2777
2789
عنوان

☂️ آیا گوشی بلااستفاده تو خونه دارید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 48 پست
ی بار فلش بزنید  گاها پیش اومده مشکل بد شارژ شدن با فلش حل شده!! ی کار دیگه هم کنید تبلت ...

همون دفعه اول که گوشیم ارور میداد بابت شارژر 

وصلش کردم به لبتاپ شناسایی نکرد .گوشیم رو

کابل اوتی جی ها رو هم شناسایی نکرد

به نظر خودم از سوکتشه ، چون مثه قبلا نرم وصل نمیشه ، بهشونم گعتم ، میگفتن ربطی نداره 

معاویه : ایا از شمشیر علی (ع) قویتر سراغ داری ... عمرو عاص : آری جهل مردم 
همون دفعه اول که گوشیم ارور میداد بابت شارژر   وصلش کردم به لبتاپ شناسایی نکرد .گوشیم رو ...

پس حدسم درسته

از سوکت شارژه و حتما باید تعویض بشه

چون وقتی اینطوریه حتی فلش هم نمیشه زد

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،خسته نباشید،حالتون خوبه انشاالله؟پارچ اب چپه شدروزمین ،گوشیم یکم خیس شد،سریع خشکش کردم ولی صداهای توگوشی مثل فیلم وبازی واهنگ قطع شده ،صدای زنگش مشکلی نداره ،سشوارگرفتم ازدور،روشن خاموش هم کردم ،اما فایده نداره،پشتشوبازکردم خشک بود،اگه ببرمش تعمیرحتمابالای 50میخوان ،الکی صدتامشکل درست میکنن ،گوشیم سامسونگ جی5 هست ،خیلی خیلی لطف میکنیدکمک وراهنماییم بفرماییدسپاسگزارم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
سلام،خسته نباشید،حالتون خوبه انشاالله؟پارچ اب چپه شدروزمین ،گوشیم یکم خیس شد،سریع خشکش کردم ولی صداه ...

سلام

سلامت باشید

گوشی باید باز بشه و تک تک قطعات ممربوط به صدا و خوده اسپیکر تست بشه بزرگوار

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...