2777
2789
عنوان

مسابقه عکس فرشته های بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 98574 بازدید | 303 پست
من اونوقت ها گفتم که خودم رای بدیم بهتره ولی بچه ها موافقت نکردن ........... چون من چند با رفتم تو کلوب های بقیه تبلیع کنم کلی صاحب های کلوب غر زدن بهم .........

حالا هر جور که همه موافق باشن ما هم موافقیم
منم با هر چی که رئیس کلوپ بگه موافقم. چون واقعا دلمون به این مسابقه های کوچولو خوش بود و به موضوع فکر میکردیم و دوربین دست میگرفتیم.

واقعا از وقتی که دیگه مسابقه نداریم من خیلی کم از ارمیا عکس میگیرم، یه سرگرمی خوبی برای ما مامانا بود.

like

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم دخملم متولد بهمن 89 هست ولی اولین باره که کلوپ شمارو میبینیم اگه اجازه بدید منم عضوی از کلوپتون بشم
خدایا دوستت دارم که وقتی حالم بده و دلم گرفته...یه خبر خوبی از خوشحالی یه آدم(هر جای دنیا که باشه،حتی اگه نشناسمش) برام میفرستی و بهم نشون میدی که هنوز آدما رو دوست داری
الهه واقعا زحمت کشیدی دستتو می بوسم

حوری هم راست میگه من قبلا ها خیلی بیشتر از کسرا عکس میگرفتم الان خیلی کم شده باز لااقل خوبه که به هوای مسابقه از بچه ها عکس بیشتری بگیریم با سوژه های مختلف

الهه یه تاپیک جدید راه اندازی میکنم نو نو آکبند دست اول هههههههه

مامان لیلیا خوش اومدی بفرما
2805
محبوبه منم لایکیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدم

دپرس شده بودیم بابا ... مرسی از پیشنهادت عسیسسسسسسسسسسسسسم
بچه ها پس به امید خدا به زودی تاپیک مسابقه رو راه میندازیم
فقط 2 تا سوال...

1- اگه شخص دیگه ای غیر از بچه های کلوب خودمون اومد رای داد رایشو حساب کنیم یا نه؟
جواب من که آره هست

2- مثل سابق 3 برنده داشته باشیم نفر اول دوم سوم یا فقط یک برنده داشته باشیم؟
به نظر من 3 برنده یا 2 برنده که اگه نفر اول(برنده) نیومد یا نتونست بیاد موضوع بعدی رو انتخاب کنه نفر دوم بتونه

شما هم نظرتونو بگید پلیز؟
منم لایکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیدم

به نظرم یه برنده بهتره محبوبه
بازم رای با اکثریته.اگه برنده نتونست موضوع رو بگه خوب شور میکنیم و به توافق میرسیم
Khatati.com
1.بله(ولی خدایی کسی برا بچه اش تبلیغ نکنه فقط اگه کسی تاپیک و دید و دلش خواست رای بده)
2. سه برنده خوبه چون اینجا که مسابقه ی واقعی نیست و بچه ها همه شون برنده ان
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
2810