بچها اينقدر نديدم اطرافم ازين دسته مردا برام عجيبه كه شوهره همسايمون اينطوره مثلا توي خونواده چادري بوده شوهرش الان يه بچه دارن ولي از اول به اين ميگفته مثلا زنا تو خيابون موهاشون بلنده پس توام بلوند كن يا مثلا موهاي جلو تو اينطوري سشوار كن يا از پشتم بريز بيرون يا شلوار قد ٨٠بپوش ناخناي پاتو كاشت بزارو ازين حرفا اخه شوهر من حتي رنگ موام دوست نداره اخه بهم مياد فكنم واسه اينكه زير شال ديده نشه تو خيابون بدش مياد😐
فک کن شوهرت بیاد بگه چون زنا تو خیابون موهاشو فلان جوره تو هم اونجور باش😐
تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
در کل خیلی پیچیدست ی سری زنا میان ناله میکنن میگن شوهرمون میگن خرجت میکنیم یا خوشمون میاد آراسته باشی ناخن بکاری و خوش پوش باشی و ب خودت برسی یسریا میگن شوهرم خرجم نمیکنه یا خوشش نمیاد ب خوون برسم یا ناخن بکارم یا مو رنگ کنم چ معضلی شده😂
جانانِ دل مگر میشود باشید و آرزوی دیگری داشته باشم😍تو دلی های نازَم دوقولو های مامان بی صبرانه منتظرم که تو بغل بگیرمتون😍
در کل خیلی پیچیدست ی سری زنا میان ناله میکنن میگن شوهرمون میگن خرجت میکنیم یا خوشمون میاد آراسته باش ...
آره شوهر من میگه حالم بهم میخوره از مژه و ناخن مصنوعی چندشه الحمدلله هم فکریم
تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان