2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
مهراوه و ندای عزیز
از محبت هر دوی شما ممنونم
با عرض معذرت من چند روزی هست که به جای تهوع دیگه رسما با لا می یارم. درسته حالم بدتر شده ولی آدم یه جورایی از اینکه نشانه های طبیعی داره آرامش می گیره.
من تا آخر سوره نسا یعنی وسطای جز شش قرآن رو تو سینه از بر دارم. حالا هم روزی یه جزء از قرآن رو تا جایی که توان داشته باشم از حفظ می خونم. راستش من سال 83 فوق لیسانسم رو گرفتم و امسال هم می خوام برای دکترا شرکت کنم. البته اگه کوچولوم بذاره. دارم اینها رو می‌گم تا کمی فکرم با چیزهای مثبت پر بشه. به هر حال نی‌نی‌ های ما به مامانای تحصیل کرده بیشتر افتخار می کنن این‌طور نیست...
سلام دوستان
الیسا جان سونوی nt مثل سونوهای دیگه است یا سه بعدیه؟

الی جان دلیلی نداره نگران باشی برای اطمینان خاطره این سونو .من که حتما میرم

سعیده جان خیلی مشتاقم کردی که خود سونو رو ببینم دلم میخواد زودتر برم سونو
دکتر به من بیمارستان ساعی را برای آزمایشات معرفی کرده

سپیده جان منم تو این هفته(معذرت میخوام)4-5 بار بالا آوردم به قول خودت آدم از اینکه نشانه های طبیعی داره دلگرم میشه
من که با این نشانه ها تازه داره باورم میشهراستی سپیده جان من در حال گذراندن پایان نامه ارشدم
خیلی نگران این مشغله فکری برای بچه خوب نباشه
راستی موقع قران خوندنت ما را هم دعا کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مالی جون بابت اسم کتابها...
چند روزه که خیلی فشار به تخمدونهام میاد..نگران شده بودم که گفتن رحم داره جا وا میکنه و نگران نباشم!!! توکل به خدا..
بچه ها یعنی من که ویار ندارم طبیعی نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام بچه ها. من چند روز دیگه عمه میشم.
برادرم اینها خیلی تلاش کردن برای بچه دار شدن. ولی نشد. در عوض خدا به اونها ثواب بزرگ کردن یه بچه دیگه رو داد. نی نی شون 8-9 ماهشه. و خیلی جیگر. به نظر من این بچه ها خیلی عزیز هستند و با خودشون رحمت میارن.
راستی من باید به خاطر محرم شدن بهش شیر بدم وقتی موچول به دنیا بیاد.
نمیدونم چه حسی داره. ولی امیدوارم هم من شیر داشته باشم و هم اون شیر بخوره.
نلاطم جان و مژگان برید خدا را شکر کنید که ویار ندارید و اذیت نمیشید
من 6-7 هفته اول هیچ علائمی نداشتم و خیلی از این بابت ذوق میکردم چون خواهرمو دیده بودم که چقدر اذیت شده بود
ولی الانم که گاهی حالم بده میدونم باز باید خدا را شکر کنم که اینها حالت تهوع بارداریه
البته من وقتی با خیلی از مامانهای دیگه(از جمله خواهرم) مقایسه میکنم میبینم که حال عمومی ام به نسبت خیلی خوبه

سعیده جان عمه شدنتو تبریک میگم
چه کار جالبی کرد برادرت

فقط یه مسئله ای (البته نگران نشو) تا زایمان کنی اون بچه دیگه بالای یکساله
انشاله که همونطورکه میگی شیرتو بخوره و شیر خوار نبودنش تا اون موقع مانع این قضیه نشه

بازم تبریک میگم به همسربرادرتم از طرف من تبریک بگو
انشالله که اون بچه همراه خودش خیر و خوشی وبرکت به خونه برادرت بیاره
راستی اسمش چیه؟
تلاطم جان منم هیچ ویار و حالت تهوع ندارم خدا رو شکر....مگه بده؟من مامانم هم همین جور بود و بارداری های راحتی داشت........حالا خوب بود هی حالت بد میشد؟راستی من و شما نی نی های هم سن داریم....منم 23 نوبت دارم فکر کنم واسه همین آزمایشاتی باشه که بچه ها میگن
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
مهراوه جان منم دانشجو ارشدم.....نرم 2 تمام شده...من که هنوز پروپوزال هم ندادم...کلی پیش استاد بد قول شدم من دانشجو مهندسی هستم از مهر و آبان همش تو آزمایشگاه هستم....تازه 5 واحدم مونده....با مواد شیمیایی و محلول های اسیدی سر و کار دارم...واسه نی نی خوبه هست پروفوسور میشه......نگران نباش اصلا.....بچه مامانایی که دانشجو هستند با هوش تر هستند این از نظر علمی ثابت شده....موقع دفاع ارشد نی نی گلو هامون هم هستند....به امید حق
الی جان چه خوب که مامانهایی با شرایط شبیه خودم تو این تایپیک اشنا میشم
مشکل من فقط فوقم نیست من شاغلم هستم
و متاسفانه پاره وقت
از اونجایی که میدونم تا پاییز نمیتونم دفاع کنم و قطعا پاییز دیگه هیکلم گلابی میشه و خدا میکنه اوضاع کاریم چی میشه...
دارم تلاش میکنم هر چه زودتر ،تمام وقت بشم امیدوارم قبول کنند
چیزی که نگرانشم این استرسهاست که دارم

واینکه به خاطر مشغله زیاد فرصت نمیکنم زیاد قران و دعا یخونم(این موضوع خیلییییییی ناراحتم میکنه)

امیدوارم قدم بچه برای درس وکارم خیر باشه.....
وای فکرشو بکنید موقع دفاع با اون شکم گندههههههههههههه
سلام مامانای گل.خوبین؟
من یه چند وقتی هست لکه بینی دارم دکتر واسم شیاف نوشته روزی 2 تا استفاده میکنم. واسم دعا کنین نی نیم سالم باشه. شماها تا حالا لکه بینی داشتین؟
ندا جان هفته چندمی؟اصلا نگران نباش....خیلی از مامانا اینجا لکه دیدن....لکه بینی تو 3 ماهه اول رایجه من لکه بینی نداشتم ولی دکتر واسم شیاف نوشته 20 تا روزی 1 دونه به صورت رکتال....با اینکه اوضاع نی نی خوب بود ولی کمر درد داشتم واسم شیاف نوشت...کلا اکثر دکترا شیاف می نویسن.. هم جای نی نی رو محکم می کنه و خوبه نگران نباش یکم استراحت کن بیشتر از استرس و خستگی اینجور میشه.......
2810