2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

مهراوه جون منم دوبار کتاب استاد عشقو خوندم دوس دارم بازم بخونم همونطور که گفتی آدم از خوندن پشتکار آدما لذت میبره مخصوصاً مادر پروفسور که نمونه واقعی یه مادر بودن.
کتابارو براتون لیست کردم:

**** همه مادران سالمند اگر.. تألیف الیزابت فنویک - این کتاب به نظر من واسه ماهایی خوبه که اوائل دوران بارداری رو میگذرونیم البته تا دوران شیردهی هم مطالبی عنوان کرده. اطلاعاتی هم راجع به آزمایشای مختلف و زمان انجامشون داره. درضمن قیمتش هم اگه درست یادم باشه 3200 بود که به نسبت اطلاعاتش گرون نیست.

**** اولین ماه های زندگی کودک شما... آن یلاند

**** نقش تربیتی پدر در خانواده

**** همه بچه‌ها بهشتی یا جنگلی اند... دکترم این کتابو بیشتر برای دوران شیردهی معرفی کرد

**** تولد جادویی .... دکتر چوبرا

**** معجزه تغییر

**** تفسیرهای پل برانتون از کتب مقدس - قیمتش 2200 تومن هست. این کتاب و کتاب معجره تغییر هیچ ربطی به دوران بارداری نداره. کتابایی هستن که برای تغییر دیدگاه به ما کمک میکنند. این کتاب رو خودم تازه شروع کردم به خوندن ولی دکترم خیلی اصرار داره که مادرا برای اینکه بتونن با جنینشون راحت‌تر ارتباط برقرار کنن باید آگاهی های فراشناختی خودشونو بالا ببرن. دلیلشم اینه که سطح آگاهی فراشناختی انسان از دوران جنینی که در سطح خیلی بالایی وجود داره به مرور زمان و با برخورد با عوامل مادی محیطی نزول پیدا میکنه و گاهی به صفر میرسه. پس برای اینکه بتونیم با نوزادی که قدرت درک و فهمش ماورای تصور ماست ارتباط برقرار کنیم باید دوباره سطح آگاهی فراشناختی خودمونو بالا ببریم. دکترم معتقده که هرچه کودک در کودکی دریافت کنه در جوانی (مخصوصا بحران بلوغ) و بزرگسالی به مادر برمیگردونه. پس بهتره از حالا به فکر باشیم.

بچه ها فک کنم خیلی حرف زدم و حوصله تونو سر بردم

بهرحال امیدوارم حداقل یکی از این کتابا به کارتون بیاد.
الیسا جان از هفته 11 تا 13 میشه رفت
من برای 25 نوبت سونو گرفتم دکتر برادران انارکی
ندا جان ممنون از توضیحاتت با این حساب پس آمایش ناهنجارهای جنین که دکتر برام نوشته همون غربالگریه
شنیدم هزینه ش هم هیچ بیمه ای قبول نمیکنه

mally جان از معرفی کتابها ممنونم
سلام. منم دوشنبه هفته دیگه میریم سونو و برسی دف . آزمایش غربال گری.
جاتون خالی دیروز موچولو دیدم. سرش و همه بدنش. همیشه فکر میکردم آروم و ساکت سرجاش نشسته. ولی دیدم عین فضا نوردها غوطه وره با سرعت خیلی بالا. همون لحظه چشمام پر اشک شد و خدارو شکر کردم. الان هم اشک تو چشامه و خیلی خوشحالم. از ته دل واسه همه مامانا و نی نی های داخل و خارج از شکم مادر دعای سلامتی و خوشحالی می کنم
بچه ها این دف یا سونو ان تی واسه چیه؟واسه همه می نویسن؟دکتر به من گفته 20 روز دیگه بعنی تو هفته 11 بیا...واسه همینه؟نگران کننده است؟چه چیزایی معلوم میشه از این سونو؟
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
آخه من تو کتاب خوندم که تست غربال گری اختیاریه و واسه کسایی پیشنهاد میشه که مشکلات ژنتیکی یا ازدواج های فامیلی دارن....من تا حالا هیچ تستی ندادم....هفته 9 هستم..تست ادرار،عفونت واژینال،غربال گری و......شما چی؟
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام مهراوه جان. من توی سونو دیدم. خیلی بامزه بود. حتما این سری هم شما میبینید.
راستی من از همه دوستان معذرت میخوام من میخواستم بنویسم nt ولی یادم رفت فونت رو به انگلیسی تغییر بدم. پس سونوی دف اصلا نداریم.
مال ناهنجاریهای جنین هست. مال عقب افتادگی و این چیز ها
موفق باشی.
این غربال گری هم فکر کنم همه جا انجام نمیدن. چون به من یه آدرس خاص داد. طرفهای پارک ساعی. پاتوبیوژی نیلو.
کسی فته تا حالا؟
2810