2777
2789
عنوان

مامانای مهر 95 ***مبارک باشه ***

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 2550 پست
من سر بارداری اولم حالتهایی نداشتم اللبته به قول شما یه چیزایی بود مثلا سر این یکی حالتایی نزاشتم ولی دو روزه یه جوریم بچه من از چند نفر پرسید سونو غربالگری بده و اصلا ادم انجام نده بهتره شماها چیزی شنیدین؟
گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غربالگری خیلی مهمه ا دو تراشه بینی سلامت نوزاد رو تشخیص میدن از لحاظ سندرم دان و ..... البته اطلاعاتم کامل نیست ولی میدونم تو هفته 12 و 13 حتما باید انجام بشه چون بعد اون معلوم نمیشه
,وای دوستان من دوروزه دارم از تهوع میمیرم حتی نمی تونم دهنمو بشورم تا می رم زیر آب اوق می زنم شیرینی بو می کنم اوق می زنم غذا می خورم ولی بعدش مزش تو دهنم حالمو بد میکنه خیار و پرتقال رو فقط می تونم بخورم هر چیز شور و ترش ارومم ولی حتی شیرینی آدامس هم اذیتم می کنه 6 هفته 6 روزمه دکتر برای سه شنبه هفته دیگه برام سنو قلب داده به نظرتون معلومه دیگه ؟ سنوش عادیه نکنه نشون نده ؟؟؟؟ سر دخترم سنو وازینال داد هفته 6 بودم ضربان قلب رو هم نشون داد