2777
2789

شوهر من تک فرزنده و باید خیلی هوای مادرش رو داشته باشه چون پدرشوهرمم فوت شده و مادرشوهرم کلی برای بزرگ کردن و تربیت همسرم زحمت کشیده

من بیشتر از شوهرم حرص میزنم ک مامان میخواد فلان چیزو بخره تو بخر مامان میخواد بره فلان جا تو ببر 

هروقت غذایی درست کنم بدونم مادرشوهرم دوسداره زنگ میزنم بیاد اونم همینطوره غذاهایی ک من دوسداشته باشم بپزه زنگ میزنه برم اگه نرمم با اسنپ میفرسته یوقتایی تو هفته ۴-۵بار یوقتایی یبار یوقتایی هرشب میبینیم همو😍

انقدری هواشو داریم ک اذر میخواد بره کانادا هزینه بلیطشو خودمون دادیم کلی هم بجاش سوغاتی خریدیم ببره باخودش 😍😍

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

دیشب قرار بوده برم بیرون چیزی لازم داشتم 

اول ک رفته جای دوستاش، بعد اومده گفته میریم، یهو یادش اومده ک خونه باباش نرفته ک نوکری خواهرش رو بکنه، میخواسته چیزی بده ب خواهرش، 

حالا قبلش گفتم رفتیم زیاد نشینیم در حد ی بیست دقیقه نزدیک 40،50 دقیقه نشسته ک کار خواهرش رو راه بندازه اون نکبت هم تا اومده کلی طول کشیده از بالا، 

حالا ک اومدیم همه جا بسته حرص خوردمااااااااااااااااااااااا 

ک همیشه ب خاطر دیگران حقم خورده میشه، دیگه متنفرماز اونا و دوستاش😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین چه عروس مهربونی خوشبحال مادرشوهرتون چقدر شما فهمیده هستین

برای جواب دادن پستها اون فلش ک زیر پست اون شخص هست رو بزن نظرت رو بنویس اینجوری اون طرف متوجه میشه عزیزم

البته بیخش دخالت کردم❤️

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
شوهر من تک فرزنده و باید خیلی هوای مادرش رو داشته باشه چون پدرشوهرمم فوت شده و مادرشوهرم کلی برای بز ...

کاش برای منم آدمای فهمیده بودن، آدم دردش نمیاد اگه هر چقدرم کار کنی خوشحالی 

ن اینا ک همش در حال تیکه انداختن و آب زیر کاه بودنن، گوقتی میان اینجا میخوان نوکر در خدمتشون باشیم میریم اونجا چند سالی ی بار، یا سالی ی بار، انگار ن انگار ک اونجاییم

اه همیشه نوکر اوناس  حالم بهم میخوره، دیشب کلی بغض کردم و هیچی هم نمیشه بگم  اینقدر ک بر ...

شوهرمنم اینجوری بودوقتی بهش گفتم من ناراحت نیستم برای خانوادت کارمیکنی وقت میذاری اماپس من چی هروقت میای خونه خسته ای ومیخوابی منم به امیدی زنت شدم ازاون به بعدبیشترمیادخونه وگرنه قبلش ازسرکارکه میومدحتی اگ بااونادنبال کارشون بودبازم دوسه ساعتی خونه اونابود

قدرمهربونای زندگیتون رووقتی کنارتون هستند بدونید...خوشبختی یعنی...لذت بردن ازداشته ها
کاش برای منم آدمای فهمیده بودن، آدم دردش نمیاد اگه هر چقدرم کار کنی خوشحالی  ن اینا ک همش در ح ...

عزیزم اکثر اونایی ک بدجنسی های اینجوری دارن خودشون ی زمانی از سمت خانواده همسر تحقیر شدن و میخوان تلافی اون رو دربیارن😞

مادرشوهر من میگه اگه انسانیت باشه در جواب بدی هایی ک دیدی باید ب بقیه خوبی کنی ک اوناهم یاد بگیرن و با عروس و دامادهای ایندشون دوست باشن ن دشمن 

چون اون دختر یا پسر با هزار امید اومده با بچه من زیر ی سقف زندگی کنه

کاااااااش همه ادما اینو میفهمیدن   ان شاءالله شما در اینده مادرشوهر یا مادر زن مهربونی میشی ب تلافی از بدی هایی ک دیدی❤️❤️❤️❤️❤️

مادر شوهرم توکارای عروس خیلی دخالت میکنه واسه هر کاری باید ازش اجازه گرفت. 

شوهرم اصلازنگ نمیزنه به مادر پدرش به منم زنگ نمیزنه 

اصلا خودشو قاطی نمیکنه ولی اگه حرفی از مادرش بخوام بزنم قطعا طرف شو میگره

ممنون عزیزم با شما بودم خیلی مهربونی

ای جووووون ذوق کردم😍😍😍

فداتشم لطف داری😍❤️🌹

خیلی هواشونو داره چون نه داداش داره نه پدر 

خونوادش همیشه بارندبراش همه جوره 

خیلییم به دردر نخورن و‌لی معرفت  اگه واسه عروسیو بچمم بهم‌کادو‌دادن شوهرم پولشو‌داده بهشون  اما چون کسی نیست دورشون با همه بدیا و دو رنگیاشون 

من هیچی‌نمیگم‌میگم بزار راحت باشن 

من جرات ندارم بگم میدونم بدتر میکنه

وقتی که خوبه بگوشوهرمن جوری بودکه کل زمانش مال اونابوداماوقتی که حالش خوب بوداول ازخانوادش تعریف میکردم بعدخواسته دل خودموبهش میگفتم

قدرمهربونای زندگیتون رووقتی کنارتون هستند بدونید...خوشبختی یعنی...لذت بردن ازداشته ها
عزیزم اکثر اونایی ک بدجنسی های اینجوری دارن خودشون ی زمانی از سمت خانواده همسر تحقیر شدن و میخو ...

همیشه با خودم میگم ان شاء الله لایق باشم مادر شوهر و مادر خانم خوبی باشم 

خدا خیر مادر شوهرت رو بده منممممممم همیشه میگم اون طرف ب امیدی اومده تو اون زندگی، پس باید همیشه هوای عروس یا دوماد بخصوص عروس رو داشت 

اینا آب زیر کاهن 

منم چیزی نمیگم باهاشون برخوردم خوبه ولی تو خودم میریزم حرص میخورم گاهی