادر شدن(ویا پدر شدن) هستن وهنوز به حاجتشون نرسیدن دعا کنید
سلام منم آخرین پری ام 20 اردی بهشت بود و 31 خرداد فهمیدم. وسط خرداد هم که مشهد بودم همش دعا می کردم خدا بهم یه فرزند سالم و صالح بده. در حالیکه یه نی نی تو شکمم بوده و خودم خبر نداشتم
ان َشاءالله هر کی بچه می خواد خدا بهش بده. اونم از نوع بهترینش
سلام مهراوه جان. والله دکتر شاکری گفت 29 بهمن. دکتر خودم گفته 1 اسفند. وایییییییییییییییییییییی چقدر مال تو جالبه اگه 2 اسفند بیاد.
حسابی ما رو دعا کن.
فکر کنم نی نی من از همه زود تر بیاد
رقیه جون عدد آز بتا اونقدرا که فکر می کنی مهم نیست. مال یکی زودتر نطفه بسته می شه واسه همین عدد بتاش بالاتره مال یکی دیرتر و بالطبع عدد بتاش کوچیکتره. ولی می گن جنسیت بچه هم تقریبا رابطه مستقیم داره با این مسئله مثلا اگه آخرای دوره جنسیت لقاح انجام شده باشه جنین دختره و شماره بتا کوچیکتره... چون دیرتر هورمون hcg تو بدنت زیاد شده.

مهراوه جون قیمت سونو دکتر الماسی 35 هزار تومنه و فکر می کنم دفترچه بیمه قبول نمی کنه آزاده... چون خواهر من بیمه داشت ولی اونجا می رفت این قیمت رو می داد.
من آخرین پریم 11 خرداد بود و 14 تیر فهمیدم که نی نی دارم.........15 تیر هم آز خون دادم ولی قبلش بی بی سریع مثبت شد...دکتر تاریخ زایمان منو 18 اسفند نوشته.......
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام به همگی
نی نی طلا جون خوش اومدی.
مهراوه جون همه باید تست غربالگری برن؟
رقیه جون دکتر به من گفت هر چقدر بتا بالا باشه یعنی جای بچه خوبه در ضمن بتا های بالا نشانه چند قلی هم هست.
شهری جون عزیزم چشت روشن منم بچه های داداشم(10 ساله) و هم خواهر شوهرام (17 ساله)دوقلو هستن.خیلی باحالن. ولی به نظر من شما با مشورت پزشکت گن حاملگی استفاده کن.