2777
2789
عنوان

كيا شوهرشون ميگن بروز باش تيپ خفن بزن تو خيابون😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3684 بازدید | 105 پست
آره شوهر من میگه حالم بهم میخوره از مژه و ناخن مصنوعی چندشه الحمدلله هم فکریم

اره درسته ولی خب بعضی وقتا لازم میشه افراط و زیاده روی تو اینچیزا خیلی تهوع اوره و چندش اوره

جانانِ دل مگر میشود باشید و آرزوی دیگری داشته باشم😍تو دلی های نازَم دوقولو های مامان بی صبرانه منتظرم که تو بغل بگیرمتون😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این قضاوت نمیخواد واضحه کاملا 😁

خب واضح باشه مدل اون شخص اینه ازنظر اون اینجوری خوبه از نظر شما ی مدل دیگه دلیل نمیشه هی بگین فلانه بسانه😐

حالاماک نمیشناسیم ولی درست اینکه کاری نداشته باشیم ب کسی چ شناخته چ نشناخته..از هردست بدی از همون دست میگیری قضاوت نکینم هیشکیو 

انسانم آرزوست..

با غیرت فقط استاد من که زنشو برای یه دوره یک ماه و نیمه فرستاده اتریش خودش از بچه 4 سالش مراقبت میکنه به فکر پیشرفت همسرشه 

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید
خب واضح باشه مدل اون شخص اینه ازنظر اون اینجوری خوبه از نظر شما ی مدل دیگه دلیل نمیشه هی بگین فلانه ...

نظر من و شما مهم نیست حقیقت مهمه😊

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
با غیرت فقط استاد من که زنشو برای یه دوره یک ماه و نیمه فرستاده اتریش خودش از بچه 4 سالش مراقبت میکن ...

غیرت مث یک درخته شاخ و برگ داره  یکیش  تعصب رو حجابه در حد  متعادل ، یکیشم اینکه شما گفتی 

احسنت   ب همسر ایشون

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
نظر من و شما مهم نیست حقیقت مهمه😊

این حقیقت توی زندگی ما اثری نداره..خب پس ب ماهم ربطی نداره😂

حیف ادم وقت و فکرشو درگیر حقیقت زندگی بقیه کنه همین🤷‍♀️

انسانم آرزوست..
این حقیقت توی زندگی ما اثری نداره..خب پس ب ماهم ربطی نداره😂 حیف ادم وقت و فکرشو درگیر حقیقت زندگی ...

حقیقت زندگی بقیه نه حقیقتی که ما باید باشیم😊

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
این حقیقت توی زندگی ما اثری نداره..خب پس ب ماهم ربطی نداره😂 حیف ادم وقت و فکرشو درگیر حقیقت زندگی ...

ای گفتی بیا دهتنو پر طلا کنم 😂😂والا به ما چه فلانی با زنش چطوره همین که ازارش نمیده باید دلت شاد باشهذ

غیرت مث یک درخته شاخ و برگ داره  یکیش  تعصب رو حجابه در حد  متعادل ، یکیشم اینکه شما ...

من غیرت با تعصب رو یکی نمیدونم از این سبک مردا هم اصلا خوشم نمیاد خیلی از زن ها هستن که میتونن با این جور مردا بسازن خلاصه تربیت و محیط فرق میکنه

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید