2777
2789
وقتی که خوبه بگوشوهرمن جوری بودکه کل زمانش مال اونابوداماوقتی که حالش خوب بوداول ازخانوادش تعریف میک ...

اون لحظه ک شرایط خوب باشه بگم گوش میده ولی بعدا کینه ب دل میگیره و ی جا باز میکوبونه

شوهرم شدیدا ساعت کاریش زیاده و این باعث شده خیلییی کم بهشون برسه.و منم اوایل ازدواج وقتی دیدم سواستفاده میکنن یه جوری رفتار کردم که رابطه مون کمتر شه.جوری که الان 2ماهه خونه شون نرفتیم.بیشتر اونا میان سرکار شوهرم یا کلا یه بهونه ای پیدا میکنن که بخوان بیان 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه با خودم میگم ان شاء الله لایق باشم مادر شوهر و مادر خانم خوبی باشم  خدا خیر مادر شوهرت ر ...

حرص نخور عزیزم خودت رو اذیت نکن  سعی کن بی تفاوت باشی خدا خودش جوابشون رو میده شما اگر کاری هم براشون انجام میدید از روی انسانیتته ن وظیفه  ازین زاویه نگاه کن کمتر اذیت میشی گلم❤️❤️

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
حرص نخور عزیزم خودت رو اذیت نکن  سعی کن بی تفاوت باشی خدا خودش جوابشون رو میده شما اگر کاری هم ...

مرسی گلم، آره همینجوری خودمو آروم میکنم 

ممنون بابت توجهت، کاش اونا هم فهمیده بودن 😍😚

اون لحظه ک شرایط خوب باشه بگم گوش میده ولی بعدا کینه ب دل میگیره و ی جا باز میکوبونه

حالامن اخلاق شوهرتونمیدونم اماشوهرم جوریه که جرات اینک بدشون روبگم نداشتم بلافاصله گاردمیگرفت...باسیاست بهش بگو...بهش بگومن بدتوخانوادتونمیخوام خیلی هم خوشحالم که هرکاری ازدستت برمیادبراشون انجام میدی منم کاری ازم بربیادکوتاهی نمیکنم...بدخانوادشم به هیچ عنوان بهش نگو...اینجوری بگی بازم بعدش گاردمیگیره؟؟

قدرمهربونای زندگیتون رووقتی کنارتون هستند بدونید...خوشبختی یعنی...لذت بردن ازداشته ها
مرسی گلم، آره همینجوری خودمو آروم میکنم  ممنون بابت توجهت، کاش اونا هم فهمیده بودن 😍😚

😍❤️❤️😍❤️❤️😍

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

شوهرم خداراشکر با من و بچه هاش خیلی خیلی وبه،،،مادر و پدرشم خیلی دوست داره بهشون میرسه ولی نسبت به خواهر برادرش بی تفاوته تقریبا البته همشون نسبت بهم بی تفاوتن،،،،خانواده شوهرم خیلی خیلی خسیسن اصلا با هم رفت و امد نمیکنن میان اینجا یوقتی من خیلی بهشون احترام میزارم غذای خوب میوه و ....،،،ولی اونجا میریم یوقتی خبری از چیزی نیست میشینن جلوت یه لیوان ابم نمیارن فقط خواهر شوهر بزرگم هر وقت بریم فقط تخم مرغ درست میکنه،،،،همشونم پولدار

خیلی بده اینجور اه

اره من ك دلسرد شدم بهش چون من غرق محبتش كردم و خانوادش بى محلش كردن حتى جواب سلامشم نميدادن ولى روز اخر طرف اونا رو گرفت منم ديگه قيدشو زدم

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
حالامن اخلاق شوهرتونمیدونم اماشوهرم جوریه که جرات اینک بدشون روبگم نداشتم بلافاصله گاردمیگرفت...باسی ...

ی بار اوایل فقط خیلیییییی از خواهرش ب دلم اومد ناخواسته از دهنم در اومد، جبهه گرفت، ولی ب خواهرش گفته بود 

الان اگه با شوخی خنده هم ک ی انتقاد کوچیک بکنم یجوری میشه، 

منم ترجیح میدم سکوت کنم گلم 

اره من ك دلسرد شدم بهش چون من غرق محبتش كردم و خانوادش بى محلش كردن حتى جواب سلامشم نميدادن ولى روز ...

اینا قبلش یادشون نبود برادری یا پسری دارن 

تا دیدن من توجه دارم بهش همشون یادشون افتاد اینم آدم 

اون روزا رو یادش رفته تا ی ذره محبت دیده از سمت اونا، برا جلب توجه و خود نمایی هر کاری میکنه 

اون خواهر نکبت دیگشم مدام، حتی ب دروغ هی میگه داداش فلان، منظورش اون یکی داداشش،، دروغ سرهم میکنه میگه فلان گفت، فلان کرد برد کافی شاپ، رستوران 

در حالیکه میدونیم اهل این برنامه ها نیس داداشش، میخواد حس رقابت ایجاد کنه ک بیشتر بریز تو حلق گشادش

اینا قبلش یادشون نبود برادری یا پسری دارن  تا دیدن من توجه دارم بهش همشون یادشون افتاد اینم آد ...

واى واى واى حرفايى ك مادرشوهرعفريته ٢٤ ساعته در گوش شوهرم ميخونه دقيقا هميناس😖😖😖

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
واى واى واى حرفايى ك مادرشوهرعفريته ٢٤ ساعته در گوش شوهرم ميخونه دقيقا هميناس😖😖😖

نمیدونم اینا چی میخوان ک اینجور کنه ان، حالا از نظر مالی هم ک هیچ کمکی ندارنا فقط فضولی و سرک کشیدن کارشون

نمیدونم اینا چی میخوان ک اینجور کنه ان، حالا از نظر مالی هم ک هیچ کمکی ندارنا فقط فضولی و سرک کشیدن ...

اووووووف دست رو دلم نذار ك خونِ

خداى بالاسر شاهده از پول شيرينى ك واسه اشنايى اوردن تا پول شاخه گلى ك شب حجله مادرش اومد پاشيد رو لحاف رو شوهرم داد يعنى يه هزارتومنى خانوادش خرج نكردن الانم مادرش همش ميگه از دعاى خير منه بچه هام ب خونه ماشين رسيدن😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

بگو لجن عفريته دعاى خيرتو نگهدار واسه خودت تو چه ميدونى ما چه خون دلايى خورديم تا صاحب چيزى شديم عفريته خانم

اووووووف دست رو دلم نذار ك خونِ خداى بالاسر شاهده از پول شيرينى ك واسه اشنايى اوردن تا پول شاخه گلى ...

والا حق داری گلم هر چی بگی 

این ک هی میگه فلان نخر اونجور نخر، حالا خرج نمیکنه همسرم از نظر اون خسیسا خرج، 

اینا ب وقتش تقاص میدن