2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلام به همه دوستای گل
الی جون منم ترشحات زرد گاهی مایل به سبز دارم دکترم گفت عفونته ولی تا هفته 20 نمیشه دارو مصرف کرد و فقط دکتر گفت معذرت میخوام بعد از طهارت خودتو با مخلوط اب و جوش شیرین بشور
در مورد حاملگی اولم جنین خود بخود سقط نشد و 2 هفته بود که تو شکمم مرده بود ولی چون هیچ علامتی جز قطع تهوع و گاهی کمی فشار خون نداشتم متوجه نشدم و در اخر هفته 11 کورتاژ شدم
منم اطلاعی از اندازه گیری طول سرویکس یا دهانه رحم نداشتم تا هفته پیش دکتر در حالی که مثانه ام پر بود و سونوی قلب جنینو انجام داد با همون سونو تشخیص داد من شنیدم بعضی ها که در اثر سهل انگاری دکتر متوجه نمیشن سن جنین که بالا میره دچار زایمان زود رس میشن و خدای نکرده جنین از بین میره البته خودتو نگران نکن چون این موضوع کم اتفاق میافته
سلام به همگی
قرار بود از برنامه هامون بگم
من چند وقته مغز (`پسته و گردو) مرتب میخورم
ماهی هم فقط قزل آلا میتونم بخورم و مغز قزل رو هم برای باهوش شدن بچه میخورم

میوه هم که دائم میخورم...
خوب شما بگید
راستی ماه رمضون نزدیکه روزه که نمیشه گرفت اما فرصت خوبیه برای دعا و قرآن خوندن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا...
منم هرروز چهر مغز میخورم و میوه و کندر و قرآن هم سعی میکنم هر روز بخونم..خدا قبول کنه نیت کردم چهل روز سوره یس بخونم که میگن خیلی خوبه..الان 22 روز رو خوندم..ولی بعضی وقتها اصلا مامان خوبی نیستم و عصبی میشم و ارامشم بهم میریزه اونم فقط توی محیط کار....
اشتها به غذا زیاد ندارم و یهو گرسنم میشم جوری که ضعف میکنم ولی نمیتونم چیزی بخورم ولی به زورم که شده یه چیزی میندازم بالا.. خدا منو بکشه یه بار هوس پیتزا گوشت کردم و کالباس که خوردم..بعدش هم خیلی پشیمون شدم ..خیلیییییییییییییییییییییییییییی.. راستی هفته ای یه بار هم اب هویج میخورم..
نلاطم جان این برنامه ای که گفتی (هفته یک بار اب هویج و..چها رمغز در روز )فلسفه خاصی داره
من هم مثل الهام جان پسته تازه گرفتم و همینطور گردوی نسبتا تازه
همینطور عشقی میخورم
کندر هم شنیدم خوبه اما هنوز نگرفتم
قران هم روزی 2 ایه اونم اخر شبها...
فکر کنم من خیلیییییی خیلییییی مامان بدی ام
همیشه فکر میکردم در این شرایط چکارا که نمیکنم

این چند روزم هانواده ام(مادر پدر و..)رفتند مشهد و من به شدت هوای رفتن به مشهدو کردم

راستی امروز دکتر برام ازمایشات و سونوی بررسی ناههنجاریهای جنین رو نوشته میگه از هفته 9 تا 13 میشه رفت
کسی از شما رفته؟
سلام به همگی

من دیروز اولین جلسه مشاوره گروهی بارداری و شیردهی رو شرکت کردم خیلی عالی بود به نظرم خیلی از استرس آدم کم میشه. به قول یکی از مامانا که آدم تو این کلاسا که شرکت میکنه تازه میفهمه چقدر دوران مهمی رو داره تجربه میکنه که میتونه دوران خیلی شیرینی هم باشه. تازه کلی هم به خودمون افتخار کردیم :-)
بهتون توصیه میکنم که هرکسی میتونه یه همچین کلاسی پیدا کنه بره شرکت کنه

منم زیاد اشتها ندارم ولی هر وقت بتونم مغز گردو یا پسته گاهی هم بادوم میخورم اگه خیلی هنر کنم با صبحونه یه گردو و دوتا بادوم بخورم ولی دکترم هم اصرار داشت که بیشتر از خوراک جسم به خوراک ذهنمون برسیم. کتابای خیلی خوبی معرفی کرده که احتمالن لیستشو براتون میزارم اگه کسی بخواد استفاده کنه.
بچه ها موسیقی عرفانی و آرامش بخش گوش کنیم که نی نیا خیلی دوس دارن.
دارم سعی میکنم نکات مفیدشو یادآوری کنم... آها ورزش برای اینکه بتونیم هورمونا رو منظم نگه داریم..
فعلن چیز دیگه ای یادم نیست به جز اینکه روزانه یه زمانی از صبح یا عصر که معده پر نباشه ( که چاکراها باز باشن) سعی کنیم تمرکز کنیم با نی نیا ارتباط برقرار کنیم. واسه اینکار یوگای دوران بارداری رو پیشنهاد کردن که من هنوز بلد نیستم.
بازم سلام
نه مهراوه جون فلسفه خاصی که نداره..ولی چون میگن سرشار از ویتامین آ هستش و ممکنه خدای نکرده باعث سقط جنین بشه کم میخورم..ولی فکر میکنم لازمه که حتما بخورم اما در حد کم..اخه واسه هوش جنین خیلی عالیه..دلم نیومد حذفش کنم...
MALLYجون دستت درد نکنه اگر لیست ان کتابها رو بگذاری..کاش دوسه تا سی دی معرفی میکردی از همون موسیقیهای ارام بخش..من از اوتمار لیبرت دارم موسیقی بی کلام خیلی هم دوستش دارم و ارامش بخشه ولی بازم اگر سراغ داشتی معرفی کن عزیزم..
ممنون تلاطم جان
رmally جان از توضیحتن شما هم ممنونم
من شنیدم بیمارستان چمران یکسری کلاسهای آموزشی برای خانمهای باردار میذاره که متاسفانه من به خاطر کارم نمیتونم شرکت کنم
در مورد کتاب هم حتما براون لیست کتابهای خوبی که سراغ داری رو بنویس
من چند روز 1پپیش کتاب استاد عشق زندگی نامه مرحوم پرفسور حسابی رو خوندم
با اینکه بار دومم بود ولی از خوندنش خیلی حال کردم
هرچند زندگینامه ایشون پر از داستانهای غم انگیزه اما وقتی پشتکاری که خودش تو زندگی داشتن خیلی جالب بود
از همه مهمتر مادر دکتر حسابی بود که اولین استادشون بود........
توصیه میکنم شما هم بخونید
سلام مامانای اسفندماهی
من سپیده هستم. خوشحالم پیداتون کردم.
اولین روز آخرین پریودم پنجم خرداد بود. یعنی الان به امید خدا هفته دهم هستم. دو هفته پیش که برای اولین بار رفتم سونو دکتر جنین و جفت رو دید اما نتونست صدای قلب جنین رو بشنوه برای همین برام سونوی واژینال نوشت. اولش خیلی ناراحت شدم و فکر کردم دارم از دست می دمش. ولی بعد به خودم گفتم شاید سونوی مطب دکتر ضعیف بوده یا جنینم هنوز خیلی کوچیکه. به هر حال برای سونو نرفتم. خیلی تهوع دارم. ترشح و لک بینی هم ندارم. احساس ضعف عمومی دارم و اصلا به غذا میل ندارم. می خوام دو هفته دیگه برم سونو چون طاقتش رو ندارم دوباره بگن صدای قلبش نمی یاد. من که دلم خیلی روشنه. برای همتون دعا می کنم برای من هم دعا کنید.
سپیده جون نگران نباش معمولا سونوهای هفته های اول بارداری خیلی دقیق نیست
چرا نمیری سونوی وازینال تا خیالتم راحت شه
انشالله صدای قلب نی نی رو هم میشنوی

ندا جان دکتر من برای آزمایش بیمارستان صارم رو معرفی کرد
ما ساکن غرب تهرانیم صارم اکباتانه درسته؟
امروز تعریف یمارستان صارم رو زیاد شنیدم میگن هم زایمان توی اب داره و هم میذارن همسر آدم وارد اتاق زایمان بشه
اگه این تعریفها راست باشه که خیلی خوبه
دکترم هم دکتر معصومه ایمان زاده است
ندا جان آزمایش غبالگری چیه ؟
مهراوه جون بیمارستان صارم اکباتان است ولی زایمان توی آب نداره. موقع زایمان هم اجازه میده همسر حضور داشته باشه و فیلم برداری کنه.
تست غربالگری هم واسه تشخیص سندرم دان هست. دکترم میگه بین هفته 11 تا 13 باید بری. آزمایش خون وسونو میگیرند میفرستند آلمان واسه تشخیص منگولیسم یا همون سندرم دان.
2810